Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

O mane šis kailiukas taip ižburė, kad būtent iš jo pasiuvau savo Fantasy styliaus žveriuką australietiškam konkursui biggrin.gif Nors šiaip labai jau reti ir trumpi kailiukai man nelabai prie širdies ax.gif Bet šito kailiuko spalva yra tikrai fantastiška wub.gif

O man taip buvo vienintelį kartą, kai niekaip nelipo man mano siuvamas meškutis, beveik iki pabaigs jis man atrodė negyvas, kažkoks svetimas... Kol jį nenutonavau rolleyes.gif Taip ir gimė vienas iš mano mylimiausių meškučių - Toresas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 balandžio 2010 - 22:31
QUOTE(Im-bear @ 2010 04 20, 22:30)
O mane šis kailiukas taip ižburė, kad būtent iš jo pasiuvau savo Fantasy styliaus žveriuką australietiškam konkursui  biggrin.gif  Nors šiaip labai jau reti ir trumpi kailiukai man nelabai prie širdies  ax.gif  Bet šito kailiuko spalva yra tikrai fantastiška  wub.gif

Tai vat aš ir manau, kad neteisingą iškarpą pasirinkau, nes spalva man irgi labai patiko. O tavo katytę - undinėlę (jei tu apie ją) mačiau, ji - fantazijos būtybė, dėl to ir spalva jai ta tinka smile.gif O mano meškutė labai paprastos iškarpos, nieko ypatingo, gal dėl to ir nelimpa. Šis kailiukas reikalauja kažko tokio....
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 04 20, 23:39)
Tai vat aš ir manau, kad neteisingą iškarpą pasirinkau, nes spalva man irgi labai patiko. O tavo katytę - undinėlę (jei tu apie ją) mačiau, ji  - fantazijos būtybė, dėl to ir spalva jai ta tinka smile.gif O mano meškutė labai paprastos iškarpos, nieko ypatingo, gal dėl to ir nelimpa. Šis kailiukas reikalauja kažko tokio....

Aha, apie katytę kalbėjau rolleyes.gif Gaila, kad dar pusantro!!!! mėnesio jos niekur griežtai negalima rodyti doh.gif Tai kaip ir sakiau, kad man šiaip iš principo nelabai patinka tokie kailiukai, bet po katytės nusipikau dar ir violetinio (iš tokio pasiutas dragonfly* Coco meškutis)
O gal tau pabandyti jai snukutį apvelti su vilna? g.gif Aš tai gal kokios kailiuko (žydros) spalvos vilnos paimčiau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 balandžio 2010 - 23:07
Nu va, prašo meškius būt klounu, o mes bac ir padarom iš jo mergaitę, gal todėl ir nepatinka tada, kad prieš akis dar matai klouną, o rankose laikai mergaitę? biggrin.gif O jei rimtai, nesuprantu, ką čia jūs tauškiat g.gif . Pedingtonai, nusiramink, gal meškutė tau ir nebūdinga, bet man tai garbės žodis labai labai wub.gif . Nebūtum susistresavus ir pati ieškojus trūkumų, matytum kaip visos būtų išgyrę lotuliukas.gif mirksiukas.gif . O kailiukas tai tikrai superinis žiauriai wub.gif , čia iš probear?
Vienintelis, kas mano akiai užkliuvo, tai gal kiek stambokos rankos, bet čia tikriausiai toks rakursas šitoj nuotraukoj wink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aha, ir aš norėjau paklausti ar kailiukas iš probear?
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 04 21, 06:50)
Aha, ir aš norėjau paklausti ar kailiukas iš probear?

Taip , kailiukas iš ProBear smile.gif
O Pudra teisi- rankos ir man per storos biggrin.gif Anksčiau darydavau grakštesnes, bet šį kart norėaju padaryti tokias senoviškesnes, ten kur letenėlės, turėjo būti tokios smailesnės (kaip senovinių meškiukų).bet išėjo tai kas išėjo, ardyti dėl rankų storio nenoriu...O ga tikrai iš jo perdaryti klouną su kepure? g.gif Man iš pradžių atrodė, kad bus berniukas, be tkai padariau vokus - sumergaitiškėjo... Gamtos klaida lotuliukas.gif
Im- bear, nelabai mėgstu velti snukučius. Čia man kaip ir su dekupažu - kai kiti padaro, gražu, bet pačiai nelimpa nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
Pedingtonai, man tavo Valeri patinka wub.gif Nesuprantu, ko tu prie jos kabinėjies g.gif biggrin.gif Mergaitė kaip mergaitė, o ideali figūra retai pas ka būna ax.gif Tai rankos, tai kojos perstoros, tai pilvas g.gif Taip kad tikrai nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2010 04 21, 08:27)
Pedingtonai, man tavo Valeri patinka  wub.gif  Nesuprantu, ko tu prie jos kabinėjies  g.gif  biggrin.gif  Mergaitė kaip mergaitė, o ideali figūra retai pas ka būna  ax.gif  Tai rankos, tai kojos perstoros, tai pilvas  g.gif Taip kad tikrai nepergyvenk 4u.gif

Ačiū, Deimushka, nuraminai.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pedingtonasna man tavo meškutė irgi patiko ir kuo daugiau į ją žiūriu tuo ji man simpatiškesnė. O kailiuko spalva tikrai labai graži wub.gif labai labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2010 04 21, 13:01)
Pedingtonasna man tavo meškutė irgi patiko ir kuo daugiau į ją žiūriu tuo ji man simpatiškesnė. O kailiuko spalva tikrai labai graži wub.gif  labai labai graži 4u.gif

Ačiū, Prapieste, bet net mano vaikui nepatiko, sako, kažkoks keistas .. tai aš ir supanikavau smile.gif
Atsakyti
Pagaliau drambliukas gavo savo galvyte ir gavosi dramblyte...
Ko tai saldus rožinis periodas uzejo, pavasaris... smile.gif
user posted image

Dar nuotraukyciu cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 22 balandžio 2010 - 14:42
Saullute, labai man drambliukė wub.gif
Atsakyti