Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

doh.gif ax.gif gal ir ne i tema pries 3m nusipirkau idomausdizaino berghoff puodus,nusivyliau.niekada as ju nepirksiu .peilius irgi turiiu labai greit atbuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 29, 00:01)
doh.gif  ax.gif gal ir ne i tema pries 3m nusipirkau idomausdizaino berghoff puodus,nusivyliau.niekada as ju nepirksiu .peilius irgi turiiu labai greit atbuko doh.gif

Žinai, man pasirodė, kad mano peiliai irgi atšipo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 04 29, 09:56)
Žinai, man pasirodė, kad mano peiliai irgi atšipo unsure.gif .

amžinų peilių nėra,kad ir kokius turėtumėme vistiek atšips ir juos reiks galąst,mano universalus berghoff peilis irgi jau atšipo,tai po kiek laiko ir visas rinkinys atšips biggrin.gif
Atsakyti
Nu nestebuklas tie puodai schmoll.gif geriau, jau buciau ir negavus ju nusipirkt doh.gif biggrin.gif
Imti juos, nelabai malonu, astrios briaunos, krastai. Bet cia dar tiek to. Termometrai grybauja visiskai. Saltas puodas, kelios dienos niekas nevire, termometras rodo +30. Kai kambary +20 cool.gif O gal nemoku naudotis? g.gif Dar nepatiko, kad dangtis nestiklinis. Tam, kad be reikalo nekilnot dangcio ir neleist i ora karscio norint suzinot ar verda, reik pasilenkus klausyt biggrin.gif
Dariau troskini, 3.8 puode. Mesa, darzoves sudejau i puoda, uzdejau garpuodi su bulvem. po valandos troskinimosi bulves buvo zalios doh.gif jas gal reikejo smulkiai griezineliais supjaustyt? unsure.gif

Per Pinigu karta pasakojo apie tokias akcijas uz lipdukus. Kad Lietuvos prekybos centrai specialiai is gamintojo uzsako atskiros serijos produkcija, uz atitinkama kaina, reik manyt ir atitinkamos kokybes doh.gif kaip lietuviams...
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2010 04 29, 10:43)
Nu nestebuklas tie puodai  schmoll.gif geriau, jau buciau ir negavus ju nusipirkt  doh.gif  biggrin.gif
Imti juos, nelabai malonu, astrios briaunos, krastai. Bet cia dar tiek to. Termometrai grybauja visiskai. Saltas puodas, kelios dienos niekas nevire, termometras rodo +30. Kai kambary +20  cool.gif  O gal nemoku naudotis?  g.gif Dar nepatiko, kad dangtis nestiklinis. Tam, kad be reikalo nekilnot dangcio ir neleist i ora karscio norint suzinot ar verda, reik pasilenkus klausyt  biggrin.gif
Dariau troskini,  3.8 puode. Mesa, darzoves sudejau i puoda, uzdejau garpuodi su bulvem. po valandos troskinimosi bulves buvo zalios  doh.gif jas gal reikejo smulkiai griezineliais supjaustyt?  unsure.gif

Per Pinigu karta pasakojo apie tokias akcijas uz lipdukus. Kad Lietuvos prekybos centrai specialiai is gamintojo uzsako atskiros serijos produkcija, uz atitinkama kaina, reik manyt ir atitinkamos kokybes  doh.gif  kaip lietuviams...

Na nezinau, as tai patenkinta puodais. Turiu is anksciau 2 puodus ir garintuva tik be termometru. Bulves antram aukste isverda kuo puikiausiai, supjaustytos kaip ir paprastai. O sie su termometrais man gal net geresni pasirode ax.gif

Gal jusu termometrai tikrai sugede g.gif

O del stikliniu dagciu, tai jie buna tik su skylute, pro kuria iseina garas. O tokiu atveju manau jau visai kitoks virimas gaunasi. As tokiu nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
aš stiklinių dangčių nenorėčiau,nes dažniausiai sudūžta nukrisdami unsure.gif o va kaip berghof'o metalinis dangtis tai labai patinka,o be to ir ant daugelio kitų puodų tinka uždengt thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai gaminu ir kaifuoju, ypač su tuo garpuodžių, man jau neberikia elektrinio garpuodžio, nes berghofo superinis thumbup.gif
Atsakyti
buvau nuejus i specializuota berghoff parduotuve palyginti orion serijos puodus, parduodamus ten ir iki parduotuveje, nemaciau jokio skirtumo, esu patenkinta puodais kuriuos nusipirkau 60% pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
Man puodai ir peiliai labai patinka. Kol kas kokybe nesiskundziu, garintuvas puikus. Nesvarbu kokiu budu, del ko, kam, kiek uzsake, bet as taip pat dziaugiuosi isigijus pigiau. Normalus ir dizainas. wink.gif
Atsakyti
Įsigijau keptuvę - troškintuvą schmoll.gif nepatiko, svyla. Turiu troškintuvą, pirkau kaip keptuvę ir laaaaaaaaaaaaaaaabai nusivyliau. Nemoku naudotis, viskas svyla g.gif
Atsakyti
...minusą puodai tikrai turi...nėra garams išeitį dangtyje skylutės.... ax.gif
Atsakyti
Garams niekur nereikia išeiti, mažinkit ugnį ir viskas bus gerai, verda ant minimumo, taupo elektrą, čia jau reikia išmokti aš pradžioj taip pat vargau, o dabar su paprastais puodais net nesinori gaminti smile.gif
Atsakyti