Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(serpent @ 2011 08 04, 19:14)
Vienas puslapis atgal buvo mano pasisakymas su visom kainom. Coway pirkom iš azon.lt, bet jau jų ten nebėra, kai mum pristatė, sakė kad paskutinį vnt mums išsiunčia. Bet yra kitus, mačiau  yra už 950lt.

bet iš xnet.lt už siuntimą ima 45Lt, tai suma gaunasi beveik tokia pati(be 4Lt)kaip ir Topocentre ar Eurocome g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 08 06, 15:25)
bet iš xnet.lt už siuntimą ima 45Lt, tai suma gaunasi beveik tokia pati(be 4Lt)kaip ir Topocentre ar Eurocome  g.gif

Nežinau kiek ten už siuntimą ima, nesidomėjau. Bet jeigu tiek, tai tada taip, Euronicse už tiek jau galima nusipirkti ir turėti tą pačią dieną. Mums kadangi nemokamai pristatė, tai nepagalvojau apie siuntimo išlaidas.O Topocentre net nebuvom užėję, nes Euronicsas pakeliui buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 06 rugpjūčio 2011 - 14:32
Nu ką, vakar ir aš pagaliau Coway sulčiaspaudės savininkė thumbup.gif
Tik parsivežus namo, vaikai apstojo kokias sultys darysim, tai pradėjom nuo saldžiu(obuoliai-kriaušės-persikai-vynuogės-morkos) ir užbaigėm daržovių(morkos-burokas-salierai-svogūnas-pomidorai, petražolės-bazilikas), skonis ir spalva labai skiriasi nuo spaustu su centrifuginė sulčiaspaudė, su pirktinia net neliginu. O šiandien jau darėm žalias sultys iš žolės, pagardinimui įdėjau obuolių, burokėlio, morkas, svogūniuko, baziliko, nors ir labai pergyvenau kad vaikai užbrokuos, bet veltui, kiekvienas išgėrė po dvi stiklinės thumbup.gif

Tai kad esu labai labai patenkinta šiuo pirkiniu thumbup.gif Beja, perkant Euronics su Ozo nuolaidų kortele(kuria galima nemokamai gaut užpildžius internetu paraišką) taikoma 5% nuolaida, Topo centre su jų nuolaidu kortele nuo 3-10%, priklausomai nuo kortelės mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turite bauer sulciaspaude

Atsakyti
QUOTE(nijolete @ 2011 08 09, 18:44)
gal kas turite bauer sulciaspaude

kaip tik esu uzsisakiusi,ketvirtadieni jau atves,tai kai isbandysiu,galesiu parasyt atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 08 23, 21:54)
kaip tik esu uzsisakiusi,ketvirtadieni jau atves,tai kai isbandysiu,galesiu parasyt atsiliepimus  smile.gif

Laukiam laukiam kaip ta Bauer?
Atsakyti
gal kas nors esate susidure su sita sulciaspaude?

http://www.juicers.i...er-GB-9001.html

sudomino ji mane ir kaina nebloga...
Atsakyti
QUOTE(wel @ 2011 08 31, 11:54)
Laukiam laukiam kaip ta Bauer?

na ka,tai bauerio sulciaspaude ne kas kitas kaip jau jusu mineta coway g.gif tai matyt baueris platina g.gif
va tokia: http://www.juicepres...pressor-img.jpg

siaip daiktas superinis,negaila ne vieno lito smile.gif man ziauriai patinka,kad ji nedidele ir neuzima daug vietos,be to naudojant daznai,nereikia isrinkineti norint isplauti. Super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 08 31, 17:47)
na ka,tai bauerio sulciaspaude ne kas kitas kaip jau jusu mineta coway  g.gif  tai matyt baueris platina  g.gif
va tokia: http://www.juicepres...pressor-img.jpg

siaip daiktas superinis,negaila ne vieno lito  smile.gif man ziauriai patinka,kad ji nedidele ir neuzima daug vietos,be to naudojant daznai,nereikia isrinkineti  norint isplauti. Super  bigsmile.gif

