Dėkui, merginos-sako Aleksas!!!
Noriu pasidalinti pirmąja kimšimo pjuvenom patirtim. Labai norėjosi išbandyti. Žinojau, kad reikia jas sudrėkinti, bet kiek-liko neaišku. Tai papurškiau purkštuvu savo nuožiūra ir kimšau. Buvo sunku visus mažus galiukus tolygiai ir stangriai prigrūsti-nosį bei rankų galus. Kojose pripyliau mineralinio granuliato (žvyriuko akvariumams

), o tik ant jo kimšau pjuvenas (gal todėl Aleksas labai gerai stovi).Prikimšus ir užsiuvus pajutau, kad meškutis visas toks truputį drėgnas, o taip norėjosi jau tonuoti. Teko palaukti dienelę kitą. Vyras net paklausė-o neužsidegs? Kaip kad drėgnas šienas, būna, daržinėse užsidega

Bet išdžiūvus pamačiau, kad pjuvenos susitraukė, ir nors buvau tikrai be proto pritrombavus(bent jau man taip atrodė), nosytė nėra tokia kieta, kaip aš mėgstu.Bet paliesti ir pakilnoti-labai mielas, sunkus ir tvirtas atrodo.
Kas kimšo pjuvenomis-gal galit papasakot, kuom grūdot jas į meškutį? Ir ar išdžiūvus meškučiui buvo toks pojūtis, kad viduj pjuvenos tarsi susitrombavusios į gniužulą, bet nuo kailiuko truputį atšokusios, tarsi meškučio oda būtų ne visai prie mėsos priaugusi. Kemšant sinteponu to visai nesijautė, ten viskas tarsi suaugę, sulipę.