Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(dendule @ 2010 03 08, 20:04)
na jau ir taip istempe nes turejo dar anksciau...sveikatytes dideliausios lauksim su ispudziais 4u.gif

maciau sarase pas ja kovo 20d. terminas buvo, o vaikuciams jau siek tiek daugiau negu 3 savaiteles, tai manau gal nieko tokio, daznai buna, kad anksciau pagimdo, svarbiausia kaip supratau vaikams viskas gerai ir pas mama dabar daug mazu dvigubu reikaliuku wub.gif thumbup.gif gerai butu jeigu pasirodytu ir papasakotu pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puuke @ 2010 03 08, 21:13)
Norejau paklausti tu kurios visa tai praejo ,po kiek laiko galima planuoti  nestuke.gif aciu smile.gif

turbūt nuo savijautos priklauso, nes gi mergytės sugeba net pastoti tam pačiam cikle mirksiukas.gif

QUOTE(liepsnele @ 2010 03 08, 21:45)
Nezinau, man tai kazkaip stabdos,
siandien iseme siulus, tai taip visa pilva aplink bamba skauduliuoja, nelabai noris apie isdykavimus galvot, nors sake jau iskart galima. O ir MB taip dar nori pasaugot mane smile.gif

nu žinokit mes paišdykavom tik po 14 dienų. Man ta operacija buvo sudėtingesnė, visą pilvuką skaudėjo, MB bijojo o ir tie pirmi kartai schmoll.gif BRRR nemalonūs buvo nors ir išsiilgę buvom.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2010 03 08, 22:16)
maciau sarase pas ja kovo 20d. terminas buvo, o vaikuciams jau siek tiek daugiau negu 3 savaiteles, tai manau gal nieko tokio, daznai buna, kad anksciau pagimdo, svarbiausia kaip supratau vaikams viskas gerai ir pas mama dabar daug mazu dvigubu reikaliuku  wub.gif  thumbup.gif gerai butu jeigu pasirodytu ir papasakotu pati  ax.gif

aga labai jau norisi....isgirsti...smagu kad islauke jos panele nes gi l.anksti norejo pabegti nuo mamytes i gyvenima blush2.gif lauksim jos cia sveciuose 4u.gif Pamenu kai pasake kad laukiasi ir kad laukiasi dvyniu wub.gif privargo per nestuma bet kaip sako zmones "isgulejo" ir turi savo du mazus dziaugsmus wub.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia naujoke, man laparaskopija kovo 16d. bus...gal galite pasakyti, kaip ten buna po operacijos, po kiek laiko i darbeli gryzti galima...

aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:05)
Sveikos, as cia naujoke, man laparaskopija kovo 16d. bus...gal galite pasakyti, kaip ten buna po operacijos, po kiek laiko i darbeli gryzti galima...

aciu uz atsakyma smile.gif

Na, aš abu kartus grįžau po mėnesio ir tai man atrodė normalu,nes vis tik tai yra intervenciją į organizmą, narkozė, turi praeiti laiko,kad pilnai atsistatytum mirksiukas.gif Šiaip yra merginų, kurios po savaitės jau yra darbingos,bet aš jau ne iš tų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murauskė: 09 kovo 2010 - 10:11
Aiškiukas, aš pasiėmiau savaite atostogu, tai gautusi kovo 22d. i darba...na manau, kad per greitai, nes darbas sedimas...na nieko teks imti nedarbingumo lapeli schmoll.gif
labai bijau tos operacijos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:25)
Aiškiukas, aš pasiėmiau savaite atostogu, tai gautusi kovo 22d. i darba...na manau, kad per greitai, nes darbas sedimas...na nieko teks imti nedarbingumo lapeli schmoll.gif
labai bijau tos operacijos... schmoll.gif

Patikėk,tikrai nėra nieko bijoti mirksiukas.gif Užmigsi, pabusi ir viskas mirksiukas.gif Aišku,tas pooperacinis periodas nėra labai lengvas,bet jis praeina.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:05)

Operavo ketvirtadienį, 24 vasario, o pirmadienį jau buvau darbe. Na nepasakyčiau, kad labai stipriai jaučiausi, bet darbas sėdimas, prabuvau

QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:25)
Aiškiukas, aš pasiėmiau savaite atostogu, tai gautusi kovo 22d. i darba...na manau, kad per greitai, nes darbas sedimas...na nieko teks imti nedarbingumo lapeli
labai bijau tos operacijos...

Neskubėk dar. Gal ir nereikės.
O dėl baimės - man merginos sakė "bijok. Nes kas iš to, jei sakysim, nebijok, vistiek bijosi" Aš tą patį kartoju - bijok, bet kai praeis viskas - tada suprasi, kad nebuvo taip ir baisu 4u.gif
Atsakyti
Na pirma narkoze, va tas labai ir gasdina...jau jauciu, kad ima stresas..dar niekaip su daktare negaliu susisiekti, nzn. kokius tyrimus reik pasidaryti g.gif , o kiek pinigeliu daktarei duoti smile.gif nes operacija bus Lazdynu klinikose....o gal kas operavotes pas Vildaite? kokie atsiliepimai???

Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 10:39)
Na pirma narkoze, va tas labai ir gasdina...jau jauciu, kad ima stresas..dar niekaip su daktare negaliu susisiekti, nzn. kokius tyrimus reik pasidaryti g.gif , o kiek pinigeliu daktarei duoti smile.gif nes operacija bus Lazdynu klinikose....o gal kas operavotes pas Vildaite? kokie atsiliepimai???

nuostabus zmogus, puikus gydytojas. Operavo skyriaus vedeja ir Vildaite. Klaidu neturejo buti, tad buvau rami, kaip niekad.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 09, 06:45)
turbūt nuo savijautos priklauso, nes gi mergytės sugeba net pastoti  tam pačiam cikle  mirksiukas.gif
nu žinokit mes paišdykavom tik po 14 dienų. Man ta operacija buvo sudėtingesnė, visą pilvuką skaudėjo, MB bijojo o ir tie pirmi kartai  schmoll.gif  BRRR  nemalonūs buvo nors ir išsiilgę buvom.

o ka tau dare, kad sakai, sudetingesne buvo 4u.gif ?

Man kazkaip labiau skauduliuoja pilva po siulu isemimo vakar, ypac desini sona - jame saaugas salino. Siandien kulniuoju pas gine del nedarbingumo, kazkaip dar nenoriu skubet ryt i darbuka, gal dar prasyt pratest siai savaitei blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
man laparokopija numatyta kovo 25 d., bet aš tokį įdomų klausimą turiu. ar Jūs prieš operaciją visiškai sveikos buvot? ar nepavojinga operuotis jeigu esu nusilpus pos peršalimų maratono? man jau kokias tris savaites nesibaigia sloga, gerklės skausmas, nebeišmanau, ką daryt, bet operacijos atidėt jau irgi nenoriu...
ką patartumėt?
Atsakyti