Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(ajaja @ 2010 03 22, 17:23)
as damon nesioju  smile.gif  pradzioj kasdien po penkis kartus prie veidrodzio lekdavau ziureti ar jau kas pajudejo  doh.gif  bet tie kasdieniniai pokyciai siaip nematomi, nors kas vakara valant siulu dantis galima pajausti kur tarpeliai padidejo, kur pamazejo  smile.gif
as nusifotkinau dantukus pirma diena su breketais. o po to po menesio. palyginus dvi nuotraukas pokyciai buvo gana ryskus  smile.gif 
po triju- keturiu menesiu patys ryskiausi pokyciai (lyginant su pirma diena), nes dantukai sustojo i taisyklinga lanka.
o dabar jau nelabai kas matosi, nes tik tarpuka uztraukineja kur danties nera. tai toks vaizdas, kad isvis niekas nejuda...  unsure.gif

oooooooooooooooooo, ka tik paziurejau tavo foto smile.gif vaizdas pakeliantis nuotaika ir suteikiantis vilties smile.gif super smile.gif tikiuosi ir as to paties smile.gif
Klausei kaip sekasi valgyti.... valgau kaip tik jogurta, isbandymas biggrin.gif jausmas ne koks doh.gif doh.gif doh.gif o po kiek laiko jau imanoma normaliai kazka pavalgyti?
Jau idejau foto i albumuka smile.gif blush2.gif bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breketininke: 22 kovo 2010 - 16:32
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 16:28)
oooooooooooooooooo, ka tik paziurejau tavo foto smile.gif vaizdas pakeliantis nuotaika ir suteikiantis vilties smile.gif super smile.gif tikiuosi ir as to paties smile.gif
Klausei kaip sekasi valgyti.... valgau kaip tik jogurta, isbandymas biggrin.gif jausmas ne koks  doh.gif  doh.gif  doh.gif o po kiek laiko jau imanoma normaliai kazka pavalgyti?
Jau idejau foto i albumuka smile.gif  blush2.gif bet...

greitai tavo dantukai turetu atsistoti i lanka, nes nera labai kreivi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 22, 17:33)
greitai tavo dantukai turetu atsistoti i lanka, nes nera labai kreivi smile.gif

gal jie visi ir nera labai kreivi bendram vaizde, taciau labai pavaziave i prieki.... sad.gif
esu labai laiminga, kad pagaliau prisiruosiau juo susideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 15:28)
Klausei kaip sekasi valgyti.... valgau kaip tik jogurta, isbandymas biggrin.gif jausmas ne koks  doh.gif  doh.gif  doh.gif o po kiek laiko jau imanoma normaliai kazka pavalgyti?
Jau idejau foto i albumuka smile.gif  blush2.gif bet...

o ko jau toookia maza sypena idejai, tokia pusiau uzslepta smile.gif is to kas matosi nera labai baisiai kreivi tavo tie dantukai, manau per kelis men i lanka sustos 4u.gif o kaip tavo apacia??
beje, sau pasidaryk daugiau nuotraukeliu, na kad ir virsus ir apacia matytusi, ir sonai. jei nenori mum nerodyk, bet paciai bus idomu pasiziureti veliau. kitos merginos dar ir is apacios nufotkina dantukus (kad dantuku apacia ir gomurys matytusi), tai irgi gerai pokyciai matosi.
as gal 2-3 dienas tik jogurtais, sriubom ir braskem maitinausi. kazkaip nedrisau kramtyti. o po to iskart riesutuku uzkramciau doh.gif po to koki nekieta obuoli nusilupdavau, susipjaustydavau gabaliukais ir sukramtydavau. duona minkstesne. po truputi isivaziuosi, kai kruminiu dantuku jautrumas praeis.
matai man dar "kalniukus" buvo uzlipde ant galiniu dantuku tai kruminiai dantys nesusiejo, tai isvis atrode kramtyti misija neimanoma. bet as tuos kalniukus irgi greitai nukramciau
Atsakyti
bet kaip greit laikas bega, paziuriu i merginu liniuotes kur parasyta 3 dienos, 1 day ir prisimenu kad ir pas mane tokia buvo bigsmile.gif atrodo tik sudejo o jau 6 men bigsmile.gif neatsimenu as tu pirmu dienu skausmu ir jogurtiniu dietu doh.gif nieko dabar neskauda g.gif kiba pripratau
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 03 22, 17:50)
o ko jau toookia maza sypena idejai, tokia pusiau uzslepta  smile.gif is to kas matosi nera labai baisiai kreivi tavo tie dantukai, manau per kelis men i lanka sustos  4u.gif  o kaip tavo apacia??
beje, sau pasidaryk daugiau nuotraukeliu, na kad ir virsus ir apacia matytusi, ir sonai. jei nenori mum nerodyk, bet paciai bus idomu pasiziureti veliau. kitos merginos dar ir is apacios nufotkina dantukus (kad dantuku apacia ir gomurys matytusi), tai irgi gerai pokyciai matosi.
as gal 2-3 dienas tik jogurtais, sriubom ir braskem maitinausi. kazkaip nedrisau kramtyti. o po to iskart riesutuku uzkramciau  doh.gif po to koki nekieta obuoli nusilupdavau, susipjaustydavau gabaliukais ir sukramtydavau. duona minkstesne. po truputi isivaziuosi, kai kruminiu dantuku jautrumas praeis.
matai man dar "kalniukus" buvo uzlipde ant galiniu dantuku tai kruminiai dantys nesusiejo, tai isvis atrode kramtyti misija neimanoma. bet as tuos kalniukus irgi greitai nukramciau

