Linkejimai is Cardiffo!!! Kelione pavyko puikiai ir su miestu jau suspazinau, taip pat su aplinka. Viskas labai patinka: oras, miestas, malonus, besisypsantys zmones. Jauciasi zmoniu kulturingumas, pagarba, noras padeti. Ta pajauciau net per kelias dienas. Mieste pilna jaunu seimu su mazais vaikais, sveikais ir neigaliais. Matosi, kad mamos, net su sunkia negalia turinciais vaikais nesedi namuose, nebijo iseiti i miesta. Neigaliu vezimeliams judeti kuo puikiausios salygos.
Ilgiuosi savo zuikucio labai. Matomes per skypa. Nesupranta maziulis, kodel ta mamyte staiga i kompa ilindo. Visada liudnas ir lupyte tempia. Mama mano sake, kad net ziuredamas i ant sienos pakabinta musu triju kartu nuotrauka tempia vaikas lupa ir labai liudi

Kai nemato manes kompe ar tu nuotrauku - tai lyg ir viskas gerai. Sake, kad darzelyje labai giria aukletojos ir logopede, ir kad jau nemazai zodziu kartoja. Bet man jis kolkas nieko nepsako. Tik atia ir butuka su rankyte pasiuncia
Papildyta:Dabar laikinai esu Cardffouniversiteto studente. Teko uztikti universiteto tinklapyje, kad univere vykdomi autizmo tyrimai. Yra net kvieciami tevai, mokytojai, medikai i nemokamus seminarus. Ziresiu kaip cia man pavyks viska suderinti, bet butinai noreciau tenais padalyvauti ir gal ka naujo suzinoti.
Iki!