buvau palangoje uztaikes ant tu bauerio prezentaciju - eilini karta bando prastumti tuos savo puodus, kazkokias neaiskias "pirteles" ir dar ten kazka...ale pristate tas savo naujas sulciaspaudes "coway" nu ka as zinau..myke myke konsultantai, kad gera, bet kazkaip neitikino..variklis ten uzkalinejo pastoviai, to negalima spausti, anas irgi nelabai iseina... schmoll.gif paziurejau internete, reikes paieskoti, kas musu lietuvelej platina www.hurom-slowjuicer.com
cia ir sertifikatai visi, apdovanojimai sukabinti..baueris, speju, is desimtu ranku ima tas sulciaspaudes ir stumdo kaip uz gera blink.gif paklausiau apie atsargines dalis, jei kas atsitiktu irgi nieko konkretaus nepasake...turi drauges tevai bauerio puodus, atsikabino rankena, tai kelis menesius nieko prisisaukti negalejo g.gif jau vien del serviso pas juos nekilo rankos nusipirkti schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(siurbelius @ 2011 08 31, 20:52)
buvau palangoje uztaikes ant tu bauerio prezentaciju - eilini karta bando prastumti tuos savo puodus, kazkokias neaiskias "pirteles" ir dar ten kazka...ale pristate tas savo naujas sulciaspaudes "coway" nu ka as zinau..myke myke konsultantai, kad gera, bet kazkaip neitikino..variklis ten uzkalinejo pastoviai, to negalima spausti, anas irgi nelabai iseina... schmoll.gif  paziurejau internete, reikes paieskoti, kas musu lietuvelej platina  www.hurom-slowjuicer.com
cia ir sertifikatai visi, apdovanojimai sukabinti..baueris, speju, is desimtu ranku ima tas sulciaspaudes ir stumdo kaip uz gera blink.gif paklausiau apie atsargines dalis, jei kas atsitiktu irgi nieko konkretaus nepasake...turi drauges tevai bauerio puodus, atsikabino rankena, tai kelis menesius nieko prisisaukti negalejo g.gif jau vien del serviso pas juos nekilo rankos nusipirkti schmoll.gif

Gal ant konsultančių nekokių pataikėt, o šiap įdomumo dėlei - tiek Hurom, tiek Coway gamina toj pačioj Pietų Korėjoj, spausti galima absoliučiai tuos pačius produktus su abiem. Coway varikliui savo duoda 5 metų garantiją. O po kiek Baueris Coway prastuminėja?.. smile.gif na čia eilinis smalsumas. O ta, kurią nusipirkote iš Bauer yra Coway naujesnis, gražesnis modelis.
P.S. Bauer nėra tiesioginiai Coway atstovai Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 01 rugsėjo 2011 - 08:25
QUOTE(serpent @ 2011 09 01, 09:21)
Gal ant konsultančių nekokių pataikėt, o šiap įdomumo dėlei - tiek Hurom, tiek Coway gamina toj pačioj Pietų Korėjoj, spausti galima absoliučiai tuos pačius produktus su abiem. Coway varikliui savo duoda 5 metų garantiją. O po kiek Baueris Coway prastuminėja?..  smile.gif  na čia eilinis smalsumas. O ta, kurią nusipirkote iš Bauer yra Coway naujesnis, gražesnis modelis.
P.S. Bauer nėra tiesioginiai Coway atstovai Lietuvoje.

mes mokejom 1100 lt,kaip dabar pasiskaitineju temoje,tai buvo galima ir pigiau papirkti,bet ka darysi,nezinojom. Garantija 3 metai, ir del aptarnavino i baueri kreiptis,o ar jie ten atstovai ar ne,nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2011 09 01, 14:11)
mes mokejom 1100 lt,kaip dabar pasiskaitineju temoje,tai buvo galima ir pigiau papirkti,bet ka darysi,nezinojom. Garantija 3 metai, ir del aptarnavino i baueri kreiptis,o ar jie ten atstovai ar ne,nezinau.

na kad žinokit dar visai normali kaina, kaip už naujesnį modelį 4u.gif o gailėtis tikrai neverta, nes daiktas geras.
Atsakyti