Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XI-ta tema

Dėkui merginos už sveikinimus aciuks.gif nu juk reikia pabandyti mirksiukas.gif Juo labiau, kad ši aistra meškomanija - nepaleidžia manęs. Jau pradedu mąstyti, jog noriu vieną kitą gražų meškiną ir pati nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. meskiniautojos!

QUOTE(alinoolis @ 2010 05 09, 11:32)
user posted image

Labai idomus meskiukas, alinoolis! Lauksiu ir kitu meskiuku! thumbup.gif

LAURITA, kaupkis greiciau ir pasirodyk su pirmuoju meskiuku biggrin.gif

Pedingtonai, labai fainas tavo mazylis, o jau traukinukas koooks! wub.gif

Pudra, man toks jausmas, kad jus dviese su Pedingtonu vakarais kartu meskius siunat lotuliukas.gif Labai mielas tavo Nukas - tegu greiciau suranda savo mamyte, kad neliudetum!

Arbatele, sekmes tau su Bearpile!

Na ir as jau galiu truputuka pradeti girtis - stai mano du pirmojo on-line show dalyviai - kaciukai Anaelija ir Liuciniujus smile.gif Abu po 24 cm.

user posted image

Nuotrauku autorius MarijusB, o daugiau ju galima pamatyti CIA

Atsakyti
Oho, Im-bear, koks duetas thumbup.gif Su angelu viskas aišku, jis grynai tavo meškutėlis biggrin.gif O velniūkštis tikrai velnių prišutęs, vien akys ko vertos hihihi.gif
Atsakyti
Na va, vėl čia pagyvėjimas thumbup.gif

Man tai labai įdomu, kad šiaip jau gerokai įsižiūrėjus, Pedingtono ir Pudros fainuoliai gana panašūs iš veidukų, matyt tikrai abi vakarais galvas sukišusios siūna. Abu vaisūs fainuoliai ir draugeliai galėtų būti ryškiai. Mane Nukutis tai baisiai sužavėjo savo ausytėmis ir ant akyčių užkritusiais plaukiukais wub.gif O Frederiko tai žaisliukai baisiai faini - tokie nutampyti, numylėti ,nebelabai aiškios formos, et utad kokieee vertiiingi biggrin.gif

O Im-bear abu šitie kacinukai labai prisidėjo prie mano įkvėpimo sugrįžimo - glosčiau glosčiau juos kol tikrai pajutau vėl norą siūti. Tik dabar baaaisiai turiu darbinių darbų, bet jau po savaitėlės turėtų būti laisviau - pradėsiu vėl (žadu čia žadu 100 kartų, daugiau nieko nesakysiu kol neturėsiu ką parodyti schmoll.gif )
Atsakyti
Pedingtono meškių pamačius pirma mintis - gerai ruošiasi žiemai, toks pavalgęs ir viskuo patenkintas smile.gif thumbup.gif
Pudros Nukas ... Toks mažas, liūdnas, bet toks žavus. Labai patiko, kaip snukutis iškarpytas wub.gif
Im-bear Jau rašiau tavo blog'e. Tokie grožiai, papildantys vienas kitą, jau tokie grožiai... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 05 14, 09:16)
O Im-bear abu šitie kacinukai labai prisidėjo prie mano įkvėpimo sugrįžimo - glosčiau glosčiau juos kol tikrai pajutau vėl norą siūti.

O ką, Im-bear buvo ir tau juos palikus pažaisti? biggrin.gif

Stebuklingai žavūs sutvėrimai wub.gif , jau sakiau, Im-bear mirksiukas.gif

Ačiū, Auksaranke 4u.gif
Atsakyti
Turiu labai daug darbo rytdienos pasiruošimamas,tad prisidėsiu prie Pudros - ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu užeiti, kai čia verda gyvenimas biggrin.gif
Pedingtonai-Frederikas tiesiog puikus thumbup.gif Ir jo žaislai-nepakartojami wub.gif OI, kaip aš mėgstu visokius priedus ir detales wub.gif Meškiukas su "savo turtu" arba išskirtinėmis detalėmis-visuomet kažkoks ypatingas, bent man taip rodos...Įdomu tokį apžiūrinėti , kyla visokiausių minčių, istorijų...

Pudros Nukas-be galo mielas wub.gif Ir ta sagė- rolleyes.gif wub.gif Žiūrėjau žiūrėjau, narpliojau narpliojau, ir vistiek taip norisi pačiupinėt...O jau išraiškos gailumas... kabina širdelę smile.gif

Arbatėle-sėkmės!
Gal ir aš kada nors išdrįsiu ax.gif (reikia tik daugiau žvėriukų sukurti, kad turėčiau ką pasiūlyti ).

Įdomu, kodėl tame BearPile tik vienas kūrėjas iš Rusijos? g.gif Kur visa galybė Rusijos kūrėjų parduoda savo meškiukus? O ir šiaip, europiečių nėra daug,nebent-iš Anglijos, o daugiausia iš JAV, Australijos. Gal yra kokia kita niša europiečiams?
Atsakyti
Labai patiko Pudros Nukas wub.gif Man tokie mieli žvėriukai - patys nuostabiausi wub.gif
Pedingtono Frederiko aksesuarai wub.gif ir meškius labai jau fainuolis 4u.gif
Im-bear- kaip visada, nuostabu, žavinga, nepakartojama wub.gif wub.gif wub.gif
(tuos gražuolius kačiukus iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau wub.gif )
Arbatėle, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kad jau pabaigiau dar vieną anksčiau pradėtą mergaičiukę, tai netaupysiu smile.gif - rodomės ax.gif . Mona, 31 cm.

user posted image

Daugiau, žinoma, čia. 4u.gif
Atsakyti
Oi, Pudra, aš jau nespėju su tavim siūti:lotuliukas: lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nuostabi tavoji Mona wub.gif O jau sijonuko pūstumas thumbup.gif
Dabar viskas aišku, kodėl Nukas toks nuliūdęs - ne tau Martynai/Nukai mėlynas dangus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 15 gegužės 2010 - 21:13
Oi, pudra, nu gražuolytė fainuolytė, negaliu, ta tavo Mona wub.gif Tikrai, sijonukas pūstas taip tinka, ir drugeliukai, ir kapsinėlis ant galvytės, labai viskas liuks. (Pedingtonai, man atrodo, Nukas nelabai galėtų dėl Monos liūdėti, juk jie akivaizdžiai sesė su broliu, ar ne?)
Atsakyti