Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Arbatėle, koks nuotaikingas kiškelis bigsmile.gif . Nosytė labai dailiai išsiuvinėta, tik man kaip visada norėtųsi daugiau nuotraukėlių ax.gif

Im-bear, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Nuotraukėlių bus, kai tik kokį vakarą saulė švies arba bent penktadienį nelis.
Noriu perfotografuoti keletą žvėriukų.
Atsakyti
Arbatėle-linksmuolis tavo kiškis, norisi paniurkyti biggrin.gif
Ir dėkui už komplimentus mano avelės veltam snukeliui ax.gif

Noriu jums pristatyti naują-seną meškiuką Aleksą
user posted image

Daugiau nuotraukų ir aprašymas ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 05 gegužės 2010 - 13:41
Nu labai jau grazu ir suderinta viskas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ievushka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealus !!! Man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Oi koks meškinas wub.gif Super stiliukas thumbup.gif Ir antytė nereali, nu labai gražiai jį pasendinai wub.gif
Atsakyti
Labai gražu, Ievushka wub.gif wub.gif wub.gif Aš esu laaaabai didelė mėgėja tokių senovinių nutrintų meškių. Labai graži antytė. Gražus duetas 4u.gif
Atsakyti
O aš jau pagalvojau - kur Ievuschka dingo g.gif smile.gif
Labai dailus Aleksas wub.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos-sako Aleksas!!!

Noriu pasidalinti pirmąja kimšimo pjuvenom patirtim. Labai norėjosi išbandyti. Žinojau, kad reikia jas sudrėkinti, bet kiek-liko neaišku. Tai papurškiau purkštuvu savo nuožiūra ir kimšau. Buvo sunku visus mažus galiukus tolygiai ir stangriai prigrūsti-nosį bei rankų galus. Kojose pripyliau mineralinio granuliato (žvyriuko akvariumams biggrin.gif ), o tik ant jo kimšau pjuvenas (gal todėl Aleksas labai gerai stovi).Prikimšus ir užsiuvus pajutau, kad meškutis visas toks truputį drėgnas, o taip norėjosi jau tonuoti. Teko palaukti dienelę kitą. Vyras net paklausė-o neužsidegs? Kaip kad drėgnas šienas, būna, daržinėse užsidega biggrin.gif Bet išdžiūvus pamačiau, kad pjuvenos susitraukė, ir nors buvau tikrai be proto pritrombavus(bent jau man taip atrodė), nosytė nėra tokia kieta, kaip aš mėgstu.Bet paliesti ir pakilnoti-labai mielas, sunkus ir tvirtas atrodo.
Kas kimšo pjuvenomis-gal galit papasakot, kuom grūdot jas į meškutį? Ir ar išdžiūvus meškučiui buvo toks pojūtis, kad viduj pjuvenos tarsi susitrombavusios į gniužulą, bet nuo kailiuko truputį atšokusios, tarsi meškučio oda būtų ne visai prie mėsos priaugusi. Kemšant sinteponu to visai nesijautė, ten viskas tarsi suaugę, sulipę.
Atsakyti
Aha, labai smalsu išsamiau būtų išgirsti apie kimšimą pjuvenomis ax.gif .

Aš taip pat truputį rodausi - Miša, prancūzų kalbos studentas smile.gif

user posted image

Paaiškinimas ir daugiau nuotraukų čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
joooooooooooooooooooooooo........................., Pudra
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 06 gegužės 2010 - 00:43
Oho koks Miša Mišelis wub.gif
Ir kokia etiketė mirksiukas.gif
Atsakyti