Ismete kazkoki puslapi su visais paaiskinimais, bet gaila nemoku anglu

Sveiki dalyviai
noriu užsiprenumeruoti Ryanair naujienas, kad siųstų man emeilu, jų tinklapyje užpildau formą, tada į paštą gaunų jų pranešimą, kurio antraštėje rašo jog reikia mano patvirtinimo, jog būtų galutinai suformuota prenumerata, o tame laiške nėra nei jokios nuorodos nei teksto... esate kas nors susidūrę su panašia bėda?

noriu užsiprenumeruoti Ryanair naujienas, kad siųstų man emeilu, jų tinklapyje užpildau formą, tada į paštą gaunų jų pranešimą, kurio antraštėje rašo jog reikia mano patvirtinimo, jog būtų galutinai suformuota prenumerata, o tame laiške nėra nei jokios nuorodos nei teksto... esate kas nors susidūrę su panašia bėda?

jei keliaujat su vaikais mažais, ir bijot, kad jie norės gerti - galima vežtis Actimel ar Gefilus buteliukus permatomam skysčių maišelyje
tų buteliukų talpa 70ml - ir jie niekam neužkliūna. tik aišku, turi būtinai būti tam skysčių maišelyje. mes skridom 4-iese (du suaugę, du vaikai), tai visi turėjom po nedideles kuprines. savo maišeliuose sudėjom higienos priemones, o vaikų maišeliuose - jų jogurtukus

QUOTE(skaiciukas @ 2010 03 17, 10:29)
Sveiki dalyviai

Sveiki,
taip, aš irgi kelis kartus bandžiau užsiprenumeruoti ir pabandžius daryti reply, laiškas nenueina, o kitos nuorodos ar adreso nėra...

Neprenumeruokit, ten reklama + tas naujienlaiškis apie akciją ateina maždaug 2 dienas po to kai akcija prasidėjusi ir bilietų jau seniai nebebėra 
Geriau makalius.lt sekit

Geriau makalius.lt sekit

sveiki..visiskai pasimeciau,gal galite kas paaiskinti..pirkau bilietus su rankiniu bagazu +15kg bagazas, bilietus pirkau oro uoste, dabar kai darysiu onlie chek in,turesiu sumoketi 17.5 lt? ar toks pats mokestis tiek registruojantis paciam tiek reistruojantis oro uoste? ar dar bus papildomu mokesciu? uz bagaza ar pan. dekui uz atsakyma

Labas.
Ryanair'u nesu skridus, skrisiu vasara pirma karta
Norejau paklaust del to bagazo - tai 15 ar 10 kg galima imt?
Nedaeina kazkaip

QUOTE(My.Vica @ 2010 03 16, 22:29)
Sveiki, gal kas esat buve Bremene ir galite parekomenduoti kokia nebrangia nakvynes vieta? 

kadangi Bremene paprastai nakvoju laukdama kito skrydžio, tai man tinka šis, nes jis 25 min pėsčiomis nuo orouosto ir 10 min pėsčiomis nuo centro
http://www.hostels.c...telNumber.32183
QUOTE(Chr. @ 2010 03 17, 20:20)
Labas.
Nedaeina kazkaip

Rankinis 10 kg,o bagazas kuri atiduodate 15 kg

QUOTE(Linuute @ 2010 03 18, 09:33)
Kažką man tėtis aiškino, kad Ryanair'e nėra to priduodmo bagažo, tik rankinis.

Tai taip gaunas, kad jei dar turiu lagaminą, reikia jį atiduot ir sumokėt kažkiek, ar ne?

O kaip del pasu galiojimo, mano vaiko pasas baigiasi liepos menesi, girdejau kad likus 3 men nebegalima skrist, bet juk perkant bilieta dar duomenu nereikalauja tik paskum kai uzbukini, tai jai bus pinigeliai sumoketi vis tiek neleis skrist, nors galios pasas