Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 11:26)
Tada palei mano kišenių tinka JE95.
Bet dabar čia akcijos yra,tai gal 1200 galingumo būtų geresnė? g.gif Nes kaina tik kokia 20 litų skiriasi.

Jau del 20 LT tikrai geriau rinkites galingesne
Atsakyti
QUOTE(Jurgio tetis @ 2012 04 05, 12:30)
Jau del 20 LT tikrai geriau rinkites galingesne

Esmę supratau,ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Kažkaip noriu pasidalinti savo patirtimi, kaip man užsibaigė su ta Kuvings sulčiaspaude. Pagaliau per du mėnesius ,,perleidau“ Kuvings sulčiaspaudę ir noriu pasidžiaugti įsigyta Hurom-400 naujausiu modeliu. Kai pirkau ją,sakė, kad čia pats naujausias ir patobulintas modelis, ir supratau,kad tai nepamainomas dalykas  Nieko nebesakau apie Kuvings, nes sulaukiau atviro puolimo iš tas sulčiaspaudes prekiaujančio atstovo, nesmagiai pasijutau,kad jie taip dirba :/ Nes aš buvau išsakius savo nuomonę apie tą sulčiaspaudę, o likau apkaltinta. O dabar labai džiaugiuosi naujuoju pirkiniu. Prieš perkant labai domėjausi sraigtinėmis sulčiaspaudėmis, tačiau galiausiai įsigyjau Hurom 400. Pasirodo jų yra net keletas modelių. Naudodama supratau už ką sumokėjau tokius pinigus, sulčiaspaudė patvirtino lūkesčius. Dabar yra labai daug sulčiaspaudžių, todėl patariu prieš perkant labai viską išsianalizuoti.
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2012 02 26, 19:51)
Na mano drauge irgi turi Huroma ir maciau mes lyginome  biggrin.gif, bet saviskio Kuvings i Huroma nekeisciau, nes tokio pat lygio daiktas (beveik, nes Kuvings siaip ar taip galingesne) kainuoja tiesiog pigiau. Bent jau kietasias morkas Kuvings man iveike geriau, nei Huroms. Aisku, dar ir nuo morku rusies priklauso, bet mano patirtis tokia.
O kiek, jei ne paslaptis, uz Huroma mokejote? Dabar maciau net virs 1400 Lt praso, bet gal galima ir kazkiek nusidereti.

Pasilieku ir dabar prie tos pacios nuomones. Nei viena geresne, nei kita blogesne - panasios jos tikrai. Skiriasi tik smulkmenos, dizainas ir... kaina biggrin.gif Na, gal dar Huromas tyliau veikia g.gif Bent jau man toks ispudis buvo, bet cia jau subjektyvus pastebejimas - nematavau decibelu, gal tik taip atrode.

Bet kokiu atveju, galvojancios apie nauja sulciaspaude - tai patarimas geriau pataupyti ir nusipirkti kuria nors is letaeigiu, negu pirkti centrifugine.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2012 04 04, 16:33)
ir ne per sausa masė jums gaunasi? kad patogu tai taip (aš anksčiau taip su paprasta darydavau), bet kad su letaeigėm labai sausa masė gaunasi

QUOTE(Velnio advokatė @ 2012 04 04, 21:57)

pipiriukas, gal galite detaliau paaiškinti, kaip Jūs tuos cepelinus, kugelį su Kuvings pagalba pasigaminate?  blink.gif  Sumaišote išspaudas ir šiek tiek sulčių ar kaip?

Cepelinams naudoju isspaudas su krakmolu, kuris lieka nupylus sultis. Kugeliui ir bulviniams blynams isspaudas sumaisau su sultimis, kad butu taip, kaip tarkuojant parastai - bent jau as is tarkiu sulciu nenusunkdavau. Tik kai bus sviezios bulves, gal reikes supilti ne visa kieki sulciu.
Atsakyti
QUOTE(madam01 @ 2012 04 05, 12:07)
Sveikos merginos. Kažkaip noriu pasidalinti savo patirtimi, kaip man užsibaigė su ta Kuvings sulčiaspaude. Pagaliau per du mėnesius ,,perleidau“ Kuvings sulčiaspaudę ir noriu pasidžiaugti įsigyta Hurom-400 naujausiu modeliu. Kai pirkau ją,sakė, kad čia pats naujausias ir patobulintas modelis, ir supratau,kad tai nepamainomas dalykas  Nieko nebesakau apie Kuvings, nes sulaukiau atviro puolimo iš tas sulčiaspaudes prekiaujančio atstovo, nesmagiai pasijutau,kad jie taip dirba :/ Nes aš buvau išsakius savo nuomonę apie tą sulčiaspaudę, o likau apkaltinta. O dabar labai džiaugiuosi naujuoju pirkiniu. Prieš perkant labai domėjausi sraigtinėmis sulčiaspaudėmis, tačiau galiausiai įsigyjau Hurom 400. Pasirodo jų yra net keletas modelių. Naudodama supratau už ką sumokėjau tokius pinigus, sulčiaspaudė patvirtino lūkesčius. Dabar yra labai daug sulčiaspaudžių, todėl patariu prieš perkant labai viską išsianalizuoti.

Bet kai prasiau atsiusti serijos numeri jus kazkaip nesugebejote, tai kaip supratau jus neturejote sitos kuvings sulciapudes, o tik siaip pylite purvus.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 13:06)
Neturiu.Tik ruošiuosi pirkti sulčispaudę.
Šeip tai tai lėtaeigei esamu momentu mano kinkos biskį per silpnos,neįperku.Gal kada vėliau...

Būna lėtaeigių ir "labiau prieinamų" biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mes turime lėtaeigę sulčiaspaudę... Esame patenkinti ir vaikai mėgsta tokias sultis, dar jie šerbetus vasarą darosi iš jų...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 04 05, 16:51)
Būna lėtaeigių ir "labiau prieinamų"  biggrin.gif

O kaip ji spaudžia?Ir ką išspaudžia?Kas lieka po spaudimo?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2012 04 05, 17:38)
O kaip ji spaudžia?Ir ką išspaudžia?Kas lieka po spaudimo?Ačiū.

Bent jau mūsiškė, tai spaudžia trindama vaisius keramikiniu sraigtu... spaudžia gerai, būna ir tirščių truputuką... na čia nuo vaisių priklauso labai...

O po spaudimo tai lieka niekam dažniausiai netinkamos atliekos... Na net pyrago iš morkų likučių nelabai iškepti pavyksta...
Atsakyti
QUOTE(~neira~ @ 2012 04 05, 18:43)
Bent jau mūsiškė, tai spaudžia trindama vaisius keramikiniu sraigtu... spaudžia gerai, būna ir tirščių truputuką... na čia nuo vaisių priklauso labai...

O po spaudimo tai lieka niekam dažniausiai netinkamos atliekos... Na net pyrago iš morkų likučių nelabai iškepti pavyksta...

Išspaudos sausos ar tokios kaip po centrifūginės?
Atsakyti
Na nėra itin sausos, bet ir nešlapios kaip po paprastų... tokios byrančios... nežinau kaip po centrifūginės gaunasi... nesu mačiusi kaip ji spaudžia
Atsakyti