Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(scorpie @ 2011 12 30, 11:37)
Net nežinau ką pasakyti, man apskritai obuoliai labai dera su salierais, tai ir sultys man skanios. Čia šiek tiek skonio reikalas gaunasi smile.gif

Papildyta:
Net nežinau ką pasakyti, man apskritai obuoliai labai dera su salierais, tai ir sultys man skanios. Čia šiek tiek skonio reikalas gaunasi smile.gif O geriu aš jas pastoviai, apskritai stengiuos vengti labai saldžių sulčių, tokių kaip vynuogės, kriaušės. Tiesiog  sultys tapo mano pusryčiais, ir energijos daug duoda ir sotu.

vynuogių sulčių dažnai negeriu, dažniau morkas ir obuolius biggrin.gif
reiks ryt pabandyt su salierais biggrin.gif kaži prarysiu laugh.gif
Atsakyti
O kur jūs tas sulčiaspaudes perkat? Ta Kuvings lietuvos pardėse virš 1000lt kainuoja. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 31, 16:55)
O kur jūs tas sulčiaspaudes perkat? Ta Kuvings lietuvos pardėse virš 1000lt kainuoja.   wacko.gif

Isiveskite intike kuvings.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 01 01, 03:02)
Isiveskite intike kuvings.

Nauju metu nakti nesimiega hihihi.gif?

O kaip ten su mano klausimu - ar normalu, kad perkosus jau ispaustas morku sultis, gaunasi 4 stiklines sulciu ir dar 1 pilna stikline tirsciu? g.gif Kazko daugoka, o gal mano sietelis brokuotas?
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2012 01 01, 11:40)
Nauju metu nakti nesimiega hihihi.gif?

O kaip ten su mano klausimu - ar normalu, kad perkosus jau ispaustas morku sultis, gaunasi 4 stiklines sulciu ir dar 1 pilna stikline tirsciu?  g.gif Kazko daugoka, o gal mano sietelis brokuotas?

Kad brokuotas netikiu nes visu skylutes vienodos. As niekada nebandziau kosti, bet tirsciai jauciasi ir kai perku morkas is skirtigu ukininku taip pat skiriasi tirsciu kiekis.kartais tikrai daug situ tirsciu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 01 01, 13:30)
Kad brokuotas netikiu nes visu skylutes vienodos. As niekada nebandziau kosti, bet tirsciai jauciasi ir kai perku morkas is skirtigu ukininku taip pat skiriasi tirsciu kiekis.kartais tikrai daug situ tirsciu.

aš tai net nesuprantu kam tas sultis košti huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 01 01, 14:30)

Na tada aisku...

QUOTE(Avocetė @ 2012 01 01, 16:46)
aš tai net nesuprantu kam tas sultis košti huh.gif

Paprasta - jei nepatinka sultys su tirciais, tai ir kosi. O maziukai vaikai dazniausiai labiau sultis geria be tirsciu, nei su ''drozlemis'' kaip mes juokaujame apie morku sultis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2012 01 01, 20:16)
Na tada aisku...
Paprasta - jei nepatinka sultys su tirciais, tai ir kosi. O maziukai vaikai dazniausiai labiau sultis geria be tirsciu, nei su ''drozlemis'' kaip mes juokaujame apie morku sultis  biggrin.gif

nežinau ką ūs ten košiat vistiek, nuo pačios daržovės/vaisiaus priklauso. vienus obuolius kai spaudžiu išeina sultys, kitus jau tyrelė.. ir ką ten be iškoši
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2011 12 29, 11:37)
Coway 150 w ir tik 40 apsuku per minute tai dvigubai leciau bega sultys, nor gal t o greicio ir uztenka, Hurom taip pat 150w 80 apsuku. Kuvings 350w 80 apsuku ir nuo nuju metu Kuvings pradeda duoti varkliui didziausia garantija 42 men. jei turite daugiau klausimu rasykite asmenine zinute.

Ir dar Kuvings privalumas, kad porą kg sveria daugiau smile.gif)) Keista, kad iki Lietuvos atkeliauja tik tiek garantijos - užsienyje juk tokio tipo sulčiaspaudžių varikliams po 6-10 metų duoda. Ne esmė, kad po tiek laiko jau nano sulčiaspaudėmis nano sultis spausim.

