Arbatėle, turėjau laimės pačiupinėt Gintarėlį, tai pritariu viosm keturiom - man vienas fainiausių Im- bear meškių. Gaila, kad mes konkurse dalyvaut negalim

Ir Gintarėlis superinis
, ir vaikų piešiniai laaaabai gražūs. Neįmanoma išrinkti gražiausių - jie man visi tokie gržūs

jurginelis, Arbatėlė, pudra, Pedingtonas, aciu labai! Gintarelis is tiesu labai paprastutis meskutis, bet tikrai siltas, matyt delto, kad buvo siutas vaikui
O jau kaip vaikai laukia apdovanojimo ceremonijos!!! O dar mokykloje bus situ piesiniu parodele - kaip smagu!

O jau kaip vaikai laukia apdovanojimo ceremonijos!!! O dar mokykloje bus situ piesiniu parodele - kaip smagu!

Aš pasikartosiu, bet Gintarėlis tikrai labai labai mielas meškutis, laimėtojui suteiks labai daug džiaugsmo ir šilumos

Su mamyčių diena, mielosios

Su mamyčių diena!

Nors vakare apšvietimas tragiškas, bet vis tiek pristatau - BENAS NULĖPAUSIS
Tai puikus kiškelis pasiūtas iš suedine (su tokiu nediduku, tankiu plaukeliu). Labai malonus liesti. Akytės stiklinės, pieštos. Kimštas ponaitis sinteponu ir stikliniu granuliatu. Rankytės, kojytės - sukinėjasi (su sąnariukais); Nosis - siuvinėta, lakuota. Pasirišęs atlasinį, bei lininį kaspinėlius, kuriuos puošia tamsinto sidabro skambalėlis. Ūgis (nulėpus ausims) - 20 cm.

Tai puikus kiškelis pasiūtas iš suedine (su tokiu nediduku, tankiu plaukeliu). Labai malonus liesti. Akytės stiklinės, pieštos. Kimštas ponaitis sinteponu ir stikliniu granuliatu. Rankytės, kojytės - sukinėjasi (su sąnariukais); Nosis - siuvinėta, lakuota. Pasirišęs atlasinį, bei lininį kaspinėlius, kuriuos puošia tamsinto sidabro skambalėlis. Ūgis (nulėpus ausims) - 20 cm.

Arbatėle, labai mielas tavo Benas Nulėpausis
Toks visas švelnutis, mikštutis, norisi paniūrkinti
Man kabai įdomi galvos forma. Čia iš kiek dalių ji yra?

Man kabai įdomi galvos forma. Čia iš kiek dalių ji yra?
Galva iš 4 dalių; Benas - tikras eksperimentinis triušis. Aš jį siuvau tam, kad pasidaryčiau kiškio iškarpą, nes turiu gražaus kailiuko mažą gabalėlį ir ten vietos klaidoms nėra.
Arbatele, labai linksmas tavo kiskutis! Pakele nuotaika is ryto
Mergaites, bloge parasiau apie ateinanciu metu meskiukini konkursa - gal kas susigundys?
TACDA 2011

Mergaites, bloge parasiau apie ateinanciu metu meskiukini konkursa - gal kas susigundys?

TACDA 2011
labas rytas, Im-Bear, smagu, kai rytą pradedi nuo šypsenos
O iki tokių konkursų manau reikia užaugti. Ir tai nėra lengva

O iki tokių konkursų manau reikia užaugti. Ir tai nėra lengva

Arbatele, tokie konkursai ir skatina augti ))))