Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. 3-oji tema

QUOTE(gerberra @ 2010 03 18, 17:29)
Nu bet kad daugiau Kemere nėra normalių viešbučių už normalią kainą, mes pernai buvom tam Crystale kur šalia nu viskas ten super bet vietos ten nėra absoliučiai, vaikui vos kelios supynės, mažiukas baseiniukas ir visur asfaltas. Ir beje tas Crystal gerokai brangesnis už tą Grand Haber, tam Habere tai bent vietos daug, teritorija nemaža, visi kiti Kemero viešbučiai neturi teritorijos absoliučiai. Nu ir man patiko kad kad tam Grand Habere vaikams nemažai veiklos, daug vietos jų žaidimams. Na bent taip iš nuotraukų matosi.
Tai parekomenduokit man gerą nebrangų UAI viešbutį Kemere  4u.gif jau kelis kart perverčiau tuos katalogus niekas daugiau nesudomina. Man svarbu kad būtų mieste, kad būtų kur vakare po vakarienės išeit, gali nebūtinai būt Kemeras, bet tie visi kur stovi laukuose tai man  schmoll.gif nes norisi po parduotuves prasieiti  biggrin.gif

tai Crystalas ko gero su viena is maziausiu teritoriju aplamai kemere biggrin.gif biggrin.gif Ir tas ir anas man grynos keturios, bet tikrai geros keturios zvaigzdutes. nei trupuciuko ne daugiau. Crystale buvau, nes tuo metu jis buvo pigiausias ir arciausiai klubu, 1700 zmogui rugsejo pradziai buvo. Isvykimas buvo skubus, neplanuotas, todel ir pasirinkimas toks. O kaip jus su vaikais ji issirinkote, tai aplamai nesuprantu g.gif
Bet cia aisku kiekvienam savi poreikiai ir pamegiai. Man tik vat kas nesuprantama: kam jums UAI??? blink.gif Nes rinkotes Crystala su UAI ir ka gavote is to, kas jusu manymui UAI priklauso? g.gif As jau ne karta sakiau, kad mums po klubu labai tiko ir patiko, kad paryciais galejome arbatos dar lauke prie veikiancio baro pagurksnoti, sumustinuku pavalgyti? Bet jums tai manau tas gal neaktualu buvo, tai kaip manote, ka gavote is UAI, ko negauna AI pasirinke? UAI, priklausomai nuo viesbucio, buna svieziai spaustos sultys, ledai, visi arba kai kurie importiniai gerimai. Bet Crystale tai to nerasta, kiek pamenu, tai jei ieskote UAI, vardan raideliu, tai tikrai neverta. O jei norite kazko konkretaus, tai ivardinkite, gal kazkas gales konkreciau parekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2010 03 18, 15:37)
kaip tas Kirišas? yra ten kur prasieit?

Viena ilga gatve, beveik nuo Daimos prasideda parduotuves. Du kartus bandem, abu nesigavo nueiti iki galo. Grizdavom atgal biggrin.gif Gal labiau patyre rimciau atrasys. O siaip zinoma ne Kemeras...
Atsakyti
Tiesa, kemere Hydros turi pakankamai normalia teritorija.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 18, 16:40)
1. O kaip jus su vaikais ji issirinkote, tai aplamai nesuprantu g.gif
2. Man tik vat kas nesuprantama: kam jums UAI??? blink.gif 

1. Mums jį rekomendavo kelionių agentūroj, mes sakėm kad su vaikais, nu ne esmė vaikai buvo mažiukai daug miegojo, viskas buvo normaliai biggrin.gif
2. Nu gali būt ir AI biggrin.gif ale kai kuriuose AI tai iš alkoholio duoda tik savo tos smirdančios rakės ir alaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 03 18, 16:46)
Tiesa, kemere Hydros turi pakankamai normalia teritorija.

o kas veža į jį, nerandu kaininkuose tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2010 03 18, 17:47)
1. Mums jį rekomendavo kelionių agentūroj, mes sakėm kad su vaikais, nu ne esmė vaikai buvo mažiukai daug miegojo, viskas buvo normaliai  biggrin.gif
2. Nu gali būt ir AI  biggrin.gif ale kai kuriuose AI tai iš alkoholio duoda tik savo tos smirdančios rakės ir alaus  biggrin.gif

Keista, man jis absoliuciai nepritaikytas vaikams. Man jis daugiau toks jaunimo viesbutis, nors aisku, buvo visokio amziaus ten, kaip visada ir kaip visur, taciau jaunimui jis tikrai labai tinkamas.
5* nelabai girdejau tokiu dalyku, bet nesigincysiu, nes standartu deje nera, o apie koki 5* viesbuti jus tkiu dalyku girdejote? g.gif Bet ta ka dave pernai Crystale, tai irgi sunku alkoholiu pavadinti biggrin.gif Bet man patiko musu tautieciai, burba, kad s..., bet vistiek toliau geria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2010 03 18, 15:29)
Man svarbu kad būtų mieste, kad būtų kur vakare po vakarienės išeit, gali nebūtinai būt Kemeras, bet tie visi kur stovi laukuose tai man  schmoll.gif nes norisi po parduotuves prasieiti  biggrin.gif

bigsmile.gif tai kad tų parduotuvių visuose kaimeliuose yra ir visose tas pats smile.gif na, jei mažesnis kaimelis, tai gali tikėtis mažesnių kainų nei kemero centre smile.gif

bet būnant Turkijoje ne pirmą kartą paprastai jau nieko nesinori pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 18, 17:06)
pavyzdžiui, ką tu ten perki?  g.gif vienintelis turkiškas pirkinys, kuris mums pasiteisino, tai vaikiški rankšluosčiai su visokiais makvynais. jau du metai dremžiam ir super. ai dar arbata turkiška obuolinė mano vaikams labai patinka. nu kaip ir visi pirkiniai, kuriuos ten skaityčiau vertais dėmesio...

