Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

Aciu uz atsakyma, vadinasi kaisinienes joje kepti tikrai nerekomenduojama?
Papildyta:
kiausinienes? smile.gif sekasi man praleisti tinkamas raides blush2.gif
Atsakyti
Tokioj keptuvej labai gerai iskepa omletas:
pakepini ant keptuves priedus (lasinuka ir kokias nors darzoves) tada pilam ant virsaus isplakta kiausini su trupuciu miltu ir prieno (galima ir grietines), nemaisom, primazinam ugn,i uzdengiam dangti ir taip kepam apie 5min. Po to isjungiam ugni ir dar kazkiek paliekam (apie 1min.). Ir wualia! Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 05 14, 10:01)
jo jo- bet man patinka, nes tie termometrai lengvai prilimpa- jei i sldytuva dedi- tai prie saldytuvo, jei i indaplove- tai prie indaploves. ir nesimeto  thumbup.gif

man naujiena blink.gif termometras nusiima?? Nusisuka ar kaip?

išbandžiau, nusiima thumbup.gif Ačiū, kad parašėte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sotto: 26 birželio 2010 - 22:49
As tai svajoju apie zeno puodus. Radau interneto parduotuve rotonero.lt kurioje jie kainuoja su akcija 800, tik va idomu kodel taip pigiai ir ar ta pati kokybe.gal esate pirkusios is jos kas
Atsakyti
na as maista verdu bergoff puoduose ir labai patenkinta, o va keptuve man nepatinka..sunki ir man kempa maistas..
Atsakyti
as tai nezinau kaip galima moket uz puoda tiek daug pinigu g.gif nors berghoff kelis puodus turiu, tikrai geri, bet kai dugnas tas letai ikaista, tai vis buna taip, kad pridega, o isjungi ir visai ima degt tai paskui degesius tenka valgyt... schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista @ 2010 07 16, 16:35)
As tai svajoju apie zeno puodus. Radau interneto parduotuve rotonero.lt  kurioje jie kainuoja su akcija 800, tik va idomu kodel taip pigiai ir ar ta pati kokybe.gal esate pirkusios is jos kas

Kokybe tikrai ta pati, paprasciusiai akcija 4u.gif O perkant internetu kainos visad kazkiek mazesnes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rutele69 @ 2010 08 09, 19:44)
as tai nezinau kaip galima moket uz puoda tiek daug pinigu  g.gif nors berghoff kelis puodus turiu, tikrai geri, bet kai dugnas tas letai ikaista, tai vis buna taip, kad pridega, o isjungi ir visai ima degt tai paskui degesius tenka valgyt...  schmoll.gif  lotuliukas.gif

O jus parduotuveje instrukcijos prasykite kaip gaminti ,tada pamatysite kad nieks neprideks, jei viska pagal instrukcija darysite 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkit, gal kurios susidurę. Turiu berghofo kelis puodus n metų (gal kokius 8 g.gif ) gavosi taip, kad puodo rankenėlės su termometru suskilo plasmasė. Šitų puodų dar termometrai nenusiimdavo, kaip kad dabartinių. Labai įdomu ar įmanoma atskirai nusipirkti tų rankenų su termometrais? Kiek žiūrėjau toks pats varžtas prie puodo kaip ir naujų dangčių, tik tada truputį dizaino kitokio buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 17 rugsėjo 2010 - 10:36
QUOTE(Ingutevi @ 2010 09 17, 11:35)
Mergaitės patarkit, gal kurios susidurę. Turiu berghofo kelis puodus n metų (gal kokius 8  g.gif ) gavosi taip, kad puodo rankenėlės su termometru suskilo plasmasė. Šitų puodų dar termometrai nenusiimdavo, kaip kad dabartinių. Labai įdomu ar įmanoma atskirai nusipirkti tų rankenų su termometrais? Kiek žiūrėjau toks pats varžtas prie puodo kaip ir naujų dangčių, tik tada truputį dizaino kitokio buvo...

termometus buvo galima nusipirkti parduotuvej, bent anksciau.Bet paiimkite dangti su suluzusiu termometru, nes pilnas termometras brangiau kainuoja, o tik plasmasine detale pigiau 4u.gif
Atsakyti
o aš nepatenkinta berghoff puodais (ant dugno parašyta Bergner - tai gal tokia kolekcija). Gavau dovanų 3 puodus, ir pro visų rankenų pritvirtinimus bėga skystis doh.gif Kadangi rankenos būna puodo viršuje, tai ne iš karto pastebėjau g.gif
o šiaip dabar pasimokiau, ir renkantis puodą, žiūriu, kad iš vidaus nebūtų rankenų tvirtinimo detalių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2010 09 21, 09:07)
o aš nepatenkinta berghoff puodais (ant dugno parašyta Bergner - tai gal tokia kolekcija). Gavau dovanų 3 puodus, ir pro visų rankenų pritvirtinimus bėga skystis doh.gif Kadangi rankenos būna puodo viršuje, tai ne iš karto pastebėjau g.gif
o šiaip dabar pasimokiau, ir renkantis puodą, žiūriu, kad iš vidaus nebūtų rankenų tvirtinimo detalių ax.gif

Tai cia visai kita firma yra Berghoff puodai ir yra Bergner 4u.gif
Atsakyti
Na ir as tapau fane Berghoff puodu ax.gif Dar vykusi akcija paspartino mano apsisprendima 4u.gif nusipirkau garu puoda Zeno ir 1.8 l Zeno puoda, dar mano planuose keptuve ir virduliuka nusipirkti lotuliukas.gif
Tai va jau isbandziau puodus, na buvo pirma karta baisu, prisiskaiciau kaip ka cia reikia daryti tai is to didelio skaitymo nieko nebezinojau lotuliukas.gif
Tai va pirmasis patiekalas buvo cepelinai, gavosi gana gerai. I garu puodo pirmaji auksta sudejau cepelinus i vandenuka o i antraji taip pat ir dar pabandziau paprasta mesyte salia ideti (liko nuo cepelinu) tai garuose isvyre buvo tikrai skanesni man, o mesyte wub.gif tokia sultinga mmm.
Beje pardaveje sake kad puode galima ir mesyte pakepinti, sake ikaitinti, ideti mesyte ir prispausti, paskui atsoks (kaip keptuveje), bet kazkaip bijau taip bandyti g.gif gal kas jau taip bande? ar ta pardaveje doh.gif
Atsakyti