Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. 3-oji tema

QUOTE(Gintaras.U @ 2010 03 19, 11:05)
Apie mobilujį ryšį Turkijoje. Tikriausiai ten egzistuoja išankstinio apmokėjimo kortelės pan. mūsų "Labas" ar "Pildyk". Kokios ten yra geriau ? Žinoma skambinti į Lietuvą turbūt jo nelabai reikalingos, bet jeigu skambinti ten vietoje bus žymiai pigiau. Ar mūsų tautiniai kelionių organizatoriai turintys ten savo atstovus, naudoja Turkiškus telefonų numerius ar lietuviškus ?
Dar vienas klausimas ar internetui (duomenų perdavimui) ten yra naudojamos kokios nors išankstinio mokėjimo kortelės ?. Čia tuo atveju jeigu nesinaudojant viešbūčio internetu.

Ačiū.

pascrolink zemyn yra Drutes atsakymas i mano labai panasu klausima

http://www.supermama...?...2234&st=564

arba cia pakankamai aiskiai surasyta. Siaip tai as primeciau, kad pakaks man lietuvisku operatoriu ir interneto viesbutyje. Ne tiek daug mums susidaro, kad dar galva sukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 19 kovo 2010 - 11:25
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 03 19, 11:05)
Apie mobilujį ryšį Turkijoje. Tikriausiai ten egzistuoja išankstinio apmokėjimo kortelės pan. mūsų "Labas" ar "Pildyk". Kokios ten yra geriau ? Žinoma skambinti į Lietuvą turbūt jo nelabai reikalingos, bet jeigu skambinti ten vietoje bus žymiai pigiau. Ar mūsų tautiniai kelionių organizatoriai turintys ten savo atstovus, naudoja Turkiškus telefonų numerius ar lietuviškus ?
Dar vienas klausimas ar internetui (duomenų perdavimui) ten yra naudojamos kokios nors išankstinio mokėjimo kortelės ?. Čia tuo atveju jeigu nesinaudojant viešbūčio internetu.

Ačiū.

tokios mob.ryšio laisvės kaip mas mus su pildyk ar labas, niekur pasaulye nėra, kad už centus be jokių dokų...

visur prepaidai žymiai griežčiau tvarkomi, Turkijoje irgi, todėl ten visi perka turktelekomo korteles ir jomis skambija iš gatvės, jei nori pataupyti.

Atpigus skambučiams į ES lietuvos operatoriai turkijai laiko pasakiškas (apie 7 lt/min.), todėl skypas per interneto kavinę žymiai taupiau, jei jau taip reikia tos Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2010 03 19, 12:05)
Ar mūsų tautiniai kelionių organizatoriai turintys ten savo atstovus, naudoja Turkiškus telefonų numerius ar lietuviškus ?

Jie naudoja turkiškus numerius
Atsakyti
biggrin.gif Interneto kavineje kazkada mokejau 1 dol uz valanda. Senokai buvo bet kaina juokinga. biggrin.gif Tik vienas nemalonumas klaviatura turku kalba tai su laisku rasymu niekas nesigavo...
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 03 19, 12:11)
Tik vienas nemalonumas klaviatura turku kalba tai su laisku rasymu niekas nesigavo...

ant windows xp Start > Programs > accessories > accessibility > On-Screen Keyboard
Atsakyti
o kai prie viesbucio skelbiasi kad yra internetas, tai turima galvoje kad interneto kavine ar nusivezus savo kompiuteri ten galima butu naudotis nemokamu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2010 03 19, 17:28)
sveiki, patvirtino ir mums Crystal flora beach resort uz akcijine kaina  smile.gif
taip kad siais metais anksti susiruosem  4u.gif  koks oras pirmoje puseje geguzes? jura dar l. salta ?

