Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

mesa gaminu itin daznai,valgome vien zveriena, todel virti ja paprastam puode labia jau ilgu, todel
isisgijau greitpuodi is Berghoff - pasaka, skanu ,greita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 30, 13:30)
ašvėl įjungiu ne anksčiau kaip po 10min. Esu suvalkietė ir taupau lotuliukas.gif Tuo laiku puode kyla temperatūra, tai greitas vėl įjungimas yra bereikalingas.

nu pas mane kai termometrų nėra, tai aš ir nematau, ar ta tempa kyla, ar jau krenta smile.gif
Atsakyti
Laba,

Mačiau rašėt, kad "iki" papildomai atsirado stalo įrankiai. Kiek kainuoja peilių/šakučių rinkinys su lipdukais g.gif Knygelėj tai jų nėr nupieštų, ir internete nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2011 01 30, 17:49)
Laba,

Mačiau rašėt, kad "iki" papildomai atsirado stalo įrankiai. Kiek kainuoja peilių/šakučių rinkinys su lipdukais  g.gif Knygelėj tai jų nėr nupieštų, ir internete nesimato  unsure.gif

Ar apie Stella Mat kalbi? Tai apie 120lt
Atrodo sitaip:
http://www.akcesoria...id2=stella_matt

(sorry nemoku idet foto SM-e) blush2.gif
Atsakyti
viskas, ką naudoju, o naudoju tikrai daug, iš berghoff, man patinka, tikrai LUX thumbup.gif , bet va su keptuve - troškintuvu (pirktas ne iš IKI, o iš rinkinio) niekaip negaliu susidraugaut, nors tu ką..... traukia, svyla, kimba maistas ir su riebalais ir be jų... verysad.gif šioji guli nenaudojama jau kokius 4 metus...
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 01 30, 16:23)
mesa gaminu itin daznai,valgome vien zveriena, todel virti ja paprastam puode labia jau ilgu, todel
isisgijau greitpuodi is Berghoff - pasaka, skanu ,greita  thumbup.gif

man žvėriena (palyginus su senaisiais mano puodais) jau ir ne greitpuodyje išverda geriau, mėsa minkšta. O balandėliai kaip greitai susitušina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2011 01 30, 16:49)
Laba,

Mačiau rašėt, kad "iki" papildomai atsirado stalo įrankiai. Kiek kainuoja peilių/šakučių rinkinys su lipdukais  g.gif Knygelėj tai jų nėr nupieštų, ir internete nesimato  unsure.gif

Mane irgi domina stalo irankiu komplektai, tik musu IKI ju nera, reiktu specialiai vaziuot iki didesnes IKI kazkur apziuret. O ten tik pagrindiniai irankiai, ar visas lagaminas su samciais, lopetelemis ir pan.? Ir kazkas minejo, kad yra dvieju rusiu, tai gal ir kitu nuoroda kas galetu imesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 30, 20:54)
Mane irgi domina stalo irankiu komplektai, tik musu IKI ju nera, reiktu specialiai vaziuot iki didesnes IKI kazkur apziuret. O ten tik pagrindiniai irankiai, ar visas lagaminas su samciais, lopetelemis ir pan.? Ir kazkas minejo, kad yra dvieju rusiu, tai gal ir kitu nuoroda kas galetu imesti? 4u.gif

Įrankiai tik pagrindiniai - peiliai, šakutės, šaukšteliai, šaukštai - abiejuose rinkiniuose tas pats asortimentas, tik tie, kur už 159 lt tokie stambesni.
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2011 01 31, 18:48)
Įrankiai tik pagrindiniai - peiliai, šakutės, šaukšteliai, šaukštai - abiejuose rinkiniuose tas pats asortimentas, tik tie, kur už 159 lt tokie stambesni.

Aciu uz info 4u.gif. Gaila, kaip tik norejau isigyti visa lagaminuka, kad ir brangiau kazkiek, tai buciau gerai sutaupius su sia akcija ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 30, 20:54)

na tie kur čia dabar prie akcijos pridėjo tai ir brangesni, nei praeitoj akcijoj, ir kiek spėjau užmest akį, tai netgi tokie iš išvaizdos pagal mane prastesni.. Na tie pernykštės akcijos man daug gražesni, patogesni ir mielesni atrodo, nei dabartiniai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2011 01 28, 17:10)
As snd nusipirkau puoda atskirai ne komplekte. Nzn gal jie jau senai prekyboj, bet pamaciau tik dabar, nes mazai vaikstau i IKI. Nu zinokit, kaip man puodas patinka! Jau pakrikstijau. Dar leksiu nusipirkt kito dydzio  clap.gif

O cia kaip? g.gif Uz Iki lipdukus duoda pavienius puodus, ar siaip nusipirkote parduotuveje? rolleyes.gif
Nes man vat atrode, kad ten tik rinkinys...ar kazkas pasikeite? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2011 02 01, 18:03)
...Nes man vat atrode, kad ten tik rinkinys...

Tik pavieniai puodai ir kt. mirksiukas.gif
Atsakyti