Įkraunama...
Įkraunama...

Sulčiaspaudės - 2

noriu pirkti sulciaspaude. patarkite, kuri butu geresne. noriu tokios universalios, gal daugiau kaip kombaino, kad viskas butu viename, nereiktu dsiktais apsikrauti. ir bulviu tarkavimo masina ir mesmale ir sulciaspaude tiek citrusiniams vaisiams, tiek darzovems ir etc. patarkite, kuri geriausia?
Atsakyti
Kadangi mažai naudoju mėsos,tai pirkau tik sulčiaspaudę Hurom,turiu jau pusmetį ir esu patenkinta,nes ir vaisių ir daržovių sultis spaudžiu. Spaudžia ir bulves cepelinams,kugeliui. Na o jei sulūžtų detalė,galiu kreiptis į kompaniją ir nusipirkti,net pristatytų į namus. Tai mano pasiūlymas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinot kur butu galima isigyti HUROM sulciaspaude?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif ,
ir aš jau senokai galvojau apie sulčiapsaudę, tai pradėjom žvalgytis, ieškoti ir aišku užkliuvo akys ir širdis už tos hurom ax.gif pradėjom ieškoti, kur lietuvoj būtų galima nusipirkti, radom tinklalapį, parašėm užklausą, per kelias minutes susisiekė su mumis, tikrai super požiūris į klientus thumbup.gif sakė surengs prezentaciją, papasakos, parodys, duos paragaut sulčių, fantastika. Tik kainos nepaminėjo ir garantija keliems metams. Norėtume ir coway apžiūrėti iš arčiau, nes jų lyg tais kaina šiek tiek mažesnė, tik va įdomu ar būna ir jų prezentacijos unsure.gif gal kas nors žinote apie coway ką nors daugiau?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 23 gegužės 2011 - 15:21
turiu sulciaspaude bet taip ir stovi nenaudojama biggrin.gif nes...... tingiu plaut po spaudimo lotuliukas.gif

na kai bus jau svieziu vaisiu, ji vel kibs i darba. geras dalykas labai. pas mane STOLLAR.
Atsakyti
Sveikos ,aš laikausi taisyklės ,kad skūpus moka du kartus ,jau geriau brangiau ,bet ir patars ir aptarnaus ir atsarginių dalių gausi kai reikės ,negu pirkti pigiau neaišku ką.Jums spręsti.
Atsakyti
QUOTE(sdaivele @ 2011 05 24, 16:12)
Sveikos ,aš laikausi taisyklės ,kad skūpus moka du kartus ,jau geriau brangiau ,bet ir patars ir aptarnaus ir atsarginių dalių gausi kai reikės ,negu pirkti pigiau neaišku ką.Jums spręsti.

Jeigu man taikot, tai visiškai pro šalį jūsų pastabos biggrin.gif coway pigesnė nebent keliais šimtais, skirtumų nežinau kokie yra, todėl ir klausiau tų , kas ją turi, gal pakomentuotų. garantija ir aptarnavimas yra ir su coway, beje garantija kogero netgi ilgesnę duoda. o apie skupūmą tai jau čia visiškai pro šoną blink.gif jeigu būtume skūpi ir kvaili, išvis pirktume sulčiapsaudę už 200lt, va tada gal ir mokėtume du kartus, nes vistiek prireiktų geresnės. o šiuo atveju tai visiškai nepagrįstai jūs čia pasisakėt ir be jokių argumentų...o jeigu šiaip bendrai apie sulčiaspaudes kalbat, tai kiekvienas renkasi pagal galimybes finansines ir tikrai visi renkasi su garantiniais aptarnavimais ir viskuo kitu. jeigu jau yra tokių, kurie perka iš po prekystalio turguje pas bobutę, tada gal ir kiltų problemų dėl aptarnavimo, detalių ir kažko panašaus, bet jeigu perki normalioj firmoj, viskas kas priklauso ir bus. tuo labiau šiais laikais, kai praktiškai absoliučiai viską galima gauti per internetą (mes net siurblio antgalius originalius per internetą parsisiunčiam, taigi kiekvienam savo - vieni ieško ir randa, kiti dejuoja kad nėra ir neįmanoma gaut biggrin.gif ). O aš asmeniškai jeigu matau du identiškus daiktus skirtingais pavadinimais ir jų kaina skiriasi keliais šimtais, labai logiškas klausimas kyla - kuo skiriasi?..jeigu kažkas nemąstydamas ir neapgalvodamas perka - puiku, jo pasirinkimas ar pinigus mėtyt ar geriau kažkur naudingiau tą skritumą išleist.
Atsakyti
Na kągi, ir mes jau turime savo svajonių sulčiaspaudę wub.gif nusipirkome coway, už 900lt, su 3 metų garantija. Buvome Hurom prezentacijoje, nepamatėme jokių esminių skirtumų tarp jų, išnagrinėjome visas detales (skiriasi tik tai, kad hurom turi vieną tinklelį, coway - du, kruiuos naudoji pagal nuožiūrą ir pagal tai, kokių sulčių nori - su daugiau tirščių ar su mažiau). O šiaip tikrai nuostabus daiktas (tiek viena, tiek kita sulčiapsaudė), tik mes rinkomės šiek tiek pigesnį variantą (už Hurom norėjo 1200lt imant lizingu, 1100lt perkant grynais, nuo birželio mėnesio minėjo kad kaina bus apie 1500lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 25 gegužės 2011 - 08:54
QUOTE(serpent @ 2011 05 25, 09:54)
<...>(už Hurom norėjo 1200lt imant lizingu, 1100lt perkant grynais, nuo birželio mėnesio minėjo kad kaina bus apie 1500lt).

Na taip, kaina švelniai tariant - didoka... http://www.alibaba.c...low_Juicer.html gaila, kad mažiausias perkamas kiekis 90 vnt, bet tai kainuotų 1 vnt. tik ~ 250 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepukė @ 2010 08 16, 09:43)
Linaiva, o kur pirkot tą HUROM? Mane ji irgi labai sudomino g.gif . Peržiūrėjau visas sulčiaspaudes ir nusprendžiau, kad pirksiu tik ją. Bet dar nerandu kur  ax.gif

Jei dar domina - http://hurom.vaikis.eu/
Vakar prezentacijoje buvom. Sultys skanios, kaina ne...
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2011 06 27, 13:46)
Jei dar domina - http://hurom.vaikis.eu/
Vakar prezentacijoje buvom. Sultys skanios, kaina ne...

Pritariu sultys neblogos o va kaina doh.gif
kas patiko tai kad sulciaspaude pati prasiplauna thumbup.gif
as taip pat buvau hurom prezentacijoj,
turint ja galima dazniau naudot ir megautis ivairiom sultym,
gal kas zino kur butu galima nusipirkt LT ne per tarpininkus coway sulciaspaude?
ir ar ji taip pat prasiplauna pati kaip hurom? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ragainė @ 2011 05 27, 12:37)
Na taip, kaina švelniai tariant - didoka... http://www.alibaba.c...low_Juicer.html gaila, kad mažiausias perkamas kiekis 90 vnt, bet tai kainuotų 1 vnt. tik ~ 250 Lt  biggrin.gif

o gal atsirastu 90 norinciu uz 250 lt tokios sulciaspaudes
as buciau 1 lotuliukas.gif
liko 89 surast blush2.gif
Atsakyti
Nuo spalio mėn naudoju,,HUROM'' ir dar mūsų keli draugai įsigijo,visi labai džiaugiamės.O žinau,kad jas iš gamintojo siunčia butent viena kompanija.Taigi gaunasi iš pirmų rankų. 4u.gif
Atsakyti