Dėkui merginos už sveikinimus
nu juk reikia pabandyti
Juo labiau, kad ši aistra meškomanija - nepaleidžia manęs. Jau pradedu mąstyti, jog noriu vieną kitą gražų meškiną ir pati nusipirkti
Labas rytas. meskiniautojos!

Labai idomus meskiukas, alinoolis! Lauksiu ir kitu meskiuku!
LAURITA, kaupkis greiciau ir pasirodyk su pirmuoju meskiuku
Pedingtonai, labai fainas tavo mazylis, o jau traukinukas koooks!
Pudra, man toks jausmas, kad jus dviese su Pedingtonu vakarais kartu meskius siunat
Labai mielas tavo Nukas - tegu greiciau suranda savo mamyte, kad neliudetum!
Arbatele, sekmes tau su Bearpile!
Na ir as jau galiu truputuka pradeti girtis - stai mano du pirmojo on-line show dalyviai - kaciukai Anaelija ir Liuciniujus
Abu po 24 cm.

Nuotrauku autorius MarijusB, o daugiau ju galima pamatyti CIA
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 09, 11:32)

Labai idomus meskiukas, alinoolis! Lauksiu ir kitu meskiuku!
LAURITA, kaupkis greiciau ir pasirodyk su pirmuoju meskiuku
Pedingtonai, labai fainas tavo mazylis, o jau traukinukas koooks!
Pudra, man toks jausmas, kad jus dviese su Pedingtonu vakarais kartu meskius siunat
Arbatele, sekmes tau su Bearpile!
Na ir as jau galiu truputuka pradeti girtis - stai mano du pirmojo on-line show dalyviai - kaciukai Anaelija ir Liuciniujus

