QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 23:46)
Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi)
Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus

nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę

Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus
Labas, kad man kas tokius duotu, tai tik uzjuokciau ta kuris siulytu breketuotis

aisku gal ten kazkas ir yra truputi su zandikauliu, bet galima ji mankstinti, nes kaip ten bebutu juk breketai nera vienareiksmiskas geris, mes visos labai rizikuojame ir po to gyvensim tik visokiu ploksteliu ir vielu palaikomos. Nedurniuok, apsigalvok kol gali, negyvensi gi 200 metu, pasiplombuosi jei koks vienas padils truputi, as su baisia situacija gyvenau ir tik kazkur ant 25 metu vienas padilo, bet tai sukandimas buvo tragiskas, ne toks kaip tavo
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 10, 00:31)
tai kad jo negalima skiesti
pasimoviau ant kabliuko

neperskaiciau iki galo, pradejau skaityti ant buteliuko, kad ipilkite i stikline 20 ml ir mintyse pati pridejau, kad tuomet pripilkite stikline vandens

bet siaip vistiek skiesiu, tikrai tokio stipraus nenaudosiu, o ir finansai tada neisnes ir taip jau kiek nunaudojau. Manau, kad tikrai ieskosiu normaliai skiedziamo, negali tas vienintelis listerine buti toks stebuklas, o visi kiti blogi, netikiu
Papildyta:
QUOTE(amaral123 @ 2010 03 10, 15:39)
Sveikos, merginos
noreciau prisijungti prie jusu

uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina?

esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu
aplamai tik i viena desies? as labai vertinu savo gydytojos kompetencija ir milijonai ja vertina, jinai niekaip nenori deti ant vieno, nebent tik koks vienas ciut kreivas tavo dantukas butu, nes jei ne, tai kvaila nesioti tik ant vieno, nebus norimo rezultato, tikrai idealiai nesueis tau manau. Pataisykit jei klystu