mano apacia yra tragiska sad.gif
o sypsena ir taip palyginti idejau placia biggrin.gif nepratus as kitaip biggrin.gif bet veliau, po kokios savaiteles, pasidarysiu ir kitokiu foto smile.gif kad kai bus sunku, paziureciau kokia buvau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 03 22, 17:54)
bet kaip greit laikas bega, paziuriu i merginu liniuotes kur parasyta 3 dienos, 1 day ir prisimenu kad ir pas mane tokia buvo  bigsmile.gif  atrodo tik sudejo o jau 6 men  bigsmile.gif  neatsimenu as tu pirmu dienu skausmu ir jogurtiniu dietu  doh.gif  nieko dabar neskauda g.gif  kiba pripratau

pavydziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 22, 16:54)
bet kaip greit laikas bega, paziuriu i merginu liniuotes kur parasyta 3 dienos, 1 day ir prisimenu kad ir pas mane tokia buvo  bigsmile.gif  atrodo tik sudejo o jau 6 men  bigsmile.gif  neatsimenu as tu pirmu dienu skausmu ir jogurtiniu dietu  doh.gif  nieko dabar neskauda g.gif  kiba pripratau

prisimenu ir as skaiciavau o jau men nesioju breketus, o dbr jau metai ir 7men beveik smile.gif bigsmile.gif is senuju merginu likau viena ilgiausiai nesiojanciu smile.gif kitos dingo kazkur..
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 16:02)
mano apacia yra tragiska sad.gif
o sypsena ir taip palyginti idejau placia biggrin.gif nepratus as kitaip biggrin.gif bet veliau, po kokios savaiteles, pasidarysiu ir kitokiu foto smile.gif kad kai bus sunku, paziureciau kokia buvau biggrin.gif

pavydziu  4u.gif

o mano tragiska apacia matei? pas tave kazkas panasaus? man taiiip geda budavo seniau, nes sypsantis tai sugebedavau lupas kartu laikyti, bet kalbant tai matydavosi kartais tie kreivuoliai mano.
nemanau kad tau reikes ziureti i senas nuotraukas kai sunku bus. nemanau kad bus taip sunku. bent man tai nebuvo. ir tu greit priprasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 22, 17:09)
prisimenu ir as skaiciavau o jau men nesioju breketus, o dbr jau metai ir 7men beveik  smile.gif  bigsmile.gif  is senuju merginu likau viena ilgiausiai nesiojanciu smile.gif kitos dingo kazkur..

tas tai tikrai mazai kas liko is senbuviu g.gif viena kt uzsuka apie save priminti. o tos kurios nusieme tai is viso nusiplauna, nei super dantu foto neideda, nei apie ploksteles nieko papasakoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 22, 17:13)
tas tai tikrai mazai kas liko is senbuviu  g.gif  viena kt uzsuka apie save priminti. o tos kurios nusieme tai is viso nusiplauna, nei super dantu foto neideda, nei apie ploksteles nieko papasakoja  ax.gif

manes neatsikratysit ir kai nuims man breketus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 22, 17:14)
manes neatsikratysit ir kai nuims man breketus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ziurek,prisisnekesi noresi nepaleisim. kur besimokntum turesi intika uzsisakyt ir pasakot mums viska tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 22, 17:21)
ziurek,prisisnekesi noresi nepaleisim. kur besimokntum turesi intika uzsisakyt ir  pasakot mums viska  tongue.gif

taip ir bus tongue.gif
Atsakyti