Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(MrFroid @ 2011 12 17, 15:38)
O gal, jeigu jau esate toks tikras, norėtumėt susilažinti? Aš nufilmuoju morkų sulčių spaudimo procesą ir... Jeigu išspaudžiu 500ml sulčių per (ar mažiau nei) 5 minutes, jūsų įmonė padovanoja vieną sulčiaspaudę kokiai socialiai remtinai šeimai arba sos vaikų kaimui, etc., o jeigu užtrunku ilgiau, aš padarau tą patį nupirkdamas jūsiškę sulčiaspaudę. Na, kaip?

thumbup.gif Geros lazybos ir geras budas irodyti savo tiesa. Palaikau tokias lazybas, nors irgi esu isitikinusi, kad nereiks tu 5 min. 500 ml sulciu isspausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 12 17, 16:08)
thumbup.gif  Geros lazybos ir geras budas irodyti savo tiesa. Palaikau tokias lazybas, nors irgi esu isitikinusi, kad nereiks tu 5 min. 500 ml sulciu isspausti  biggrin.gif

As dar karta pasikartuosiu jei jusu senesnis modelis su 80 apsuku per min. Ji spaudzia tokiu paciu greiciu kaip Huromas ar Kuvingas. Jei yra naujas modelis su 40 apsuku galiu lazintis, kad per ta pati laika as ispausiu dvigubai daugiau sulciu.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 12 17, 16:08)
thumbup.gif  Geros lazybos ir geras budas irodyti savo tiesa. Palaikau tokias lazybas, nors irgi esu isitikinusi, kad nereiks tu 5 min. 500 ml sulciu isspausti  biggrin.gif

As kaip suprantu jus nelabai zinote kiek jusu modelis turi apsuku. Parasykite modeli as jums pasakysiu
Atsakyti
Jus galvojat, kad tik vienas zinote visus sulciaspaudziu modelius? As pukiai zinau koks mano modelis, ir kiek apsuku, ir koks galingumas. Neperku daiktu aklai, neissiaiskinui techniniu parametru, nepaieskojusi geriausiu kainu ir pan. wink.gif Ir todel as palaikau MyFroid pozicija, kad pusei litro morku sulciu isspausti nereikia 5 min su naujuoju 40 apsuku Coway modeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 17 gruodžio 2011 - 18:02
QUOTE(gitulia @ 2011 12 17, 18:01)
Jus galvojat, kad tik vienas zinote visus sulciaspaudziu modelius? As pukiai zinau koks mano modelis, ir kiek apsuku, ir koks galingumas. Neperku daiktu aklai, neissiaiskinui techniniu parametru, nepaieskojusi geriausiu kainu ir pan. wink.gif Ir todel as palaikau MyFroid pozicija, kad pusei litro morku sulciu isspausti nereikia 5 min su naujuoju 40 apsuku Coway modeliu.

Labai atsiprasau jei izedziau. Geros. Tos coway su 40 apsuku. smile.gif.
Atsakyti
Asmeniniams seimos poreikiams per akis, o ir dizainas man ne paskutinej vietoj (kadangi nuolat stovi ant stalo, o ne spintelej), vietos uzima ne daugiau nei virdulys. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 12 18, 01:24)
Asmeniniams seimos poreikiams per akis, o ir dizainas man ne paskutinej vietoj (kadangi nuolat stovi ant stalo, o ne spintelej), vietos uzima ne daugiau nei virdulys.  cool.gif

Del uzimamos vietos tai CJP-01 tikrai uzima mazai vietos. O del dizaino-skonio reikalas Jei ne paslaptis kiek kainavo ji jums?
Atsakyti
Po velnių, jau atėjau lažybų detalių aptarti, o čia... smile.gif
Iš ties jau esu bandęs repetuot lažybas, bet kaip ir minėjau - per tris minutes ir dar kokį dešmt sekundžių gavosi 400ml, tai per likusį laiką iki penkių minučių tas 100ml tikrai būtų išsispaudęs. Tik, kad man niekad puslitrio grynai morkų sulčių nereikia, tai antrą kartą tuščiai spausti nesinorėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrFroid: 27 gruodžio 2011 - 16:01
QUOTE(MrFroid @ 2011 12 27, 15:58)
Po velnių, jau atėjau lažybų detalių aptarti, o čia... smile.gif
Iš ties jau esu bandęs repetuot lažybas, bet kaip ir minėjau - per tris minutes ir dar kokį dešmt sekundžių gavosi 400ml, tai per likusį laiką iki penkių minučių tas 100ml tikrai būtų išsispaudęs. Tik, kad man niekad puslitrio grynai morkų sulčių nereikia, tai antrą kartą tuščiai spausti nesinorėjo.

Jus man neatsakete i klausima. kiek apsuku turi jusu sulciaspaude? arba koks modelis?
Atsakyti
ne man klausimas buvo skirtas, bet gitulia. mano CJP-01, 40 apsukų.
QUOTE(Jurgio tetis @ 2011 12 27, 16:19)
Jus man neatsakete i klausima. kiek apsuku turi jusu sulciaspaude? arba koks modelis?

Atsakyti
CJP-01 Jūs tenkina ? Nes linkstu link jos tai ieškau atsiliepimų blush2.gif
Atsakyti
Kur Lietuvoje galima nusipirkti COWAY CJP-01 ir kiek ji kainuoja, niekur nerandu, o norėčiau g.gif
Atsakyti
Sveiki, ar galite pasakyti kuo skiriasi kuvings nuo hurom, coway ? Noriu isigyti viena is ju, pasimeciau nebezinau ka be pasirinkt .. Aciu smile.gif
Atsakyti