Kiekvienas meškis savotiškas 

Meškiniautojos,
kadangi aš turiu minčių apie meškių parodą tai gal kaip nors prisijungsiu prie susitikimo. Norėčiau bent jau. Prieš pat atostogas tai gal jau turėsiu pagalbos kas mane išleis "palakstyt"
Veltų snukučių mylėtojos gal kas norėtų vilnelės? aš turiu atsargų kurių jau ilgai ilgai nejudinu, gal norėtumėt iš manęs nupirkti arba į meškiškus dalykus pamainyti? Aišku spalvos nelabai meškiškos čia
kadangi aš turiu minčių apie meškių parodą tai gal kaip nors prisijungsiu prie susitikimo. Norėčiau bent jau. Prieš pat atostogas tai gal jau turėsiu pagalbos kas mane išleis "palakstyt"

Veltų snukučių mylėtojos gal kas norėtų vilnelės? aš turiu atsargų kurių jau ilgai ilgai nejudinu, gal norėtumėt iš manęs nupirkti arba į meškiškus dalykus pamainyti? Aišku spalvos nelabai meškiškos čia
Siūdama kiekvieną meškių tobulėji. Negali norėti , kad nuo pat pirmų meškių(ypač kai pradedi atrasti visas paslaptis pati), išeitų tobulas. Nebent , tai paskutinis pagamintas ir daugiau negamintum. Praktiškai kiekvienas seknatis pagamintas meškius išeina tobulesnis ir tobulesnis, o tubulumui ribų nėra
Svarbiausia noras juos siūti, noras atrasti siuvant kažką naują, o jei yra noras bus ir tobulas meškius
O kolekciniais jie vadinami todėl, kad skirti ne vaikams žaisti, o suaugusiems kolekcionuoti. Tai ne kolekciniai a la Statkevičius ir juolabiau ne a la Petruškevičius
Tai žodis, kuris apibūdina , kam meškius skirtas.
Alinoolis, tavo meškiai - tai pirmi žingsniai ir labai saviti, charakteringi. Tiesiog - pirmyn!!!
Pati nustebsi , ką gali
Dragonfly*, labai būtų smagu jei prisijungtum prie mūsų, man jau dabar laaaaabai smalsu , kokių minčių turi

Svarbiausia noras juos siūti, noras atrasti siuvant kažką naują, o jei yra noras bus ir tobulas meškius

O kolekciniais jie vadinami todėl, kad skirti ne vaikams žaisti, o suaugusiems kolekcionuoti. Tai ne kolekciniai a la Statkevičius ir juolabiau ne a la Petruškevičius

Alinoolis, tavo meškiai - tai pirmi žingsniai ir labai saviti, charakteringi. Tiesiog - pirmyn!!!

Dragonfly*, labai būtų smagu jei prisijungtum prie mūsų, man jau dabar laaaaabai smalsu , kokių minčių turi

Alinoolis - aš irgi prisidedu prie Pedingtono minčių. Šaunuolė, kad pasirodei, svarbiausia nebijoti nieko ir džiaugtis tuo, ką darai. O jeigu bus noras - toblėjimui ribų nėra
O man tai labai pasirodė įdomus tavo odinis meškiukas. Aš, pasiuvusi jau nevieną meškių, odos išbandyti dar taip ir neišdrįsau, net nosytei pagaminti. O tu - prašom, visą meškiuką pasiuvai! Šaunuolė
Merginos, kažkaip vangiai džiūgaujat dėl mūsų būsimo vakarėlio. Mes čia su Pedingtonu taip pagautos euforijos jį suplanavom
Matyt, savaitgalį niekas nebuvo prie kompų, ane?

Merginos, kažkaip vangiai džiūgaujat dėl mūsų būsimo vakarėlio. Mes čia su Pedingtonu taip pagautos euforijos jį suplanavom

SVEIKOS, VISOS
Pora menesiu buvau "atsijungusi"... Tai siryt teko net 30 psl perskaityti
Kiek groziu, kiek idomiu ivykiu, renginiu ir t.t. ir pan. Saunu, kad esat tokios aktyvios
su sitiek ideju... Na, gal ir as po turputi grisiu i si pasauli
Jau kaip jo pasiilgau

Kiek groziu, kiek idomiu ivykiu, renginiu ir t.t. ir pan. Saunu, kad esat tokios aktyvios

QUOTE(auksaranke @ 2010 05 10, 09:26)
SVEIKOS, VISOS
su sitiek ideju... Na, gal ir as po turputi grisiu i si pasauli
Jau kaip jo pasiilgau

Auksaranke - TELEPATIJA!!! Visą vakarą vakar galvojau, kur gi ta mūsų auksarankė dingus, o ryte - prašom, ji jau čia

kokie nuostabūs jūsų meškučiai
jau žinau ką naujo iš rankdarbių išmėginsiu.
nerealiai noriu ir aš turėti tokį mielą puluotuką savo namuose! taigi, tikiuosi kad jūs, jau patirusios pukuotukų meistrės man šiek tiek padėsite.

na va iškart ir užkliuvau.
iš kur gauti meškiukams iškarpų?
gal žinot kokį puslapį?

QUOTE(LAURITA;) @ 2010 05 10, 11:00)
na va iškart ir užkliuvau.
iš kur gauti meškiukams iškarpų?
gal žinot kokį puslapį?

Suvesk Google "bear patterns" ir gausi milijoną pavyzdžių ir brėžinių

aš bandysiu pas jus ketvirtadienį pasirodyti
sauluteee tikiuosi būsi, aš tau gi skoloj
pravalas kasnakt prisimenu ir galvoju kada čia man susitikt...
ir iš Inos reik pasiimt dar šio ano... ar būsi, Ina?
tikiuosi baigsis kadanors mnao ligos,
(dabar maistu
apsinuodijau penktadienį, tai jau visai vos gyva vaikštau... per pora mėn. visom ligom persirgau
)
visai imunitetas kaput
parašykite čia kelinta val ir adresą, arba į AŽ - ačiūūūūūūūūū

visai imunitetas kaput

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 10, 13:47)
aš bandysiu pas jus ketvirtadienį pasirodyti
pravalas kasnakt prisimenu ir galvoju kada čia man susitikt...
(dabar maistu
apsinuodijau penktadienį, tai jau visai vos gyva vaikštau... per pora mėn. visom ligom persirgau
)
visai imunitetas kaput

visai imunitetas kaput

Merginos, tenebūkite supainiotos - renkamės visos gegužės 19 d. trečiadienį pas Pedingtoną parduotuvėje, dėl valandos dar sutarsime matyt. O kas skaitėte FB mano skelbimą apie šį ketvirtadienį tai čia visai kas kita, bet kas norite, irgi prisijunkite

QUOTE(Žm@nytė @ 2010 05 10, 12:47)
Dėl susitikimo gegužės 19d. parašysiu visoms norinčioms į AŽ, kur renkamės. Bet kol kas palaukime, kiek susirinks, tada visoms vienu kartu ir parašysiu. Važiuoti reiks į patį centrą