Pirkau auskarus ir žiedą, vyras pirko odinę striukę, pirkom rankšluosčių, patalynių, chalatus, lovos uždangalą nu čia iš tokių stambesnių nu ir paskui ten tie saldumynai, arbatos, aš tai ne tą obuolinę perku bet paprastą juodą be jokių ten aromatų - man jinai super, tokia natūrali ne taip kai čia pas mus kažkokie čefyrai arba viskas su aromatais biggrin.gif dar ten kažkokį vyną pirkom gervuogių man rodos buvo žiauriai skanus sakiau sekantį kartą vėl pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 18, 18:06)

pavyzdžiui, ką tu ten perki?  g.gif vienintelis turkiškas pirkinys, kuris mums pasiteisino, tai vaikiški rankšluosčiai su visokiais makvynais. jau du metai dremžiam ir super. ai dar arbata turkiška obuolinė mano vaikams labai patinka. nu kaip ir visi pirkiniai, kuriuos ten skaityčiau vertais dėmesio...

drinks_cheers.gif as irgi nesuprantu, kad ten galima pirkti, ko nerastum bet kokiame aplink Kemera esanciame kaime, ir aplamai, ko nerastum bet kokioje Antalijos regiono kurortineje vietoje g.gif As vezu pirstinytes pilingui, nes drauge ju praso, jai zvyneline, tai labai jai ju reikia. Ir pernai labai pasiteisino bambukiniai ranksluosciai. superiniai ir kokybe man atrodo tikrai gera, naudojame pastoviai, pasaka wub.gif Ka kiti perkate?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 18, 16:14)
drinks_cheers.gif  as irgi nesuprantu, kad ten galima pirkti, ko nerastum bet kokiame aplink Kemera esanciame kaime, ir aplamai, ko nerastum bet kokioje Antalijos regiono kurortineje vietoje  g.gif  As vezu pirstinytes pilingui, nes drauge ju praso, jai zvyneline, tai labai jai ju reikia. Ir pernai labai pasiteisino bambukiniai ranksluosciai. superiniai ir kokybe man atrodo tikrai gera, naudojame pastoviai, pasaka  wub.gif  Ka kiti perkate?

prisiminiau, kad Čamjuvoj (ten kur visų mėgstama Simena ir netoli Kirišo, kur yra daima) kažkurią savaitės dieną (berods, trečiadienį) vyksta vietinis didelis turgus.

Tai ten galima prisipirkti visokio šlamšto daug pigiau,
nei gatvėse iš tų nuolatinių turistų medžiotojų smile.gif
Atsakyti
drabužiai tai man ten sorry, bet blush2.gif odiniai dirbiniai irgi baisi neskonybė...nemačiau beveik nieko, ką sutikčiau rengtis blush2.gif į papuošalus nesigilinau... o patalų analogiškų ir ko gero pigiau ir pas mus turguje yra biggrin.gif kažkada tip top tokius pat rankšluostėlius, kaip mums Turkjoje už nemažus pinigus bruko, mačiau už kelis litus maximoje biggrin.gif
arbatėlė ta tirpi obuolinė karštą vasaros dieną labai gaiviai vaikams sueina. bet paieškojus ir čia turbūt tokios rasčiau...
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 18, 16:14)
Ir pernai labai pasiteisino bambukiniai ranksluosciai. superiniai ir kokybe man atrodo tikrai gera, naudojame pastoviai, pasaka  wub.gif  Ka kiti perkate?

Dėl bambukinių rankšluosčių pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif Tikra pasaka wub.gif biggrin.gif Tik durna buvau, nenusipirkau sau, o tik vaikui doh.gif Galvojau, kitąmet nusipirksiu ax.gif Atėjo tas kitąmet ir piššššššš biggrin.gif Reikia pas Žilviną užsiprašyt lauktuvių lotuliukas.gif
Aš irgi šiaip nelabai ką randu ten pirkti schmoll.gif Simboliškai saldumynų paimu, pernai riešutų meduje stiklainiuką ir tradiciškai magnetuką sau su tuo miestu, kuriame atostogauju ax.gif Kažko daugiau pirkti poreikio nejaučiu schmoll.gif Man apsipirkinėjimas Turkijoj itin nemaloni procedūra ax.gif Geriau pajūriu pasivaikščioti nei po parduotuves bigsmile.gif Ir sutaupai, ir nieks proto neknisa lotuliukas.gif
Atsakyti
Pernai gegužės pradžioje buvo tikrai vėsoka vakarais, prireikė net plonos striukytės. Bet ir pasidegint spėjom, ir pasimaudyt jūroj. Vanduo kaip Baltijos vasarą, reikėjo "pratintis".
Man patiktų šilčiau, tad šiemet važiuojam birželio pradžioj (kad nebūtų per daug karšta su mažais vaikais)...
Dar planuoju Turkiją aplankyti rugpjūčio-rugsėjo mėnesį... Vandenėlis turėtų būti kaip arbatėlė, kas neįsivaizduojama pas mus LT rolleyes.gif
Atsakyti