spejot uz 1495? biggrin.gif as esu buvus balandzio viduri, tai man kaip is saltos lietuvos tai maudziaus ir juros, nors nedaug, nes buvo salta bet vistiek siltesne nei musu biggrin.gif tai geguze manau bus labai neblogai thumbup.gif mes irgi panasiu laiku ruosiames 4u.gif
Atsakyti
sveiki, as jau grizau sad.gif
o sioje temoje mano ispudziai. tikiuosi, kad jusu ispudziai ja irgi greitu laiku papildys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2010 03 12, 15:13)
Drute, o kokios maždaug yra autobusų kainos? Na, pvz. iš Kemero į Antaliją...o paskui iš Antalijos į Alaniją?...Mums teko vykti tik iš Kirš į Kemerą (apie 7 km), tai kainavo 1 euras, arba 2 doleriai (čia su tuo mažu autobusu) ax.gif o su taksi 12 dolerių (nors prašydavo 12 eurų)....

na as ne Drute bet galiu atsakyti, kad pernai autobuso bilietas Antalija - Kemeras 5liros zmogui buvo. Antalija - Alanija 12liru zmogui.

kazkas klause kiek trunka kelione is kemero iki Pamukales. Tai galiu pasakyti taip: Kemeras-Antalija - 1val. o is Antalijos i Pamukale jei visuomeniniu transportu: iki Denizli miesto 3,5val (ekspresas) 4,5val (ne ekspresas). is Denizli iki Pamukale 20min kelio.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 18, 15:40)
tai Crystalas ko gero su viena is maziausiu teritoriju aplamai kemere biggrin.gif  biggrin.gif  Ir tas ir anas man grynos keturios, bet tikrai geros keturios zvaigzdutes. nei trupuciuko ne daugiau. Crystale buvau, nes tuo metu jis buvo pigiausias ir arciausiai klubu, 1700 zmogui rugsejo pradziai buvo. Isvykimas buvo skubus, neplanuotas, todel ir pasirinkimas toks. O kaip jus su vaikais ji issirinkote, tai aplamai nesuprantu g.gif
Bet cia aisku kiekvienam savi poreikiai ir pamegiai. Man tik vat kas nesuprantama: kam jums UAI??? blink.gif  Nes rinkotes Crystala su UAI ir ka gavote is to, kas jusu manymui UAI priklauso?  g.gif  As jau ne karta sakiau, kad mums po klubu labai tiko ir patiko, kad paryciais galejome arbatos dar lauke prie veikiancio baro pagurksnoti, sumustinuku pavalgyti? Bet jums tai manau tas gal neaktualu buvo, tai kaip manote, ka gavote is UAI, ko negauna AI pasirinke? UAI, priklausomai nuo viesbucio, buna svieziai spaustos sultys, ledai, visi arba kai kurie importiniai gerimai. Bet Crystale tai to nerasta, kiek pamenu, tai jei ieskote UAI, vardan raideliu, tai tikrai neverta. O jei norite kazko konkretaus, tai ivardinkite, gal kazkas gales konkreciau parekomenduoti  mirksiukas.gif

teritorija tikrai mažai ten biggrin.gif Bet ledų tikrai buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 03 18, 15:54)
Keista, man jis absoliuciai nepritaikytas vaikams. Man jis daugiau toks jaunimo viesbutis, nors aisku, buvo visokio amziaus ten, kaip visada ir kaip visur, taciau jaunimui jis tikrai labai tinkamas.
5* nelabai girdejau tokiu dalyku, bet nesigincysiu, nes standartu deje nera, o apie koki 5* viesbuti jus tkiu dalyku girdejote? g.gif  Bet ta ka dave pernai Crystale, tai irgi sunku alkoholiu pavadinti  biggrin.gif  Bet man patiko musu tautieciai, burba, kad s..., bet vistiek toliau geria  biggrin.gif

ale su vaikais daug buvo ax.gif mes su vyru šiais metais pasirinkom didesnės teritorijos viešbutį, nes norisi atrasti ramų kampelį-kur nebūtų vaikų triukšmo blush2.gif nes Crystale to vaikiško triukšmo buvo per akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2010 03 19, 18:21)
o kai prie viesbucio skelbiasi kad yra internetas, tai turima galvoje kad interneto kavine ar nusivezus savo kompiuteri ten galima butu naudotis nemokamu?  g.gif

