Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 10, 12:28)
Ar dejotes kuri nors breketus pas Budriene?>

Sveikos,
as praeita savaite susidejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 10, 12:03)
Sveikos,
as praeita savaite susidejau  mirksiukas.gif

ir kaip ta gydytoja?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

noreciau prisijungti prie jusu smile.gif uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina? blush2.gif esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos drinks_cheers.gif
As cia jau retas svecias patapau, kas liecia pasisakyti. Paskaityt dar vis bandau suspet, bet jei tokiais tempais ir toliau temeles naujas atidarinesit, tai jauciu greitai ir skaityt nespesiu doh.gif

Naujienos mano tokios. Kad ir kaip buvo liudna, kai teko praleist vizita ir kitam uzrase tik po menesio, bet tas laikas praleke zaibiskai. Kovo 8 ax.gif buvo mano vizitas thumbup.gif Pasigrazinau taip sakant ta proga lotuliukas.gif

Virsuje pakeite viela i truputi storesne (bent jau vizualiai man taip atrodo, nes pasakyt nepasake, o as ir nepaklausiau) ir priklijavo dar du breketukus ant 6-tu dantuku, iki to buvo tik 10 breketu virsuj. Apacioj suklijavo breketus. Ir ant dantu ir virsuj ir apacioj prilipde tokiu nerealiu kalnu, kad as jau net nebesuprantu kuo apskritai sukandu savo dantis doh.gif Pirma nakti kol miegojau truputi prasiziojusi tol miegojau, vos tik sukasdavau dantis, is karto nubusdavau is skausmo doh.gif Maistas kolkas geriausias - trinta sriuba arba sutrintas sakute kotletas su bulviu kose doh.gif Na ir zinoma sokoladas prie arbatos rolleyes.gif

Tai va... Sukaupsiu jegu pasifotkinsiu ir pasidalinsiu savo naujienomis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral123 @ 2010 03 10, 14:39)

noreciau prisijungti prie jusu smile.gif uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina?  blush2.gif  esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu smile.gif

Sveika, aš irgi pastebėjau, kad būna mažesni, būna didesni. Pas mane tai tokie kvadratiniai, bet būna pailgi.. nors aš kai atėjau dėtis breketų, tai nedavė nieko rinktis. Tokius turėjo, tokius klijavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 23:46)
Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi)  lotuliukas.gif
user posted image

Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus  ax.gif  nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę  blink.gif Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus  lotuliukas.gif

Labas, kad man kas tokius duotu, tai tik uzjuokciau ta kuris siulytu breketuotis biggrin.gif aisku gal ten kazkas ir yra truputi su zandikauliu, bet galima ji mankstinti, nes kaip ten bebutu juk breketai nera vienareiksmiskas geris, mes visos labai rizikuojame ir po to gyvensim tik visokiu ploksteliu ir vielu palaikomos. Nedurniuok, apsigalvok kol gali, negyvensi gi 200 metu, pasiplombuosi jei koks vienas padils truputi, as su baisia situacija gyvenau ir tik kazkur ant 25 metu vienas padilo, bet tai sukandimas buvo tragiskas, ne toks kaip tavo
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 10, 00:31)
tai kad jo negalima skiesti unsure.gif

pasimoviau ant kabliuko smile.gif neperskaiciau iki galo, pradejau skaityti ant buteliuko, kad ipilkite i stikline 20 ml ir mintyse pati pridejau, kad tuomet pripilkite stikline vandens biggrin.gif bet siaip vistiek skiesiu, tikrai tokio stipraus nenaudosiu, o ir finansai tada neisnes ir taip jau kiek nunaudojau. Manau, kad tikrai ieskosiu normaliai skiedziamo, negali tas vienintelis listerine buti toks stebuklas, o visi kiti blogi, netikiu
Papildyta:
QUOTE(amaral123 @ 2010 03 10, 15:39)

noreciau prisijungti prie jusu smile.gif uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina?  blush2.gif  esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu smile.gif

aplamai tik i viena desies? as labai vertinu savo gydytojos kompetencija ir milijonai ja vertina, jinai niekaip nenori deti ant vieno, nebent tik koks vienas ciut kreivas tavo dantukas butu, nes jei ne, tai kvaila nesioti tik ant vieno, nebus norimo rezultato, tikrai idealiai nesueis tau manau. Pataisykit jei klystu
Atsakyti
Kavyte,pas mane taip pat breketukai kvadratiniai,o ne pailgi ir nera labai mazi,o dar kai mano dantukai nera dideli,tai is viso.Bet apsipratau ir neisivaizduoju kitokiu breketuku.
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 10, 16:47)
Kavyte,pas mane taip pat breketukai kvadratiniai,o ne pailgi ir nera labai mazi,o dar kai mano dantukai nera dideli,tai is viso.Bet apsipratau ir neisivaizduoju kitokiu breketuku.

tai ir aš jau pripratau irnesakyk.gif man visokie gražūs smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
jau greitai tapsiu jusu nare jei priimsit biggrin.gif ax.gif
nes kovo 18d. des breketus ant virsutinio zandikaulio blush2.gif mirksiukas.gif
kam parasau privacia zinute niekas neatraso,tai jusu klausiu kaip gauti ta slaptazodi nes labai noriu paziureti nuotraukytes jusu dantuku rolleyes.gif
tai tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 10, 18:13)
Sveikutes smile.gif
jau greitai tapsiu jusu nare jei priimsit biggrin.gif  ax.gif
nes kovo 18d. des breketus ant virsutinio zandikaulio blush2.gif  mirksiukas.gif
kam parasau privacia zinute niekas neatraso,tai jusu klausiu kaip gauti ta slaptazodi nes labai noriu paziureti nuotraukytes jusu dantuku rolleyes.gif
tai tiek ax.gif

sveika. na teks siek tiek su mumis pabendrauti ir isitraukti i musu pokalbius, kad gautum ta stebuklinga zodi - slaptazodi biggrin.gif ir kai kitoje temoje bus pateikti tavo duomenys, tada busi pilnaverte musu nare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 10, 19:23)
sveika. na teks siek tiek su mumis pabendrauti ir isitraukti i musu pokalbius, kad gautum ta stebuklinga zodi - slaptazodi  biggrin.gif  ir kai kitoje temoje bus pateikti tavo duomenys, tada busi pilnaverte musu nare  biggrin.gif

reikes daug laiko tapti tada jusu nare;DD
Atsakyti
Ne taip ir daug. 4u.gif
Atsakyti