Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(daivukas27 @ 2010 03 17, 16:24)
Diagnoze:vienas nutrukes kiausintakis

blink.gif O kaip jis nutruko? blush2.gif

Dar idomu ar visada po laparo skiria KT ar tik po drilingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 03 17, 21:43)

man KT skirti endometriozei pristabdyti-ji net IV stadijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 03 17, 13:20)
Sara– ?-oji 2008.12.12, gyd. ???, džiaugiasi vyresnėle dukrele ir jaunėliu sūneliu

Papildau info apie save:
...sara... KMUK I-oji laparoskopija 2008.12.12, gyd. E.Tvarijonavičienė, džiaugiasi III - uoju  nestuke.gif  nuo 2009.09 mėn., nes pirmieji du baigėsi nesėkmingai  verysad.gif (laparoskopijos metu nieko blogo nerado, padarytas drilingas)...

tai jo, turbut busiu sumaisius kita panasu nika, nes tu ,,saru" labai daug buvo blush2.gif blush2.gif
oij, nu cia jau darbelio turesiu doh.gif Gal per svt padarysiu, o iki naujos temutes manau daugiau maziau bus sutvarkyta, tai gal i 1 psl ir idesiu tada. Oiij, nu gal ne as kursiu temute, bet bus matyt, susitarsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 17, 21:47)
man KT skirti endometriozei pristabdyti-ji net IV stadijos  doh.gif

cia su KT labai idomiai...man buvo irgi IV endo, bet ja gavau del l.dideles cistos zidiniu kaip ir nebuvo g.gif man KT nedave, kazkur skaiciau kad duoda tada kad jeigu ne visus zidinius uzdegina ar kazkaip panasiai... g.gif

Linutas - saunuole gera darbu apsiemei turesi poto perleisti sita kam nors kitam kai busi nestuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 03 18, 08:38)
cia su KT labai idomiai...man buvo irgi IV endo, bet ja gavau del l.dideles cistos zidiniu kaip ir nebuvo g.gif man KT nedave, kazkur skaiciau kad duoda tada kad jeigu ne visus zidinius uzdegina ar kazkaip panasiai... g.gif

g.gif o čia tai įdomiai jau. Man IV davė ne vien už cistą, sakė pagal bendrą išplitimą verysad.gif dabar guosiu save kad dėl geriamų KT nyksta likę židinukai, nes vis dar teplioja doh.gif
Rute, parašyk, kaip tau seksis su tais KT. g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(bum @ 2010 03 17, 23:43)
blink.gif O kaip jis nutruko? blush2.gif

bum manau cia priklauso nuo situacijos gyd geriau zino, merginos siek tiek surase kokiais atvejais joms skyre KT, man pvz su II stad. neskyre, o tik duphastona 3 menesius.
Taigi nevisada skyria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 03 17, 22:43)
Dar idomu ar visada po laparo skiria KT ar tik po drilingo?

Vien po drilingo kiaušidžių - neskyrė KT, kaip tik palinkėjo naturalaus ciklo sulaukti ax.gif
Atsakyti
Ingutevi, kaip pojūčiai? bigsmile.gif BT labai gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 18, 10:51)
Ingutevi, kaip pojūčiai?  bigsmile.gif  BT labai gerai atrodo  wub.gif

Pojūčiai hihihi.gif norint tai oi kiek aš jų randu, tik va nežinia ar jie tikri, ar labiau įsivaizduoti... Todėl laukiu toliau. Jau vien po laparoskopijos be vaistų įvykusi O - man yra didelis pasiekimas thumbup.gif Jei BT nekris šeštadienį NT sugadinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:45)
Jei BT nekris šeštadienį NT sugadinsiu  blush2.gif

Laikysiu kumščius, kad pamatytum II išsvajotąsias juosteles 4u.gif biggrin.gif Grafikėlis laaaabai gražus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 18, 08:41)
Rute, parašyk, kaip tau seksis su tais KT.  g.gif
Būtinai smile.gif Jei kas iškart žinosiu, kad turiu pas ką paklausti biggrin.gif 4u.gif
Vakar pas ginę klausiau dėl tepliojimų - sakė viskas gerai, gali teplioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 18, 10:45)
Jei BT nekris šeštadienį NT sugadinsiu  blush2.gif

laikau kumštelius wub.gif

QUOTE(Rute @ 2010 03 18, 10:51)
Būtinai smile.gif Jei kas iškart žinosiu, kad turiu pas ką paklausti  biggrin.gif  4u.gif
Vakar pas ginę klausiau dėl tepliojimų - sakė viskas gerai, gali teplioti  4u.gif

*o tu dar KT nepradėjai? g.gif
**o nesakė, kiek gali tie tepliojimai tęstis? bo aš jau Žiobakui laišką parašiau blush2.gif ax.gif Nes pas ginę tik balandžio 15, po operacijos dar nesirodžiau, bet ir nebuvo ko. Iš vis Žiobakas sakė tik po KT ateiti tiesiai pas jį.
Atsakyti
kaip jums merginos gerai kad jau jums padaryta laparoskopija o man dar tik kovo 30. darys laparoskopija ir kartu histeroskopija vienu metu, tai man baimes ojojoj, visko prisigalvoju, as jau turiu viena vaika, antras pabego pernai vasara, menesines jau dinge 2 metai, naudojus visokius vaistus ir nieko nepadej verysad.gif o, tai dabar nusprendziau pasidarysti operacija mazu jos metu ras mano priezastis, nes jau labai norisi antros leliuko
Atsakyti