Nuotrauku autorius MarijusB, o daugiau ju galima pamatyti CIA
Oho, Im-bear, koks duetas
Su angelu viskas aišku, jis grynai tavo meškutėlis
O velniūkštis tikrai velnių prišutęs, vien akys ko vertos
Na va, vėl čia pagyvėjimas
Man tai labai įdomu, kad šiaip jau gerokai įsižiūrėjus, Pedingtono ir Pudros fainuoliai gana panašūs iš veidukų, matyt tikrai abi vakarais galvas sukišusios siūna. Abu vaisūs fainuoliai ir draugeliai galėtų būti ryškiai. Mane Nukutis tai baisiai sužavėjo savo ausytėmis ir ant akyčių užkritusiais plaukiukais
O Frederiko tai žaisliukai baisiai faini - tokie nutampyti, numylėti ,nebelabai aiškios formos, et utad kokieee vertiiingi
O Im-bear abu šitie kacinukai labai prisidėjo prie mano įkvėpimo sugrįžimo - glosčiau glosčiau juos kol tikrai pajutau vėl norą siūti. Tik dabar baaaisiai turiu darbinių darbų, bet jau po savaitėlės turėtų būti laisviau - pradėsiu vėl (žadu čia žadu 100 kartų, daugiau nieko nesakysiu kol neturėsiu ką parodyti
)
Man tai labai įdomu, kad šiaip jau gerokai įsižiūrėjus, Pedingtono ir Pudros fainuoliai gana panašūs iš veidukų, matyt tikrai abi vakarais galvas sukišusios siūna. Abu vaisūs fainuoliai ir draugeliai galėtų būti ryškiai. Mane Nukutis tai baisiai sužavėjo savo ausytėmis ir ant akyčių užkritusiais plaukiukais
O Im-bear abu šitie kacinukai labai prisidėjo prie mano įkvėpimo sugrįžimo - glosčiau glosčiau juos kol tikrai pajutau vėl norą siūti. Tik dabar baaaisiai turiu darbinių darbų, bet jau po savaitėlės turėtų būti laisviau - pradėsiu vėl (žadu čia žadu 100 kartų, daugiau nieko nesakysiu kol neturėsiu ką parodyti
Pedingtono meškių pamačius pirma mintis - gerai ruošiasi žiemai, toks pavalgęs ir viskuo patenkintas
Pudros Nukas ... Toks mažas, liūdnas, bet toks žavus. Labai patiko, kaip snukutis iškarpytas
Im-bear Jau rašiau tavo blog'e. Tokie grožiai, papildantys vienas kitą, jau tokie grožiai...
Pudros Nukas ... Toks mažas, liūdnas, bet toks žavus. Labai patiko, kaip snukutis iškarpytas
Im-bear Jau rašiau tavo blog'e. Tokie grožiai, papildantys vienas kitą, jau tokie grožiai...
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 05 14, 09:16)
O Im-bear abu šitie kacinukai labai prisidėjo prie mano įkvėpimo sugrįžimo - glosčiau glosčiau juos kol tikrai pajutau vėl norą siūti.
O ką, Im-bear buvo ir tau juos palikus pažaisti?
Stebuklingai žavūs sutvėrimai
Ačiū, Auksaranke
Turiu labai daug darbo rytdienos pasiruošimamas,tad prisidėsiu prie Pudros - ačiū visoms
Kaip smagu užeiti, kai čia verda gyvenimas
Pedingtonai-Frederikas tiesiog puikus
Ir jo žaislai-nepakartojami
OI, kaip aš mėgstu visokius priedus ir detales
Meškiukas su "savo turtu" arba išskirtinėmis detalėmis-visuomet kažkoks ypatingas, bent man taip rodos...Įdomu tokį apžiūrinėti , kyla visokiausių minčių, istorijų...
Pudros Nukas-be galo mielas
Ir ta sagė-
Žiūrėjau žiūrėjau, narpliojau narpliojau, ir vistiek taip norisi pačiupinėt...O jau išraiškos gailumas... kabina širdelę
Arbatėle-sėkmės!
Gal ir aš kada nors išdrįsiu
(reikia tik daugiau žvėriukų sukurti, kad turėčiau ką pasiūlyti ).
Įdomu, kodėl tame BearPile tik vienas kūrėjas iš Rusijos?
Kur visa galybė Rusijos kūrėjų parduoda savo meškiukus? O ir šiaip, europiečių nėra daug,nebent-iš Anglijos, o daugiausia iš JAV, Australijos. Gal yra kokia kita niša europiečiams?
Pedingtonai-Frederikas tiesiog puikus
Pudros Nukas-be galo mielas
Arbatėle-sėkmės!
Gal ir aš kada nors išdrįsiu
Įdomu, kodėl tame BearPile tik vienas kūrėjas iš Rusijos?
Labai patiko Pudros Nukas
Man tokie mieli žvėriukai - patys nuostabiausi
Pedingtono Frederiko aksesuarai
ir meškius labai jau fainuolis
Im-bear- kaip visada, nuostabu, žavinga, nepakartojama
(tuos gražuolius kačiukus iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau
)
Arbatėle, sveikinu
Pedingtono Frederiko aksesuarai
Im-bear- kaip visada, nuostabu, žavinga, nepakartojama
(tuos gražuolius kačiukus iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau
Arbatėle, sveikinu
Oi, Pudra, aš jau nespėju su tavim siūti:lotuliukas:
Nuostabi tavoji Mona
O jau sijonuko pūstumas
Dabar viskas aišku, kodėl Nukas toks nuliūdęs - ne tau Martynai/Nukai mėlynas dangus
Nuostabi tavoji Mona
Dabar viskas aišku, kodėl Nukas toks nuliūdęs - ne tau Martynai/Nukai mėlynas dangus
Oi, pudra, nu gražuolytė fainuolytė, negaliu, ta tavo Mona
Tikrai, sijonukas pūstas taip tinka, ir drugeliukai, ir kapsinėlis ant galvytės, labai viskas liuks. (Pedingtonai, man atrodo, Nukas nelabai galėtų dėl Monos liūdėti, juk jie akivaizdžiai sesė su broliu, ar ne?)