Papildyta:
QUOTE(erika545 @ 2011 12 29, 20:57)
Gal yra daugiau turinciu Kuvings? Kokie atsiliepimai? Labai jau idomu smile.gif noriu isigyti, bet vis dar nedristu smile.gif

Hurom, Kuvings, Coway, etc. - visos tos sulčiauspaudės kone vienodos (kad ir kaip Jurgio tėtis bandytų įrodyti priešingai) ir apie visas visur yra identiškai geri atsiliepimai. Jeigu iš principo įrodymai už lėtaeigę sulčiaspaudę veža, tai nusipirkus tikrai neteks nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(MrFroid @ 2012 01 04, 01:49)
Ir dar Kuvings privalumas, kad porą kg sveria daugiau smile.gif)) Keista, kad iki Lietuvos atkeliauja tik tiek garantijos - užsienyje juk tokio tipo sulčiaspaudžių varikliams po 6-10 metų duoda. Ne esmė, kad po tiek laiko jau nano sulčiaspaudėmis nano sultis spausim.

Papildyta:

Hurom, Kuvings, Coway, etc. - visos tos sulčiauspaudės kone vienodos (kad ir kaip Jurgio tėtis bandytų įrodyti priešingai) ir apie visas visur yra identiškai geri atsiliepimai. Jeigu iš principo įrodymai už lėtaeigę sulčiaspaudę veža, tai nusipirkus tikrai neteks nusivilti.

Kad jos panasios tai taip, bet tikrai ne vienodos. Kuvings variklio ir perdavimo pavaros dydis tikrai kardinaliai skiraisi no Coway ir Korejeciai tikrai be reiklalo svorio nedidinina (cia ne Tarybiniai laikai ir ne Siaures Koreja biggrin.gif ) nes metalas taip pat kainuoja. Kai coway pries metus kainavo 800LT Topo centre tai manau, kad produktas atitiko kainos ir kokybes santyki, bet tuo metu Bauer agentams buvo sudietinga parduoti uz 1200 kai Tope gali zymiai pigiau nupirkti, tai jie nusprende nebeduoti i mazmena ir dabar sekmingai prezentacijose pardavineja po 1300-1400 LT. Vat cia ir skirtumas.
Atsakyti
Namu ukyje Coway irgi yra per akis ir greicio, ir galingumo, ir svorio (o vietos ant mano neitin didelio stalvirsio uzima gerokai maziau ir dailiai atrodo, nes isspaudus sultis as jos neslepiu). Kazin ar labai galima pastebeti koki puses minutes ar minutes skirtuma, kai seimai desertui sugalvoji koki litriuka sulciu isspausti. Man ta minute (jei apskritai toks skirtumas yra) visiskai negroja, kol istrauksiu stiklines is spinteles ir isbegs tos sultys. O ir zinios apie kainas Jurgio tecio netikslios.
Zodziu, namu poreikiams bet kurios is minimu sulciaspaudziu tikrai pakanka.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 04, 09:44)
Namu ukyje Coway irgi yra per akis ir greicio, ir galingumo, ir svorio (o vietos ant mano neitin didelio stalvirsio uzima gerokai maziau ir dailiai atrodo, nes isspaudus sultis as jos neslepiu). Kazin ar labai galima pastebeti koki puses minutes ar minutes skirtuma, kai seimai desertui sugalvoji koki litriuka sulciu isspausti. Man ta minute (jei apskritai toks skirtumas yra) visiskai negroja, kol istrauksiu stiklines is spinteles ir isbegs tos sultys. O ir zinios apie kainas Jurgio tecio netikslios.
Zodziu, namu poreikiams bet kurios is minimu sulciaspaudziu tikrai pakanka.

Taip tikrai pakanka, as tik noriu pasakyti, kad juos skirtingos. Del kainos as rasau faktus gruodzio men. zmogus nupirko uz 1350, jei jus nupirkote zymiai pigiau tai saunuole.
Atsakyti