QUOTE(Bomba @ 2010 03 23, 01:52)
zinok kai ieskojau nelabai radau , daziau papuosimais kur zirniukais buna pirkti, o dabar jau is cipciuko gavau
o as drysiu pakartoti klausima kodel mano mmg suskydo (t.y. nei kiek neisdziuvo o su laiku dregsta ir rasoja vis labiau) - ar del per slapio torto ir sviestinio kremo nepanaudojimo ? ar del laikymo salygu (+6 laipsniai sandeliuke, nes saldytuve paprastai tortams vietos nebuna ), ar kad per plonai iskociota ~1,5 mm
o as drysiu pakartoti klausima kodel mano mmg suskydo (t.y. nei kiek neisdziuvo o su laiku dregsta ir rasoja vis labiau) - ar del per slapio torto ir sviestinio kremo nepanaudojimo ? ar del laikymo salygu (+6 laipsniai sandeliuke, nes saldytuve paprastai tortams vietos nebuna ), ar kad per plonai iskociota ~1,5 mm
Aciu uz acakyma as nebespesiu gaut,man jau ketvirtadieni reik puost,tai jauciu paliksiu baltus dzimbukus ir bandysiu prisisaukt Cipciuka kad ir man gaut is jos
ir dar klausymukas,kaip apdengt torto virsu sokoladpo mase??? ar geras receptas yra 100g sokolado,saukstas sviesto,2saukstai grietineles kiek suprantu viska istirpdyti ir pilt ant torto virsaus