Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(serpent @ 2012 04 04, 15:08)
Tikrai jau laaabai nemažai žmonių Lietuvoj turi lėtaeiges sulčiaspaudes, tik vos keletas čia pasisakė  smile.gif  o šiaip nuo poreikių priklauso - jei norit turėt kokybišką ir gerą daiktą, aš jūsų vietoje imčiau dovanai Kuvings. Jeigu norit keletos, bet prastesnės kokybės - imkit Stollar ir smulkintuvą  mirksiukas.gif

Visiškai sutinku su serpent wink.gif

pipiriukas, gal galite detaliau paaiškinti, kaip Jūs tuos cepelinus, kugelį su Kuvings pagalba pasigaminate? blink.gif Sumaišote išspaudas ir šiek tiek sulčių ar kaip?
Atsakyti
Durnas klausimas-o STOLLAR sulčiaspaudės skaitosi centrifūginės ar ne?Jaučiu ne.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 08:16)
Durnas klausimas-o STOLLAR sulčiaspaudės skaitosi centrifūginės ar ne?Jaučiu ne.

Teisingai jauciate, tai iprasta centrifugine
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 04 05, 09:39)
Teisingai jauciate, tai iprasta centrifugine

1.TAI JAUČIU NETEISINGAI,JEI CENTRIFŪGINĖ unsure.gif

2.O kuom ta STOLLAR geresnė už pigesnes BOSCH ar PHILIPS? g.gif

3.Ir kuom KUVINGS geriau už STOLLAR?
a.) kad galima spausti ir žoles
b.) kad reikia mažiau daržovių
pst.:KAD TYLIAI DIRBA IR GALIMA DARYTI CEPELINUS MAN NĖRA AKTUALU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 09:48)
1.TAI JAUČIU NETEISINGAI,JEI CENTRIFŪGINĖ unsure.gif

2.O kuom ta STOLLAR geresnė už pigesnes BOSCH ar PHILIPS? g.gif

3.Ir kuom KUVINGS geriau už STOLLAR?
a.) kad galima spausti ir žoles
b.) kad reikia mažiau daržovių
pst.:KAD TYLIAI DIRBA IR GALIMA DARYTI CEPELINUS MAN NĖRA AKTUALU biggrin.gif

Stolar is centrifuginiu yra vienos geriausiu. Letaeiges sulciaspaudes dirba visai kitu principu. Dirba tyliai, tik 80 apsisukimu per minute, vaisius ar darzoves nesmulkina o sraigtu spudzia, tuo pasiekoje sultys neoksiduojasi, islieka visi vitaminai , nesikeicia spalva ir taip neatsisluoksinuoja kaip su iprasta. Taip pat geresne iseiga, suusiau spaudzia ir spudzia apskritai viksa. PVZ. is mirkytu sojos pupeliu, migdolu resutu bega pienas. Net is kokoso galima spausti kokoso piena ir tt. Sunku taip greita viska apibudinti. Tik galiu viena pmineti zmones pgarinde perka letaeiges kurie yra tureja iprasta sulciaspaude, kad ir Stolara, tad pamato pliusus ir gailisi, kad tiek ilgai vargo su iprasta .
Atsakyti
Tai reziume dėl išlikusio vitaminų kiekio ir išspudš sausumo verta pirkti KUVINGS.Dėl kainos STOLLAR.Nu bet lieka gi tų vitminu ir STOLLAR spausta.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 10:28)
Tai reziume dėl išlikusio vitaminų kiekio ir išspudš sausumo verta pirkti KUVINGS.Dėl kainos STOLLAR.Nu bet lieka gi tų vitminu ir STOLLAR spausta.

Jei nematet kaip dirba letaeige, tiesiog sunku viska paaiskinti. Jei jau turite ta stolara tai ok, bet jei zadate tik pirkti siulyciau neskubeti ir paskaitykite daugiau info internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgio tetis: 05 balandžio 2012 - 10:34
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 04 05, 11:34)
Jei nematet kaip dirba letaeige, tiesiog sunku viska paaiskinti. Jei jau turite ta stolara tai ok, bet jei zadate tik pirkti siulyciau neskubeti ir paskaitykite daugiau info internete.

Neturiu.Tik ruošiuosi pirkti sulčispaudę.
Šeip tai tai lėtaeigei esamu momentu mano kinkos biskį per silpnos,neįperku.Gal kada vėliau...
O sultys su ta lėtaeige gaunasi tyros ar tokios drumstos?Na,ar skaidrios ar kažkiek su tirščiais.Nežinau,kaip čiaa vaizdžiau paklausus.
Ir su STOLLAR JE95 kokios gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 11:06)
Neturiu.Tik ruošiuosi pirkti sulčispaudę.
Šeip tai tai lėtaeigei esamu momentu mano kinkos biskį per silpnos,neįperku.Gal kada vėliau...
O sultys su ta lėtaeige gaunasi tyros ar tokios drumstos?Na,ar skaidrios ar kažkiek su tirščiais.Nežinau,kaip čiaa vaizdžiau paklausus.
Ir su STOLLAR JE95 kokios gaunasi?

Minkstimo daugiau gal yra su letaeige
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 04 05, 12:15)
Minkstimo daugiau gal yra su letaeige

Na,tai gaunasi sveikesnės sultys.
Bet pas mane turi būti skaidrios,priešingu atveju viską reikia išgerti man pačiai.
Tada šiai dienai man tinkama STOLLAR .Misliju JE95 modelis gal neblogas.
O tai 750 ar 700 galingumo daug prastesnės?Ar spaudžia taip pat?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 11:21)
Na,tai gaunasi sveikesnės sultys.
Bet pas mane turi būti skaidrios,priešingu atveju viską reikia išgerti man pačiai.
Tada šiai dienai man tinkama STOLLAR .Misliju JE95 modelis gal      neblogas.
O tai 750 ar 700 galingumo daug prastesnės?Ar spaudžia taip pat?

Cenrifuginei aktualu galingumas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 04 05, 12:23)
Cenrifuginei aktualu galingumas.

Tada palei mano kišenių tinka JE95.
Bet dabar čia akcijos yra,tai gal 1200 galingumo būtų geresnė? g.gif Nes kaina tik kokia 20 litų skiriasi.
Atsakyti