Priklauso nuo viesbucio. As buvau net dviejuose, tai vienam buvo galima uzsisakyti mokama interneta kambaryje arba naudotis pastatytais dviem kompiuteriais prie registraturos. Nepastebejau, kad kas naudotusi savo kompiuteriu. Kitam viesbutyje buvo nemokamo bevielio interneto zona prie lobby baro, nemazai zmoniu sedejo su savo laptopais. Aisku buvo ir mokamas internet-cafe (5 USD/val berods).
Siemet parasiau pats i viesbuti, tai irgi atrase, kad lobby bare turi nemokama wifi zona.
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2010 03 19, 22:44)
o mums pasiseke turbut, nes klaviatura buvo lotyniska, neatsimenu kokia tiksliai, ne musiska, nes kelios raides buvo kitur, bet laisku pora parasiau  4u.gif

Tai turku kalbos rasmenys ir yra lotyniski, tik turi viena kita ypatuma, kaip ir lietuviu kalba. taciau geriausiai juk paspausti SHIFT+ALT ir pasikeis kalba bent i angliska, o jei ne kvieciate berniuka ir prasote, kad jums pajungtu anglu kalbos rasmenis ir teks sveplai parasyti, bet tikrai supras ko jus norejote smile.gif

Forma aciu uz foti Pamukale maciusi esu tik vasara, tai ji pavasari daug grazesne atrodo .... Ta zaluma vasara tamapa geltona nudziuvusia zole smile.gif
Atsakyti
Pamukalėje buvom 2009-05-07
Čia mano mergytė tarp aguonų Pamukalėje:
user posted image
O šitas vaizdas iš Pamukalės puikuojasi ant ekrano wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 20 kovo 2010 - 09:56
QUOTE(pievu medus @ 2010 03 20, 10:22)
  Kaip suprantu savaitei vykote ir kokios išlaidos savarankiškai keliaujant žmogui? Viešbutyje buvot apsistoję ar pas pažįstamus?

islaidos manau priklauso nuo zmogaus poreikiu ax.gif galiu pasakyti taip. Pensionas Antalijos senamiestyje vienai dienai 45 liros dvivietis kambarys su pusryciais. 2* Viesbutis Denizli mieste 40liru su pusryciais. Tiesa su viesbuciu Denizlyje kaip ir ankstesneje kelioneje Adana mieste turejome problemu, kadangi nevede lotuliukas.gif daugelyje neduoda bendro kambario doh.gif
Kelione Antalya-Denizli-Pamukale ir atgal 93 liros dviems zmonems.
Ivairus pasivazinejimai miesto autobusais i papludimi, iki kriokliu 1.5-2liros zmogui. Tramvajaus bilietas i stoti 1.25liros zmogui.
iejimas i pamukale berods yra mokamas, bet sito tiksliai negaliu pasakyti biggrin.gif is apacios, ties miesteliu paciau kad iejimas yra uztvertas ir parasyta, kad bilietas 20liru zmogui doh.gif taciau pasivaiksciojimo budu einant aplink pamukales apziura nekainavo blush2.gif tik i muzieju mokejom po 3liras zmogui. Kleopatros baseinas issimaudyti 23liros zmogui. nesimaudem, buvo per salta ir labai vejuota.
na o daugiau tai jau kiek pravalgot, pramogoms ar pirkiniams isleidziat. smile.gif

QUOTE(Drute @ 2010 03 20, 10:32)

Forma aciu uz foti Pamukale maciusi esu tik vasara, tai ji pavasari daug grazesne atrodo .... Ta zaluma vasara tamapa geltona nudziuvusia zole smile.gif

dabar ten tikrai labai grazi ryski zaluma thumbup.gif .
Tiesa bandem ieskoti Denizlyje tavo rekomenduoto tekstiles tugelio doh.gif klausinejom zmoniu ir visi siuntinejo i skirtingas puses doh.gif neradom. bet nieko tokio, ten visas miestas kaip vienas didelis tekstiles turgus biggrin.gif persmelktas Kokorec kvapu ir paskendes dulkese.
Atsakyti