Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Laba 4u.gif

papildau savo duomenis:

lapar. daryta Šiauliuose, chirurgijos centre, atliktas kiaušidžių drilingas, gyd. A.Simavičius.
Atsakyti
T.P. Keberiokst– ?-oji 2009.08.?, gyd ???,

Pirmoji laparoskopija 2009.08.10 Gyd.V.Radzeviciute.Diagnostine laporoskopija,nerasta jokiu blogybiu.Pastojau antra cikla po operacijos,deja nesekmingai.Antra laparoskopija atlikta 2009.10.20,daryta UK,pasalintas kairys kiausintakis su negimdiniu nestumu.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 03 17, 15:55)
As jau irgi begau taves ieskot smile.gif galvoju lyg ne dvyniai buvo  4u.gif

Kaip jauties...

Vitalyte taves sarase irgi nematau smile.gif Jetus kiek daug nestuku 4u.gif

Po truputį pūškuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 17, 14:07)
tau irgi YAZ skyrė?
Taip skyrė Yaz. Skaičiau straipsnyje Žiobako atsiliepimus apie tuos Yaz; esant endo jie labai gerai tvarko visą tą reikalą 4u.gif
Aš ką tik iš ginės. Patrumpinom KT gėrimo laiką, užteks 3 mėn. yahoo.gif yahoo.gif yu.gif yu.gif sokiai.gif sokiai.gif Ginė juokdamasi liepė jau liepą, rugpjūtį ateiti pas ją su teigiamu NT biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 17 kovo 2010 - 15:15
Sveikos mergytės smile.gif

Noriu prisijungti prie jūsų pokalbių smile.gif Labai noriu ir aš tapti nestuke.gif , o skaitant šio skyrelio merginų istorijas kyla optimizmas 4u.gif

Traukit ir mane į tą sarašiuką, nes 2010.03.22 (jau pirmadienį) man darys laparoskopiją Vilniaus Antakalnio klinikose, gyd. Gediminas Mečėjus (bus 14 CD).

Tai bus jau mano 2-oji patirtis; pirma lap. buvo daryta 2006 12 20 irgi ten pat tik kitas gydytojas darė. Tada rado I st. endo, sąaugėlių, bet kiaušintakiai buvo pratekami, kadangi tada dar neturėjau savo nuostabiausiojo MB, tai pastoti nelabai norėjau - išrašė Diphereline 3,75 - 6mėn. O dabar jau 1,5 metų norėtume leliuko bet vis tuščia, be to mano endo išbujojo ir per mmm mirštu nuo nepakeliamų skausmų - tai iš šitos laparoskopijos tikiuosi gerų rezultatų: kaip minimum palengvės mano mmm, o geriausia būtų, kad jos bent 9 mėn pradingtųir kuo greičiau tapčiau nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 03 17, 08:43)
Bum atsakau del vokelio--as nedaviau nei mane operavusiam gydytojui, nei anest.--ir viskas liuks. Jau sekancia diena galejau buti darbe, jokiu problemu pabundant  lotuliukas.gif

o tu buvai susitarusi su kazkuria gydytoja kad ji operuotų?ar operavo tas kas ta dieną dirbo? g.gif
sveikutė ELENA mirksiukas.gif
ai tiesa tai ir mane įtraukit jau vakar sakiau kad man balandžio 7 KMUK E.Tvarijonavičienė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 17 kovo 2010 - 15:57
Sveikos
Papildau apie save info:laparoskopija 4,daryta Vilniaus greitosios pagalbos universitetineje ligonineje,gydytoja Lenkutyte -Matkeviciene08.17.Diagnoze:vienas nutrukes kiausintakis
Atsakyti
Įtraukit ir mane į sąrašiuką balandžio 12d.KMUK gyd.K.Jarienė
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 03 17, 15:15)
Taip skyrė Yaz. Skaičiau straipsnyje Žiobako atsiliepimus apie tuos Yaz; esant endo jie labai gerai tvarko visą tą reikalą 4u.gif
Aš ką tik iš ginės. Patrumpinom KT gėrimo laiką, užteks 3 mėn. yahoo.gif  yahoo.gif  yu.gif  yu.gif  sokiai.gif  sokiai.gif Ginė juokdamasi liepė jau liepą, rugpjūtį ateiti pas ją su teigiamu NT biggrin.gif

a kodėl ji patrumpino laiką? aš tada pastosiu po tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as noreciau prisidet ax.gif I-oji laparoskopija atlikta 2009.12.10, diagnozuota II endo, prideginti iki 1 cm zidiniai kiausidese ir pilvapleveje. VU ligonines Santariskiu kliniku Centro filiale (buvusiam Raudonajam Kryziui) operavo gyd. Irena Kirilova.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 17, 19:49)
a kodėl ji patrumpino laiką? aš tada pastosiu po tavęs  mirksiukas.gif
ginės nuomone užteks 3 mėnesiukų, kad žaizdos sugytų.

Merginos, pasidalinkit patirtimi - kam koks gydymo laikotarpis buvo su KT? Labai domina, pas kurias endo židinukai tvarkyti.. 4u.gif
Atsakyti
Vitalyte25– 1-oji 2009.03.06, gyd. Dirzauskas, endo III; džiaugiasi sūneliu
Gretchene– I-oji 2009.05.14, gyd Dirzauskas, kiaušidžių drilingas. 2009.06.? dziaugiasi dvynukais bigsmile.gif
Jurgva– ?-oji 2009.06.17, gyd Dirzauskas, 2009.10.?
Atsakyti