Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(serpent @ 2011 09 02, 18:45)
na kad žinokit dar visai normali kaina, kaip už naujesnį modelį  4u.gif  o gailėtis tikrai neverta, nes daiktas geras.

ania, bigsmile.gif nu tai paguodet biggrin.gif o tai jau grauztis pradejau,galvojau: ot tundra,paskubejau biggrin.gif O daiktas tikrai geras,negaliu atsidziaugti smile.gif
Atsakyti
O mes uzsisakem tokia sulciaspaude smile.gif Laukiu, nesulaukiu kada gausim... O tada jau save ir busima leliuka girdysim svieziom sultim smile.gif
http://www.juicers.i...hed-Chrome.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigiote: 03 rugsėjo 2011 - 11:37
nu laukiam visi ir mes Jusu ispudziu ir komentaru kai sulaiksit sio pagalbininko:)
Atsakyti
Sveiki, kur jus perkat tas Coway sulciaspaudes as niekur Kaune nerandu doh.gif , nesinori pirkti Hurom ir permoketi 4u.gif
ka tik skambinau i Euronix sake neturi ir jau nebetures, tai kazi kur man ja gauti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neduska: 06 rugsėjo 2011 - 16:59
QUOTE(Neduska @ 2011 09 06, 17:51)
Sveiki, kur jus perkat tas Coway sulciaspaudes as niekur Kaune nerandu  doh.gif , nesinori pirkti Hurom ir permoketi  4u.gif
ka tik skambinau i Euronix sake neturi ir jau nebetures, tai kazi kur man ja gauti  verysad.gif

As pirkau Topo centre, bet paemiau paskutine, nors konsultante paaiskino, kad jie tik po viena jas gauna g.gif O siaip visada galima pasiskambinti i Topo centro informacija ir pasiteirauti ar yra pageidaujama preke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu pasigirti, pries menesi kazkur nusipirkom Taurus firmos sulciaspaude ir spaudžiam ką tik norim. Malonu naudotis smile.gif
Jei ką domina, čia radau tokią pat http://www.b-a.lt/ka...o-Sulciaspaudes
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 09 07, 06:40)
As pirkau Topo centre, bet paemiau paskutine, nors konsultante paaiskino, kad jie tik po viena jas gauna  g.gif  O siaip visada galima pasiskambinti i Topo centro informacija ir pasiteirauti ar yra pageidaujama preke  thumbup.gif

o gal galit pasakyt kada pirkot ir už kokią kainą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neduska @ 2011 09 08, 00:01)
o gal galit pasakyt kada pirkot ir už kokią kainą?  4u.gif

Pirkom pries gera menesi, kaina pas juos buvo 999, o toliau viskas priklauso nuo Jusu sugebejimo kalbetis su konsultantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Supratau, aciu 4u.gif bandysiu skambint ir klaust ar dar tures, nes pries savaite buvau tai neturejo g.gif
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 09 08, 06:42)
Pirkom pries gera menesi, kaina pas juos buvo 999, o toliau viskas priklauso nuo Jusu sugebejimo kalbetis su konsultantu  mirksiukas.gif

Atsakyti
kai buvau hurom prezentacijoj sake kad su sitom sulciaspaudem galima "tarkuoti " bulves sepelinam lotuliukas.gif
tai cia net susimasciau g.gif ar kas bande tai daryt? butu labai idomu,
jei pasidalintumet savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2011 09 08, 21:46)
kai buvau hurom prezentacijoj sake kad su sitom sulciaspaudem galima "tarkuoti " bulves sepelinam  lotuliukas.gif 
tai cia net susimasciau  g.gif  ar kas bande tai daryt? butu labai idomu,
jei pasidalintumet savo patirtim  4u.gif

zadu greitu laiku tai isbandyti smile.gif manau,kad turetu pavykti,tik gali tekti truputi to skyscio ispilti atgal i isspaudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2011 09 08, 21:46)
kai buvau hurom prezentacijoj sake kad su sitom sulciaspaudem galima "tarkuoti " bulves sepelinam  lotuliukas.gif 
tai cia net susimasciau  g.gif  ar kas bande tai daryt? butu labai idomu,
jei pasidalintumet savo patirtim  4u.gif

Sita ir mes girdejom, bet man tai pasirode biski utopine mintis visu pirma del to, kad tai letaeige sulciaspaude, o cepelinams ruosiamas nemazas kiekis bulviu, tai kol paskutines suspaus, pirmieji tarkiai turetu buti juodi lotuliukas.gif Bet jeigu sake, gal ir ymanomas variantas ax.gif
Atsakyti