Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR avialinijos

QUOTE(Kriiste @ 2010 03 12, 01:13)
netiesa - skridau ir nieks neapmokestino - vaikui buvo 2,5 4u.gif

tiesa blush2.gif
Please note: 1 pushchair/buggy is carried free of charge.,bet anksciau sito nepastebejau g.gif

QUOTE(Sigitano @ 2010 03 12, 01:34)
Man ir atrodo, kad vezimelis visur priklauso, jei su vaiku vaziuoji. Mano sesuo daug skraido su ryanair, bet niekad negirdejau, kad butu atskiras mokestis uz vezimeli

ax.gif Add Sports Equipment / Musical Instruments / Infant equipment yra kaip ir toks dalykas,bet ia matyt jei vietoj vieno vezimelio nori pasimt du doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2010 03 11, 23:12)
iki 2 metuku,i bilieto kaina iskaiciuota vezimelis,(virs 2 metuku,jau bilieto kaina vaikui kitokia ir vezimeli apmokestina)o kas del pridavimo,tai kaip jums patogiau,as visada vaziuodavau su vezimeliu iki lektuvo,o po to ten palikdavau suskleista ir islipus visalaik rasdavau jau atnesta.Arba galit priduot i bagaza,tik nzn ar verta ta daryt ax.gif

Skridau su beveik trijų metų vaiku ir vietoj vežimėlio ėmiau automobilinę kėdutę, kurią pridaviau kaip vežimėlį, nieko papildomai nemokėjau. Tiesa, tai buvo vasarą, gal dabar pakeitė ką g.gif

Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 03 12, 16:45)
Iš Frankfurto , Milano ir Pizos nuo Birželio.

jau apsidziaugiau kad is Lt blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

as va tokio dalykelio paklausti norejau - uzsirezervavau bilietus, gavau patvirtinima, ten raso:

PAYMENT DETAILS
********49.98 GBP Total Fare
********29.97 GBP Taxes, Fees & Charges
********10.00 GBP Passenger Fee: Web Check in
********30.00 GBP Passenger Fee: Checked Bag(s)
********10.00 GBP Passenger Fee: Administration Fee
*******129.95 GBP Total Paid

Kaip suprantu, tas 30.00 GBP Passenger Fee: Checked Bag(s) reiskia kad per skubejima paemiau ir registruota bagaza, taip? Norejau tik rankini turet, ta kur vidun pasiimt galima su savim iki 10 kg berods, jei neklystu. Gal kas zinote ar negalima tada atsisakyti to registruoto bagazo ir atgauti tuos 30 GBP? Nes tikrai uztektu man tik su savim kuprinyte turet, nereikia papildomu registruotu bagazu..

Aciu uz ats!
Atsakyti
Negalima bagažo registruoto atsisakyti.
Atsakyti
tai zodziu sekanti karta jei nori tik su rankiniu bagazu skristi, jokio bagazo rinktis nereikia, rankinis nemokamas, taip?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2010 03 15, 13:36)
tai zodziu sekanti karta jei nori tik su rankiniu bagazu skristi, jokio bagazo rinktis nereikia, rankinis nemokamas, taip?smile.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
O i rankini iki 10, i registruota - 15kg sudet galima, taip?smile.gif
Atsakyti
Dar klausimas: Į tą peršviečiamą maišelį skysčiai turi būti sudėti taip pat persišviečiami? Ar galiu aš tiesiog akių tušo buteliuką ten įdėti?
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2010 03 15, 15:37)
O i rankini iki 10, i registruota - 15kg sudet galima, taip?smile.gif

O nusipirkot bilietą ir jis guli dabar Jūsų pašte ir sunku jį persiskaityti, taip? Lengviau parašyti SM žinutę ir kelias valandas palaukti atsakymo ? biggrin.gif

QUOTE(redgill @ 2010 03 15, 16:15)
Dar klausimas: Į tą peršviečiamą maišelį skysčiai turi būti sudėti taip pat persišviečiami? Ar galiu aš tiesiog akių tušo buteliuką ten įdėti?

biggrin.gif galit dėti ir neperšviečiamus skysčius. biggrin.gif
Atsakyti
man tokia ziauri paranoja del to rankinio bagazo dydzio,bijau kad musu vienas rankinis gali nepraeit,nes per ploti 22cm(bet vyras sako suspaudus gautusi 20 biggrin.gif ). Blogiausiu atveju jei pasakytu,kad netinka musu lagaminas,ar galima viska tiesiog i maisiuka persimest (o lagamina draugams,kurie atveze palikt) ar nelabai ? rolleyes.gif
i rankini bagaza pvz obuolius galima det? blush2.gif
Atsakyti
o dabar ryanair jau užrišo reikalą su visa kortelėm? Dabar jau ima mokestį su visom? Ta Senukų-Maximos suveikdavo g.gif

O kas tas mastercard prepaid? Gal kas turit ir vartojat?
Dar pasigooglinai kazkoki tai entropay, bet čia man išvis sudėtinga pasirodė g.gif
Atsakyti