Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Tinar @ 2010 03 22, 19:45)
na isimylet gali ir su breketais wink.gif

va dar turiu klausimeli..
tai ir virsuje kaip suprantu galima pasirikti ar vielute klijuotis..ar ta plokstele..?ar cia jau odonotologas nustato, ka reikia ta ir deda?

kiek cia skaiciau tai supratau kad ortodontas nustato
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 22, 20:32)
p.s. neįsivaizduoju, kas mane galėtų su tais geležais įsimylėti  biggrin.gif

Patikėk, meilei breketukai tikrai netrukdo mirksiukas.gif Mano draugui mano breketukai patinka netgi labiau negu man pačiai biggrin.gif visą savaitgalį negalėjo atsižiūrėti ir pastoviai sakydavo "kokia tu graži" blush2.gif
Man tik iš pradžių buvo šioks toks kompleksas bučiuotis.. Net draugas tai pastebėjo ir sako "tu atsipalaiduok, tie breketukai visai nesijaučia"... blush2.gif Bet iš pradžių tai padaryti labai sunku..
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 22, 19:04)
Turejau omeny gilus ar atviras? biggrin.gif  smile.gif
beje vienintele likau is naujokiu neturinti albumiuko adreso,gal galit kas nors atsiusti? biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
vakar sekiau tema ar nera zinuciu nauju,o siandien ziuriu normaliai pavaret 3 psl nauju zinuciu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje nors breketus turiu labai neilgai,bet jau valgyti galiu normaliai tik atsargiai valgau kietesnius dalykus,o matau nemazai cia su damon breketais.kazkaip duomenyse nera jusu tikriausiai,visur parasyta kad su metaliniais tai taip ir pagalvojau kad nedaug su damon unsure.gif  bigsmile.gif

jau turbut kazkas atsiunte ax.gif
Atsakyti
Dekoju justytei dar karta wub.gif
visu labai grazios nuotraukytes cool.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 22, 20:00)
Dekoju justytei dar karta wub.gif
visu labai grazios nuotraukytes cool.gif  blush2.gif  smile.gif

ner uz ka smile.gif laukiam tavo smile.gif

beje su breketukai bunant tikrai gali isimylet smile.gif jie netrukdo.. as taip pat biski kompleksavau del buckiu biggrin.gif bet MB pasake kad ju net nesijaucia smile.gif
Atsakyti
as dabar ziuriu nuotraukas ir matau,kad pas kaikurias paneles tikrai tokie variantai ne isgraziuju g.gif bet breketukai daro stebuklus wub.gif
as irgi del estetikos domejausi breketais,dantys nera tragiski susigrudimo prasme bet esme slypi kaule,sake nyksta pas mane schmoll.gif blink.gif tai liepe kuo greiciau uzsideti blush2.gif tai tiek is manes ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 22, 20:17)
as dabar ziuriu nuotraukas ir matau,kad pas kaikurias paneles tikrai tokie variantai ne isgraziuju g.gif  bet breketukai daro stebuklus wub.gif
as irgi del estetikos domejausi breketais,dantys nera tragiski susigrudimo prasme bet esme slypi kaule,sake nyksta pas mane schmoll.gif  blink.gif tai liepe kuo greiciau uzsideti blush2.gif tai tiek is manes ziniu smile.gif

turbut mano varianta turejei omeny hihihi.gif reiktu kada nauju foto ikelt
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 22, 21:24)
turbut mano varianta turejei omeny  hihihi.gif reiktu kada nauju foto ikelt

turejau omeny savo nes tavo nezinojau biggrin.gif tai kaip supratau tau tas pats variantas buvo? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 22, 20:28)
turejau omeny savo nes tavo nezinojau biggrin.gif tai kaip supratau tau tas pats variantas buvo? g.gif  smile.gif

ne as turejau omeny kai tu fotoalbuma ziurejei kad buvo visokiu sunkiu variantu del dantuku. tai as ir parasiau turbut tu cia apie mane rasai. pas mane su kaulu viskas gerai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 22, 22:30)
ne as turejau omeny kai tu fotoalbuma ziurejei kad buvo visokiu sunkiu variantu del dantuku. tai as ir parasiau turbut tu cia apie mane rasai. pas mane su kaulu viskas gerai  karsta.gif

ir mano varianta turejo galvoj lotuliukas.gif
as tai turbut kai issitiesins net nenoresiu ziuret i savo tuos dantis kokie buvo..
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 03 22, 22:04)
ner uz ka smile.gif laukiam tavo smile.gif

beje su breketukai bunant tikrai gali isimylet smile.gif jie netrukdo.. as taip pat biski kompleksavau del buckiu biggrin.gif bet MB pasake kad ju net nesijaucia smile.gif

man ta pati sake..bet buna kartais, kad kazkaip tai uzkliuna jam ..kaip as tada susinepatoginu
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
bet MB nesiskundzia..siaip tai net neisijaucia kiek klausiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 22 kovo 2010 - 21:17
QUOTE(Tinar @ 2010 03 22, 22:15)
ir mano varianta turejo galvoj lotuliukas.gif
as tai turbut kai issitiesins net nenoresiu ziuret i savo tuos dantis kokie buvo..
blush2.gif
Papildyta:

man ta pati sake..bet  buna kartais kad kaip tai uzkliuna jam s..kaip as tada susinepatoginu
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
bet MB nesiskundzia..siaip tai net neisijaucia kiek klausiau blush2.gif

del dantu "variantu" tai su nieko nelyginau lotuliukas.gif biggrin.gif
o pas tave tinar kaip mano variantas su kaulu? biggrin.gif ar vel maisau ?blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 22, 23:17)
del dantu "variantu" tai su nieko nelyginau lotuliukas.gif  biggrin.gif
o pas tave tinar kaip mano variantas su kaulu? biggrin.gif ar vel maisau ?blink.gif  lotuliukas.gif

nea man tfutfutfu nera to. karsta.gif biggrin.gif
mano dantukus stumia i prieki nes susigrude..

bijau kad nepadarytu labai atsikisusiu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti