QUOTE(axa @ 2010 07 08, 17:11)
geras nick'as
buna, kad ir taip pavadina, ne pirmas kartas

kai kam as tikrai feja
QUOTE(svetima @ 2010 07 08, 17:14)
Tiesa, vos nepamiršau-aš gi užaugau nuosavam name plius dar tas kolektyvinis sodas-va jei va jei, turbūt dėl to nejaučiu kol kas jokio poreikio taip gyvent..Pamenu kažkodėl visada pavydėjau draugams iš daugiabučių

Nedetalizuosiu -ilga būt kalba..
Vis gi pasikartosiu-jau pagalvoju apie ramią sentavę užmiestyje, aišku nuosavam name-galbūt užsiauginčiau jau ten ir tą krapą

..Kol kas tam neturiu laiko, energijos ir poreikio, bet pasvajot galima..
nepatikesi, as irgi pavydejau daugiabutiniams vaikams
bet va del senatves, tai..nezinau nezinau, tiek mano tevai, tiek uosviai susimasto, ka jie veiks senatveje savo tuose namuose

jau i musu buta tik dairosi, tik ziuri kad nebutu per aukstai lipti, per toli vaziuoti iki kokios poliklinikos

nezinau kaip jus, bet is mano aplinkos visi senyvi zmones namus pardave ir kraustesi i nedidelius butelius.
Be to, mane pvz labai uzknisa, kai del tevu uzgaidu tureti nama ir dar belenkiek zemes mes, t.y. vaikai turim save riboti - mano vyras turi vaziuoti kazka ten padeti, o jeigu nevaziuos tures jaustis kaltas, kad tevams nepadeda, as pykstu, kad vietoj to, kad mes laika leistume kartu, jis ten kazka tvarko, nesioja, pjauna
o isvis blogiausia varianta maciau neseniai per telika - rode sodybas laimejusias graziausiu sodybu varda ir viena tokia buvo tikrai ispudinga, didziuliai zemes plotai, augalai, tvenkiniai, bet kai sdybos seimininkas pasake, kad jo vaikai zino, kad "sestadieniais buna darbo svente", tai man toks uuuuu su nyksciu nukreiptu zemyn, iskart ta sodyba nebe tokia grazi pasirode - uzknisa kai uz tevu uzgaidas paskui turi atidirbti vaikai, nei jie prase, nei jiems reikia, bet va - tevelis kolekcionierius augalu - todel vaikuciai vaziuoja ten, knisasi..tikrai abejoju ar jiems tai toks pats kaifas kaip ir tevui. Ne vienas pavyzdys cia irode, kad vaikams maziausiai reikia tu zolyciu, augaliuku ir krapuku

taip jie buna atsibode, kad paskui ilgam namo fobija ivaryta, cia as apie save asmeniskai..ir nors dabar mano tevai darzo isvis beveik neturi, tik maza kampuka, bet norint kad butu bent jau harmonija kieme oj kiek darbelio ten reikia ideti..o kai skambina ir guodziasi kaip niekas sniego nenori nukasti, kaip brolio amzinai prasyti reikia, nu tai ka as zinau..
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 08, 17:33)
kam man nuomotis kokia kaimo turizmo sodyba, jei pailsiu ir SAVO namuose niekam nemokedama?
tam kad atsikeliai, susipakavai ir isvaziavai, nei tau rupintis, kas toje sodyboje zolyte pjaus, siuksles rinks, kambarius tvarkys