Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

aha, sekmadienį važiuosiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atradau labai aktualią temą šiuo metu smile.gif Vis tik prisireikė man dėtis breketus dėl ne visai taisyklingo sukandimo. Odontologė sakė, kad reiks nešiotis metus (gal kažkiek ilgiau). Aišku, tikiuosi kad reiks kuo trumpiau lotuliukas.gif

Tai štai, pirmadienį man jau dės breketus viršuje. Su gyd nusprendėm, kad geriausia būtų viršuje ant labiausiai matomų dantų (šešių) dėti keramikinius breketus, ant likusių - metalinius.

O dabar labiausiai tas laukimas kankina.. doh.gif Neramu kažkiek, neįsivaizduoju, kaip atrodysiu,kaip jausiuosi, ar skaudės, kaip sugebėsiu juos prižiūrėt ir t.t. doh.gif įdomu ar visoms (visiems) toks pat nerimas būna.. g.gif

Beje, ar yra iš jūsų kompanijos kas nors irgi susidėjęs keramikinius breketus? įdomu būtų sužinoti atsiliepimus. (jei jau esat apie kalbėję ankstesnėse temose, tai tikrai susirasiu, tik pasakykit ar apskritai ką nors apie tai diskutavot mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 21:32)
Sveikos  4u.gif 

Beje, ar yra iš jūsų kompanijos kas nors irgi susidėjęs keramikinius breketus? įdomu būtų sužinoti atsiliepimus. (jei jau esat apie kalbėję ankstesnėse temose, tai tikrai susirasiu, tik pasakykit ar apskritai ką nors apie tai diskutavot  mirksiukas.gif ax.gif

cia pasiziurek mirksiukas.gif mano keramikiniu breketu foto. dar jei i pabaiga pavartysi tai naujesnes foto rasi. as su keramika vaikstau. 6 keramika kt metaliukai - virsuje, apacioje viskas metalas. jei bus klausimu klausk, nzn kas tave domina 4u.gif
pergyvenau ir lb lb laukiau ir as drinks_cheers.gif
pas ka desi breketukus? ir kur?
Atsakyti
Labas, as vis labiau isimyliu savo dantu forma, nemaniau, kad apacioje jie pakankamai grazus, kai susistume buvo, tai atrode tokia baisybe biggrin.gif
o man Listerine zinokite nelabai, efekta dar anksti konstatuoti, dar nedaug naudojau, bet jis man atskiestas smirda, kaip kazkuo senu sad.gif fuiii. Perskaiciau priedo, kad jis aprobuotas odontologu rumu, tai man truputi vienareiksmiskai skamba, kad del tam tikru priezasciu nebutinai, kad jis pats is saves toks nuostabiai geras ji visi odontologai siulo. Nemanau, kad as tik ties juos apsistosiu, keisiu kaip turi buti ivairias firmas :ax
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 22:43)
cia pasiziurek  mirksiukas.gif  mano keramikiniu breketu foto. dar jei i pabaiga pavartysi tai naujesnes foto rasi. as su keramika vaikstau. 6 keramika kt metaliukai - virsuje, apacioje viskas metalas. jei bus klausimu klausk, nzn kas tave domina  4u.gif
pergyvenau ir lb lb laukiau ir as  drinks_cheers.gif
pas ka desi breketukus? ir kur?

Kaip puikiai tavo dantukai atrodo thumbup.gif ir ačiū už nuorodą smile.gif reiks kurią dieną prisėst ir ilgiau paskaitinėti visas ankstesnes temas. Pasirodo visai neblogai atrodo tie keramikiniai breketai bigsmile.gif aš iš tiesų norėjau iš vis tų permatomų (safyriniai lyg ir), bet odontologė jų nepatarė dėtis, nes jie nepatikimi, dažnai nulužta, su jais gydymo procesas tampa ilgesnis ir sunkiau pakoreaguoti dantukus. Be to, ir brangesni jie. Tai nutariau apsistoti ties keramikiniais smile.gif

Klausimų tai spėju bus daugybė kai breketus susidėsiu biggrin.gif dbr net neįsivaizduoju ko laukt ir tikėtis lotuliukas.gif

Breketus dėsiuosi Kaune, Stomatologijos klinikoje (Vytauto pr.), gyd. Krušinskienė. (tikiuosi blogų atsiliepimų apie ją neturite.. g.gif )

Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi) lotuliukas.gif
user posted image

Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus ax.gif nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę blink.gif Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 22:46)
Kaip puikiai tavo dantukai atrodo  thumbup.gif  ir ačiū už nuorodą smile.gif reiks kurią dieną prisėst ir ilgiau paskaitinėti visas ankstesnes temas. Pasirodo visai neblogai atrodo tie keramikiniai breketai  bigsmile.gif  aš iš tiesų norėjau iš vis tų permatomų (safyriniai lyg ir), bet odontologė jų nepatarė dėtis, nes jie nepatikimi, dažnai nulužta, su jais gydymo procesas tampa ilgesnis ir sunkiau pakoreaguoti dantukus. Be to, ir brangesni jie. Tai nutariau apsistoti ties keramikiniais smile.gif

Klausimų tai spėju bus daugybė kai breketus susidėsiu biggrin.gif dbr net neįsivaizduoju ko laukt ir tikėtis  lotuliukas.gif

Breketus dėsiuosi Kaune, Stomatologijos klinikoje (Vytauto pr.), gyd. Krušinskienė. (tikiuosi blogų atsiliepimų apie ją neturite.. g.gif )

Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi)  lotuliukas.gif
user posted image

Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus  ax.gif  nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę  blink.gif Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus  lotuliukas.gif

koks grzois,nesuprantu kam tie breketai,ar gydytojas neperdeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 19:08)
gal tu skausmui atsparesne  g.gif  jei ryt neskaudes tai  drinks_cheers.gif  nes man skaudejo ne dantukus,bet kai sukasdavau tai tos gumos isirezdavo i dantenas  doh.gif  ir kramtyt sunku buvo. o tu nejauti tokio spiruokliavimo viduj, man tia pirmom dienom toks keistas jausmas buvo.sukandi dantukus ir atrodo atsoko atgal  biggrin.gif  aisku as perdedu bet seip as tos gumytes 5 d. burnoj jauciau  doh.gif

Dalia taip ir sakė: labai atspari pacientė tongue.gif Bet šiaip man pačiai keista, kad apie skausmą net kalbos nėra, sukąsti galiu normaliai, šioks toks diskomfortas, bet tik tiek.

QUOTE(smilsee @ 2010 03 09, 20:09)
Juste,o balti tik nuo blico lotuliukas.gif

Nuo blico ir mano tampa baltut baltutėliai biggrin.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 23:07)
koks grzois,nesuprantu kam tie breketai,ar gydytojas neperdeda? g.gif

Įtariu, kas neturi ne minimaliai, o TIKRAI netaisyklingo sąkandžio, tas nesupras ax.gif Mano dantys irgi tiesūs, bet tik kai sudėjo breketus ir kai dantukai pradėjo judėti, realiai pamačiau koks blogas mano sąkandis.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 09, 22:20)
Labas, as vis labiau isimyliu savo dantu forma, nemaniau, kad apacioje jie pakankamai grazus, kai susistume buvo, tai atrode tokia baisybe biggrin.gif
o man Listerine zinokite nelabai, efekta dar anksti konstatuoti, dar nedaug naudojau, bet jis man atskiestas smirda, kaip kazkuo senu sad.gif fuiii. Perskaiciau priedo, kad jis aprobuotas odontologu rumu, tai man truputi vienareiksmiskai skamba, kad del tam tikru priezasciu nebutinai, kad jis pats is saves toks nuostabiai geras ji visi odontologai siulo. Nemanau, kad as tik ties juos apsistosiu, keisiu kaip turi buti ivairias firmas :ax

tai kad jo negalima skiesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 23:31)
tai kad jo negalima skiesti unsure.gif

Rašo, kad neskiesti, o odontologai liepia skiesti. Tai kuo tikėti? biggrin.gif Aš visada truputį praskiedžiu
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 09, 23:33)
Rašo, kad neskiesti, o odontologai liepia skiesti. Tai kuo tikėti?  biggrin.gif  Aš visada truputį praskiedžiu

o visi odontologai taip sako? smile.gif aš tai neskiedžiu smile.gif
Atsakyti
Apie Listerine kalbejot,tai ir as pasireiksit. Dabar naudoju rozini 'total care',o pas mus visokiu ju yra,gal kokios 7 rusys ir yra net 1litro talpoj tik niekada nepirkau,visad 500ml.
Visalaika ji skiedziau,na per stiprus man jis,atrodo isgrauzia visa burna. Bet po truputi maziau skiedziu,kartais visai ne.

Smile,labai grazi sypsena!
Atsakyti
Ar dejotes kuri nors breketus pas Budriene?>
Atsakyti