Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

Ketvirta diena be didelių nuokrypių nuo plano ( na, tik šaukštelį vaikui paruoštos košės paragavau ir vyrui su vyresnėliu verdamos sriubos skonį). Minus 1,7 kg. Bet sulčių ir tirštukų gėriau tikrai labai daug ir net padidinto kaloringumo - su migdolais , avokadu smile.gif Šiandien man iškrovos dienelė ( nusprendžiau trečiadieniais, tad geriu vandenuką ir arbatas (va, pasdriau radusi namie žalios su spirulina ir alijošium - skonis šiaip sau, bet gi sveika tongue.gif )..

Druska dar jei ne natrinė, tai kalio pagrindu buna. Kažkiek naudojom ją, bet ką aš žinau... ax.gif turbūt irgi nelabai jin gera, gi irgi susintetinta... Tad paskutiniu metu nusprendžiau, kad juros druska maziausiai kenskminga g.gif smile.gif

Vandens filtrai - gerai. Esam tureje Brita, bet kad kazkaip tos kasetes brangokos, o jas reikia daznai keisti, kitaip labai greitai bakteriju te prisikaupia ir gaunasi daug didesnis blogis. Sistemas prie praustuvo daug kas darosi, gal cia protingiausia iseitis, jei jau norisi filtruoto. Brangoka..

Sulciaspaude Philips Alu prasičekinau inete, tai visai faina tokia ir J.Vale būtent ją rekomenduoja smile.gif Kainos Lietuvoje apie 490 parduotuvines ir 350 neoficialiai iš žmogaus perkant (matyt parsiveze ar atsisiunte). Siustis turbut pigiau butu, bet.. nemoku blush2.gif tiesiog niekada nebandziau.. kiek kazi prisideda siunciant pvz. is amazon arba ebay?

kazkokia netvarka supermamoj darosi antra diena negaliu atsiversti senosios jusu temos.. ten maciau apie sulciaspaudes kalbejot, tai norejau pasiskaityti.. gal cia man vienai netavercia? g.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avesta: 24 kovo 2010 - 10:51
QUOTE(avesta @ 2010 03 24, 08:45)
Ketvirta diena be didelių nuokrypių nuo plano ( na, tik šaukštelį vaikui paruoštos košės paragavau ir vyrui su vyresnėliu verdamos sriubos skonį). Minus 1,7 kg. Bet sulčių ir tirštukų gėriau tikrai labai daug ir net padidinto kaloringumo -  su migdolais , avokadu  smile.gif  Šiandien man iškrovos dienelė ( nusprendžiau trečiadieniais, tad geriu vandenuką ir arbatas (va, pasdriau radusi namie žalios su spirulina ir alijošium - skonis šiaip sau, bet gi sveika  tongue.gif  )..
Sulciaspaude Philips Alu prasičekinau inete, tai visai faina tokia ir J.Vale būtent ją rekomenduoja  smile.gif  Kainos Lietuvoje apie 490 parduotuvines ir 350 neoficialiai iš žmogaus perkant (matyt parsiveze ar atsisiunte). Siustis turbut pigiau butu, bet.. nemoku  blush2.gif  tiesiog niekada nebandziau.. kiek kazi prisideda siunciant pvz. is amazon arba ebay?
kazkokia netvarka supermamoj darosi antra diena negaliu atsiversti senosios jusu temos.. ten maciau apie sulciaspaudes kalbejot, tai norejau pasiskaityti.. gal cia man vienai netavercia?  g.gif  ..

