Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-12

QUOTE(cezi @ 2010 04 10, 14:52)
Merginos ar girdėjom apie avariją?
http://www.delfi.lt/...s.d?id=30926971
Ne į temą, bet...

Mes jau visa valanda seiminiskai apie tai snekam. Lektuvas buvo lenku ir uzsikabino uz medzius. 4 valanda turi per TV pranesti. Lenkija liko be "galvu" per visus galus.
Atsakyti
Nesu didelė politikė ar istorikė, bet man dar neteko girdėt, kad vienu metu būtų kur nors žuvę tiek daug aukščiausių politikos veikėju
Atsakyti
labas vakaras.
na,ką. artėja nauja savaitė.
kaip savaitgalis?
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2010 04 11, 21:48)
labas vakaras.
na,ką. artėja nauja savaitė.
kaip savaitgalis?

neblogas, važiavom sulos lest ir žibučių rinkt
Atsakyti
va, sulos tai aš nemėgstu, betMilijonas mielai geria thumbup.gif

o žibučių važiavom ir mes ieškot, bet vakare, tai nieko neradom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2010 04 09, 10:44)
Biufka, kažkaip taio patikrino, bet...  doh.gif
tiesa, o R. nuo rudens gal Bitutę lankys? ar jau kankot?

O tai kuri akių gydytoja/-as tikrino tavo vaikučiui akis?
Maniškiui Petraitytė (optika Ragena) negalėjo akių patikrinti. Net nepalaukė kol vaikas nusiramins, po kokių 2 min. parašė, kad neįmanoma atlikti apžiūros.

Jau lanko Bitutę nuo praeito rudens. Tik pastaruoju metu nebelanko.
Tai mes pažįstamos, ar ne? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

norėjau pasiteirauti kokio amžiaus jūsų vaikams diagnozavo autizmą?
Ar turint šį sutrikimą yra skiriamas neįgalumas? Ir jei taip, tai kokiam laikui ir koks?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 12, 15:08)
Sveiki  4u.gif

norėjau pasiteirauti kokio amžiaus jūsų vaikams diagnozavo autizmą?
Ar turint šį sutrikimą yra skiriamas neįgalumas? Ir jei taip, tai kokiam laikui ir koks?
Ačiū  4u.gif

Matau kad jusu leliukas dar mazas. Jei daugiau neskiepysit jo, tai manau didele tikimybe, kad isvengsit ir neigalumo. Informacija apie tai sudejau temeleje prie "Visa tiesa pie skiepus".
Anksciau nei 2 metau manau nenustatys jums tikrai autizmo, nes VRC tokiam ankstyvam nera sistemos kaip nustatyti. Bet jei yra raidos sutrikimas, tai galit ramiai uzsirasyti i VRC, ten laukti ne maziau nei puse metu. Turint sutrikima, gausit neigaluma.
Pastebet autizma galima ir anksciau. Internete berods raso kaip pirmus pozymius galima nustatyti gal metinukui. Paieskokit, susirasit. Ten kazkas apie akiu kontakta, kaip vaikas zaislus stebi ir pan.
Atsakyti
Linkejimai is Cardiffo!!! Kelione pavyko puikiai ir su miestu jau suspazinau, taip pat su aplinka. Viskas labai patinka: oras, miestas, malonus, besisypsantys zmones. Jauciasi zmoniu kulturingumas, pagarba, noras padeti. Ta pajauciau net per kelias dienas. Mieste pilna jaunu seimu su mazais vaikais, sveikais ir neigaliais. Matosi, kad mamos, net su sunkia negalia turinciais vaikais nesedi namuose, nebijo iseiti i miesta. Neigaliu vezimeliams judeti kuo puikiausios salygos.
Ilgiuosi savo zuikucio labai. Matomes per skypa. Nesupranta maziulis, kodel ta mamyte staiga i kompa ilindo. Visada liudnas ir lupyte tempia. Mama mano sake, kad net ziuredamas i ant sienos pakabinta musu triju kartu nuotrauka tempia vaikas lupa ir labai liudi verysad.gif Kai nemato manes kompe ar tu nuotrauku - tai lyg ir viskas gerai. Sake, kad darzelyje labai giria aukletojos ir logopede, ir kad jau nemazai zodziu kartoja. Bet man jis kolkas nieko nepsako. Tik atia ir butuka su rankyte pasiuncia wub.gif
Papildyta:
Dabar laikinai esu Cardffouniversiteto studente. Teko uztikti universiteto tinklapyje, kad univere vykdomi autizmo tyrimai. Yra net kvieciami tevai, mokytojai, medikai i nemokamus seminarus. Ziresiu kaip cia man pavyks viska suderinti, bet butinai noreciau tenais padalyvauti ir gal ka naujo suzinoti.
Iki!
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 04 12, 20:28)
Dabar laikinai esu Cardffouniversiteto studente. Teko uztikti universiteto tinklapyje, kad univere vykdomi autizmo tyrimai. Yra net kvieciami tevai, mokytojai, medikai i nemokamus seminarus. Ziresiu kaip cia man pavyks viska suderinti, bet butinai noreciau tenais padalyvauti ir gal ka naujo suzinoti.
Iki!

Nu kaip faina. Nuo rutinos pailsesit.

Prie progos paklauskit kokiais vaistais ar maisto priedais detoksikuoja (cheliuoja) vaikus nuo sunkiuju metalu. Ir aplamai ka ten su vaikais daro.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 04 12, 20:28)
Linkejimai is Cardiffo!!! Kelione pavyko puikiai ir su miestu jau suspazinau, taip pat su aplinka. Viskas labai patinka: oras, miestas, malonus, besisypsantys zmones. Jauciasi zmoniu kulturingumas, pagarba, noras padeti. Ta pajauciau net per kelias dienas. Mieste pilna jaunu seimu su mazais vaikais, sveikais ir neigaliais. Matosi, kad mamos, net su sunkia negalia turinciais vaikais nesedi namuose, nebijo iseiti i miesta. Neigaliu vezimeliams judeti kuo puikiausios salygos.
Ilgiuosi savo zuikucio labai. Matomes per skypa. Nesupranta maziulis, kodel ta mamyte staiga i kompa ilindo. Visada liudnas ir lupyte tempia. Mama mano sake, kad net ziuredamas i ant sienos pakabinta musu triju kartu nuotrauka tempia vaikas lupa ir labai liudi  verysad.gif Kai nemato manes kompe ar tu nuotrauku - tai lyg ir viskas gerai. Sake, kad darzelyje labai giria aukletojos ir logopede, ir kad jau nemazai zodziu kartoja. Bet man jis kolkas nieko nepsako. Tik atia ir butuka su rankyte pasiuncia  wub.gif
Papildyta:
Iki!

Džiaugiuosi už tave. Va ir mums akiratį prapleti.
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2010 04 09, 12:41)

Pareis, o jus savo vaika skiepijot? Skiepai pas jus yra privalomi?
Atsakyti