Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(justyte** @ 2010 03 22, 18:57)
greit tas laikas prabego biggrin.gif net nepastebejau.. smile.gif na kaip gydytoja sako tai iki liepos turetu nuimt, bet nzn smile.gif

beje, Svajaa kada tau zada nuimt? 4u.gif

ryt vizitas,bandysiu klausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 18:57)
aciu aciu smile.gif pas mane irgi tarpas baisinis, laukiu nesulaukiu kada uzsitrauks biggrin.gif dantys labai jau jautrus patapo, ypac virsuj kairej pusej.. smile.gif
dziaugiuosi, kad tau taip greitai apacia klijuos smile.gif tu man kaip kelrode busi, juk pas ta pati gydytoja panasus turbut ir gydymo principai smile.gif
o mano kitas (antras) apsilankymas balandzio 16 d smile.gif sakyciau, gan greitai.. smile.gif
o sakykit, merginos, ar ir po jogurto valot dantis?  o po kavos... tiek daug klausimu staiga iskilo..atrodo visko klausinejau, bet kaip matau, klausimai kyla is praktikos smile.gif

as tai valau arba bent jau praskalauju su Listerine . jei bunu sveciuose tai po kavos tik su vandeniuku praskalauju
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 20:57)
aciu aciu smile.gif pas mane irgi tarpas baisinis, laukiu nesulaukiu kada uzsitrauks biggrin.gif dantys labai jau jautrus patapo, ypac virsuj kairej pusej.. smile.gif
dziaugiuosi, kad tau taip greitai apacia klijuos smile.gif tu man kaip kelrode busi, juk pas ta pati gydytoja panasus turbut ir gydymo principai smile.gif
o mano kitas (antras) apsilankymas balandzio 16 d smile.gif sakyciau, gan greitai.. smile.gif
o sakykit, merginos, ar ir po jogurto valot dantis?  o po kavos... tiek daug klausimu staiga iskilo..atrodo visko klausinejau, bet kaip matau, klausimai kyla is praktikos smile.gif

na jo zinok..sake po kiekvieno uzkandziavimo geriausia yra issivalyti...
beje katik ziurejau tavo dantukai grazios formos..turesi holivudine sypsenele.smile.gif
mano taip nufotkinus ispriekio nlb matos pokyciai tai idesiu ft is apacios..

paziurejus i vielute matosi kaip ji nebetoookia ilinkusi ties tuo mano dantuku antruku blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 22 kovo 2010 - 19:05
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 19:57)

Aš tai po kiekvieno užkandžio ar gėrimo bent jau išsiskalauju. Rimtai dantukus išsivalau ryte ir vakare. Na, nebent koks susitikimas laukia dieną, tada ir dieną išsivalau 4u.gif

Man irgi anksčiau atrodė, kad viską jau žinau. Bet kai tik susidėjau breketus, iš karto tokių klausimų iškilo, apie kuriuos net nepagalvojau prieš tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smile*: 22 kovo 2010 - 19:04
QUOTE(ingutera @ 2010 03 22, 14:50)
Na netaisiklingas 4u.gif As tai nelabai galiu pasakyti, kur ta anomalija buvo, nes kreipiausi del estetinio vaizdo, buvo prieki virsutiniai dantukai kreivoki, bet gydytoja tai mato problema is esmes, ne tik estetine.

Man ši gydytoja tikrai patiko, kainos protingos. Dar 2 koleges pas ja taip pat breketus uzsidejo.

Turejau omeny gilus ar atviras? biggrin.gif smile.gif
beje vienintele likau is naujokiu neturinti albumiuko adreso,gal galit kas nors atsiusti? biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
vakar sekiau tema ar nera zinuciu nauju,o siandien ziuriu normaliai pavaret 3 psl nauju zinuciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje nors breketus turiu labai neilgai,bet jau valgyti galiu normaliai tik atsargiai valgau kietesnius dalykus,o matau nemazai cia su damon breketais.kazkaip duomenyse nera jusu tikriausiai,visur parasyta kad su metaliniais tai taip ir pagalvojau kad nedaug su damon unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aciu, Tinar, cia man didziausias komplimentas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aina sau pagaliau bent jau minimalus pokyciai pas mane..negaliu kokia laiminga.. bigsmile.gif clap.gif assa.gif assa.gif assa.gif hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 03 22, 20:09)
aina sau pagaliau bent jau minimalus pokyciai pas mane..negaliu kokia laiminga.. bigsmile.gif  clap.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  hihihi.gif  blush2.gif

tikra svente biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 22, 21:11)
tikra svente biggrin.gif  4u.gif  biggrin.gif

ir tu sulauksi biggrin.gif tik kantrybes..aisku laksciau pirmom dienom kas diena.fotkinausi kasdiena doh.gif ..po to aj galvoju kaip bus taip bus..
o cia vat set tau ir yra siokie tokie.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 22, 15:30)
sveikinu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 22, 15:36)
Sveikinu  drinks_cheers.gif Kaip greitai tau, man tai dar nenusimato, nors gal kąnors užsimins per vizitą ...  blush2.gif Beje, kaip jausmelis?  smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 03 22, 16:07)
sveikinimai abiems  4u.gif  4u.gif linkiu nuostabiu pokyciu  smile.gif

Amelie, kaip jautiesi, ar didelis skirtumas kai tik virsu nesioji?? (man neteko, nes iskart sudejo virsuj ir apacioj)

QUOTE(Tinar @ 2010 03 22, 18:53)
sveikinu!  4u.gif kaip jausmas?

Ačiū už sveikinimus 4u.gif Jausmelis nekoks... Neskauda, bet toks nemielas pilnos burnos jausmas biggrin.gif O kad taip man būtų tik viršų palikę... Norėčiau užmigti ir atsibusti po dvejų metų, kai tų geležiukų nebeturėsiu verysad.gif Nepatinku aš sau schmoll.gif Bet nepatinku sau ir su netaisyklingu sąkandžiu. Taigi nėra kur dingti unsure.gif

p.s. neįsivaizduoju, kas mane galėtų su tais geležais įsimylėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 22, 19:32)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif Jausmelis nekoks... Neskauda, bet toks nemielas pilnos burnos jausmas  biggrin.gif O kad taip man būtų tik viršų palikę... Norėčiau užmigti ir atsibusti po dvejų metų, kai tų geležiukų nebeturėsiu  verysad.gif Nepatinku aš sau  schmoll.gif Bet nepatinku sau ir su netaisyklingu sąkandžiu. Taigi nėra kur dingti  unsure.gif

p.s. neįsivaizduoju, kas mane galėtų su tais geležais įsimylėti  biggrin.gif

idek i albumiuka savo sypsena bet kad ir veidas matytusi blush-anim-cl.gif , nzn kur tu ten ismislijei kad tau jie taip netinka g.gif manau tu perdedi tongue.gif
ir p.s. ir as taip anksciau maniau tongue.gif bet demesio netruksta rolleyes.gif tik to vienintelio dar nera g.gif bet... cia jau ne i sita foruma reiktu rasyt
Atsakyti
na isimylet gali ir su breketais wink.gif

va dar turiu klausimeli..
tai ir virsuje kaip suprantu galima pasirikti ar vielute klijuotis..ar ta plokstele..?ar cia jau odonotologas nustato, ka reikia ta ir deda?
Atsakyti