Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 04 15, 16:44)
Ką daryti? Aš noriu Coco smile.gif  O ir Tilbė būtų nieko prieš...

Pedingtonai, būtum šalia bučkį gautum tongue.gif Važiuojam į Kauną?
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 04 17, 10:51)
Pedingtonai, būtum šalia bučkį gautum tongue.gif Važiuojam į Kauną?

Ne.. į Kauną nevažiuosiu (nes dirbsiu) , o ir aukcione nedalyvausiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 04 15, 19:15)
Aš aukcione nedalyvausiu. Ir anksčiau buvo abejonių, be to, vakar apturėjau nedidelę pirštų traumą, kuri galutinai sustabdė visą reikalą. Sėkmės visiems dalyvausiantiems meškiams  4u.gif

Gaila, kad sumazeja aukciono dalyviu... Gydyk pirstukus ir grizk prie meskiuku console.gif

QUOTE(Pedingtonas @ 2010 04 17, 13:58)
Ne.. į Kauną nevažiuosiu (nes dirbsiu) , o ir aukcione nedalyvausiu blink.gif

verysad.gif Bus liudna musu meskiams be tavuju sokoladuotu meskiuku
Atsakyti
Im-bear, šiaip labai mažai informacijos visur apie "Meškomanijos" renginį. Gal tu plačiau žinai? Man tai smalsu būtų nuvažiuot, bet ieškodama informacijos imu abejot kas čia kaip g.gif Iš rengėjos irgi nesulaukiau jokio atsakomojo laiško.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 04 17, 18:00)
Im-bear, šiaip labai mažai informacijos visur apie "Meškomanijos" renginį. Gal tu plačiau žinai? Man tai smalsu būtų nuvažiuot, bet ieškodama informacijos imu abejot kas čia kaip  g.gif Iš rengėjos irgi nesulaukiau jokio atsakomojo laiško.

Buvau susitikusi su organizatore, ji man paliko visokios informacijos ir video klipa apie rengiama akcija, bet as nemoku ikelti i facebooka to failo. Sake, kad tikrai yra zmoniu, kurie nelabai leidzia placiai platinti informacijos apie sia akcija ir tam yra priezasciu. Bet akcija tikrai bus, turiu ir informacini plakata apie programa ir dalyvius (gal nufotografuosiu ji veliau, nes didelio formato).

Va cia yra informacija is 15min.lt laikrascio:
apie meskomanija

Mergaitems, kas dave meskiukus, turiu nemokamus kvietimus i rengini.

O del to, kad neatsako laiku, tai nepateisinu, aisku, bet ir man paciai paskutiniu metu taip daznai nutinka, tiesiog nesinori visiems pasakoti apie priezastis.

O kitos savaites pradzioje as dar su ja planuoju susitikti - perduosiu dar kelis meskiukus. (Tiesa, as is jos gavau ir rasta, kad perdaviau jai ranku darbo meskiukus, o ji juos prieme labdaros akcijai)

Aisku, ir pati pergyvenu, kaip ten viskas vyks, bet tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 balandžio 2010 - 17:23
Man irgi nelabai sekasi bendrauti su Meškomanijos organizatore. Iš pradžių mes ir susiskambinom ir susirašėm, nusiunčiau nuotraukas ir informaciją, o kur nusių g.gif sti meškiuką taip ir negaunu adreso, net nežinau kaip bus.
Atsakyti
Va, ziuriu organizatore jau idejo video i youtube

Kauno zoo sodas

Isidejau ir sau i facebooka, kad daugiau zmoniu suzinotu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 17 balandžio 2010 - 20:23
Ačiū Im-bear! jei tik mane išleis šeima važiuosiu. Ar būtų norinčių prie manęs jungtis?
Atsakyti
As pirmiausia bandysiu visa seimyna prisnekinti vaziuoti, nes ten vaikams turetu faina buti. Nu jei nepasirasys, tada viena vaziuosiu ir kadangi esu be nuosavo transporto prasysiuos pas ka nors prisiglausti smile.gif

O dabar einu toliau Vikai seses dvynės siuti, tikiuosi mazius neatskirs, kad pakeista doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 18 balandžio 2010 - 09:11
O aš šiek tiek pakeičiau seniai siūtą Gaurę:

user posted image

Atsakyti
Mergaitės į blogą įkėliau savo "pamokėlę" apie dėžutės darymą.

Arbatėle kokia pavasarinė tavo Gaurė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragonfly*: 18 balandžio 2010 - 13:26
Dėkui uža pamokėlę 4u.gif Tikrai pasinaudosiu aciuks.gif
Atsakyti