QUOTE(linole @ 2010 03 18, 13:40)
Kad jau prakalbote apie tai, noreciau pasitikslinti, ar gidai savo duomenis (pavarde, telefono nr.) dar autobuse pasako?
Nes nelabai norisi i tuos susitikimus vien del vos ne privalomai siulomu ekskursiju. O daugiau tai abebejoju, ar ka naudingo per tuos susitikimus jie pasakytu...

Nes bent jau as i ekskursijas su vietiniais ar visuomeniniu transportu pasiruosusi. Nebent mano drauge uzsispirtu, kad reikia butinai su Tezturu ar Novaturu...
Bet gido koordinates, manau privalu zinoti. Maza kas kita karta. Bet tai speju, visada yra pasakoma dar autobuse?
Kadangi ta gidė galiu pasitaikyti ir aš, tai iš karto pasakysiu, kad visi kontaktai bus susakyti dar autobuse, važiuojant iki viešbučio.
Be to, ekskursijų pardavimas - tik vienas iš veiklos barų. Aš asmeniškai jų per prievartą niekam neketinu jų brukti (tik draugiškai pasiūlyti

), yra ir kitų galimybių kaip užsidirbti. Tačiau tokių informacinių susitikimų metu turistams gali būti suteikta daugiau juos dominančios informacijos, atsakyta į klausimus, kurie kilo jau įžengus į viešbutį arba kuriuos pamiršo užduoti pervežimo iš oro uosto metu.
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 18, 14:38)
tik reikia pasiskaiciuoti ar nebus per brangu bilietai plius viesbutis
Bus žyyyyymiai brangiau.
O tezturas organizuoja ir individualų turistų pervežimą už papildomą mokestį. Jeigu kas nenori trenktis bendru autobusu ir laukti, kol šis visus turistus išvežios po skirtingus viešbučius, gali tiesiog susimokėt už ponišką pristatymą

Išeis tikrai pigiau, nei atskirai pirkt lėktuvo bilietus+viešbutį