Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(Shviesele @ 2011 02 01, 18:03)
O cia kaip?  g.gif  Uz Iki lipdukus duoda pavienius puodus, ar siaip nusipirkote parduotuveje? rolleyes.gif
Nes man vat atrode, kad ten tik rinkinys...ar kazkas pasikeite?  blink.gif

Yra pirkti atskirai ir puodu, (ne rinkiniu), bet Kaune yra tik 16 cm, kitu ismatavimu ner, tik etiketes belike. reiks laukt unsure.gif
Uz lipdukus, zinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 01 vasario 2011 - 17:44
Perskaiciau visa tema ir vistiek noriu pasitarti del kepimo indo su stikliniu dangciu ax.gif. Kadangi tik ruosiames keltis i nauja busta, kuriame bus orkaite (iki siol jos neturejau ir nesu susipazinusi nei su paciu gaminimu orklaiteje, nei su tam reikalinagais indais), tai planuoju isigyti tam reikalinga inda ax.gif .
Nusiziurejau kepimo inda su stikliniu dangciu, bet jo kaina vercia pasverti visus uz ir pries ax.gif. Kuo sis indas geresnis pvz. uz paprasta stiklini inda (skirta kepti orkaitese) su stikliniu dangciu? Ir kam sis dangtis isvis reikalingas, gal uztektu tik didesnes kepimo skardos is IKI, kur kazkas minejo, kad atsirado didesnes kepimo skardos su grotelemis (beje, kaip jos?)? Liksiu dekinga uz pasidalinta patirtimi ir nuomone 4u.gif .
Atsakyti
g.gif g.gif Dabar tik paskaiciau, kad jau buvo prekiu papildymas, nes pas mus Iki , tai to net nepastebejau...
Buvau prie pora dienu, tai kaip issluota buvo...
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 02 03, 00:17)
Nusiziurejau kepimo inda su stikliniu dangciu, bet jo kaina vercia pasverti visus uz ir pries ax.gif. Kuo sis indas geresnis pvz. uz paprasta stiklini inda (skirta kepti orkaitese) su stikliniu dangciu? Ir kam sis dangtis isvis reikalingas, gal uztektu tik didesnes kepimo skardos is IKI, kur kazkas minejo, kad atsirado didesnes kepimo skardos su grotelemis (beje, kaip jos?)? Liksiu dekinga uz pasidalinta patirtimi ir nuomone 4u.gif .

Mane irgi sis indas domina ax.gif .
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima ar sitos kurios Iki yra tokios pat kaip ir Akropoli BergHoff parduotuveje, nes as nelabai dabar galiu paziureti, nusiunciau vyra tai sako visai skirtingi sako ne tie patis ir kad Iki tikriausiai brokuoti arba klastote.
Aciu uz atsakyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 02 03, 00:17)
Perskaiciau visa tema ir vistiek noriu pasitarti del kepimo indo su stikliniu dangciu ax.gif. Kadangi tik ruosiames keltis i nauja busta, kuriame bus orkaite (iki siol jos neturejau ir nesu susipazinusi nei su paciu gaminimu orklaiteje, nei su tam reikalinagais indais), tai planuoju isigyti tam reikalinga inda ax.gif .

as pirkau si inda,tai man jis thumbup.gif as ir orkaitej ji naudoju,ant virykles kaip troskintuva ir dar plius kaip keptuve,kotletus kepu,mesa,blynus bulvinius ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata N.: 04 vasario 2011 - 16:16
Kol kas pasiemiau tik termosa. Labai man jis thumbup.gif Dar galvoju apie arbatinuka, bet ar nemazokas jis, neiskaista rankena verdant? g.gif

Termosu musu IKI buvo atvezta tiesiog kruva, ir jau uzvakar nebebuvo ne vieno, sake jie bene populiariausia preke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 02 04, 17:16)
as pirkau si inda,tai man jis thumbup.gif as ir orkaitej ji naudoju,ant virykles kaip troskintuva ir dar plius kaip keptuve,kotletus kepu,mesa,blynus bulvinius ir t.t. thumbup.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif.

QUOTE(Papugele @ 2011 02 04, 17:34)
Termosu musu IKI buvo atvezta tiesiog kruva, ir jau uzvakar nebebuvo ne vieno, sake jie bene populiariausia preke smile.gif

Ir viena pigiausiu tongue.gif . As irgi paemiau toki termosa vyrui i zvejyba, o del kepimo indo su stikliniu dangciu kazkaip abejoju, nes kaina ne is mazuju blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 02 04, 16:34)
  Dar galvoju apie arbatinuka, bet ar nemazokas jis, neiskaista rankena  verdant? g.gif

rankena tikrai nekaista, as mamai padovanojau kaledoms, nu ji labai juo patenkinta.... del dydzio tai jai pats tas, ziurint kokia jusu seima ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SON19 @ 2011 01 30, 18:19)
viskas, ką naudoju, o naudoju tikrai daug, iš berghoff, man patinka, tikrai LUX thumbup.gif , bet va su keptuve - troškintuvu (pirktas ne iš IKI, o iš rinkinio) niekaip negaliu susidraugaut, nors tu ką..... traukia, svyla, kimba maistas ir su riebalais ir be jų... verysad.gif šioji guli nenaudojama jau kokius 4 metus...

O man kaip tik pats geriausias daiktas yra keptuve-troskintuvas. Viska jame ruosiu: ir vistiena, ir mesa, ir darzoves. Super daiktas - ir skaniau, ir sveikiau. thumbup.gif dabar net negaleciau valgyti to riebaluose ruosto maisto...
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 02 04, 17:34)
Dar galvoju apie arbatinuka, bet ar nemazokas jis, neiskaista rankena  verdant? g.gif

rankena neįkaista. Mums dydis taip pat tinkamas ( žmonės). Dar vienas dalykas man jame patinka, kad yra arbatai plikyti dėkliukas thumbup.gif įdedi į visą arbatinį ir visai šeimai užplikyta arbata thumbup.gif
Atsakyti
vis galvojau kaaaam čia ta blynų keptuvė reikalinga..bla bla bla.. o dabar ėmiau ir sumasčiau kad lietinius patogiau daryt bus ir užsimaniau doh.gif lotuliukas.gif dabar apmastymai verta ar ne g.gif
Atsakyti