Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Arbatėle, turėjau laimės pačiupinėt Gintarėlį, tai pritariu viosm keturiom - man vienas fainiausių Im- bear meškių. Gaila, kad mes konkurse dalyvaut negalim ax.gif
Atsakyti
Ir Gintarėlis superinis thumbup.gif , ir vaikų piešiniai laaaabai gražūs. Neįmanoma išrinkti gražiausių - jie man visi tokie gržūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jurginelis, Arbatėlė, pudra, Pedingtonas, aciu labai! Gintarelis is tiesu labai paprastutis meskutis, bet tikrai siltas, matyt delto, kad buvo siutas vaikui ax.gif

O jau kaip vaikai laukia apdovanojimo ceremonijos!!! O dar mokykloje bus situ piesiniu parodele - kaip smagu! wub.gif
Atsakyti
Aš pasikartosiu, bet Gintarėlis tikrai labai labai mielas meškutis, laimėtojui suteiks labai daug džiaugsmo ir šilumos wub.gif
Atsakyti
Su mamyčių diena, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Su mamyčių diena!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 02 gegužės 2010 - 19:21
Nors vakare apšvietimas tragiškas, bet vis tiek pristatau - BENAS NULĖPAUSIS

Tai puikus kiškelis pasiūtas iš suedine (su tokiu nediduku, tankiu plaukeliu). Labai malonus liesti. Akytės stiklinės, pieštos. Kimštas ponaitis sinteponu ir stikliniu granuliatu. Rankytės, kojytės - sukinėjasi (su sąnariukais); Nosis - siuvinėta, lakuota. Pasirišęs atlasinį, bei lininį kaspinėlius, kuriuos puošia tamsinto sidabro skambalėlis. Ūgis (nulėpus ausims) - 20 cm.

user posted image

Atsakyti
Arbatėle, labai mielas tavo Benas Nulėpausis thumbup.gif Toks visas švelnutis, mikštutis, norisi paniūrkinti 4u.gif
Man kabai įdomi galvos forma. Čia iš kiek dalių ji yra?
Atsakyti
Galva iš 4 dalių; Benas - tikras eksperimentinis triušis. Aš jį siuvau tam, kad pasidaryčiau kiškio iškarpą, nes turiu gražaus kailiuko mažą gabalėlį ir ten vietos klaidoms nėra.
Atsakyti
Arbatele, labai linksmas tavo kiskutis! Pakele nuotaika is ryto biggrin.gif

Mergaites, bloge parasiau apie ateinanciu metu meskiukini konkursa - gal kas susigundys? mirksiukas.gif

TACDA 2011
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 04 gegužės 2010 - 07:45
labas rytas, Im-Bear, smagu, kai rytą pradedi nuo šypsenos mirksiukas.gif

O iki tokių konkursų manau reikia užaugti. Ir tai nėra lengva schmoll.gif
Atsakyti
Arbatele, tokie konkursai ir skatina augti ))))
Atsakyti