Saunuole! biggrin.gif Gal tik nepersistenk... vien tirstukai gera iskrova organizmui. skysciu iskrovos daromos tam, kad pailsetu virskinimo sisitema, tu ta puikiai darai gerdama tirstukas, nebelieka daug vietos virskinimui kai sultytes isspaustos ir vaisiai suplakti.... jei noresi valgyti, drasiai darykis koki tirstuka thumbup.gif
Del avokado tikrai niekada nesijaudink, dek i visus tirstukus drasiai, jis turi amino rugsciu, reikalingu proteinu gamybai, tad net negalvok apie tas kalorijas. man kasdien 3dienas po 1,7kg krenta kai uzsiimu tvarkingai, be jokiu nukrypimu, paskui po puse kilogramo. tad tikrai jis nestorina....
Mango visada bijodavau, nes jis vienas is kaloringiausiu vaisiu, bet jis taip pat super, tad visada turiu savo vaisiu krepselyje.
Bet kazkokie vaisiai suprasteje parduotuvese pastaruoju metu. vidury ziemos geresni buvo nei dabar, kazkokie puszaliai visa laika.
Kristaline siuntesi is amazon sulciaspaude, taip pat nemokejo, bet ismoko biggrin.gif gal verta pabandyti? smile.gif
Istryne jau sena tema mad.gif va todel kartais ir pyktis paima, kai temos, kuriose yra daug naudingos informacijos tiesiog sunaikinamos lengva ranka, o visokios su kvailais klausimais pirmoje zinuteje ir merdejancios nuo 2003- 2004 metu dar stovi ir tik vieta uzima doh.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Siandien pasiulysiu labai skanu ir vitaminais trykstanti tirstuka... Turbut dauguma jau esate pamegusios Turbo tirstuka, bet siandien:

"Turbo tirstukas kitaip"

user posted image
Sultims:
3 obuoliai
1 saliero stiebas
2,5cm agurko grezinelis
1/2 laimo be zieveles
Gera sauja spinatu
1/4 didelio ananaso
Blenderyje:
1/2 avokado
1 nulupta kriause
2 prinoke kivi vaisiai
4 ledo kubeliai
1 a.s. spirulinos*
1/2 a.s. vaniles ekstrakto*

Isspaudziam sultis (ananasa spaudziam paskutini), uzpilam ant blenderio turinio, plakam iki vientisos mases ir megaujames vitaminu antpludziu!!!

*jei neturit spirulinos, galima praleisti.

Skanumelis! Vienas is mano megstamiausiu... Paragaukit, lauksiu atsiliepimu wink.gif
Atsakyti
va as tai toki panasu ir darausi sau dazniausiai, tik sultims dar morka plius isspaudziu, o blenderyje dar plius kokia slyva sutrinu , na spirulinos tik nededu nes neturiu ir vaniles ekstrakto irgi nededu .. skanumelis thumbup.gif ai dar siaip ledo niekada nededu, kol salta lauke tai visai nesinori saltu gerimu, geriu taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 03 24, 15:52)
va as tai toki panasu ir darausi sau dazniausiai, tik sultims dar morka plius isspaudziu, o blenderyje dar plius kokia slyva sutrinu , na spirulinos tik nededu nes neturiu ir vaniles ekstrakto irgi nededu .. skanumelis  thumbup.gif  ai dar siaip ledo niekada nededu, kol salta lauke tai visai nesinori saltu gerimu, geriu taip  mirksiukas.gif

as taip pat ledo nededu jei vaisius saldytuve laikau. jei is krepsio man skonis silto nelabai... seniau nededavau leduku, gal tik ipratau, del to ir spyriojuosi kaip ozka lotuliukas.gif

prisipirkau saldytu vysniu siandien, oras toooks super, ir.... mazius vejaraupiais susirgo doh.gif namuose sedesiu, galesiu sekmingai sulciauti ir prakaita ant treniruoklio lieti, nes darbadieniai viska subalamutindavo... tik va irzlus ir verkiantis vaikas sekiojantis paskui nuotaikos nelabai kelia verysad.gif
Papildyta:
del sulciaspaudes Phillips. jei kas rimtai galvojat, griebkit kuo greiciau! baigesi akcija UK parduotuvese, kai buvo puse kainos pardavinejama, kils kainos ir Amazon labai greitai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 24 kovo 2010 - 18:47
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 24, 14:17)
Kristaline siuntesi is amazon sulciaspaude, taip pat nemokejo, bet ismoko biggrin.gif gal verta pabandyti? smile.gif

Man siuntimas kainavo 9 svarai su trupučiu. Už viską su siuntimu sumokėjau apie 300 Lt. Kad užsisakyti internetu prekę tereikia turėti kreditinę kortelę, kuria gailma išsiimti bet kuriame banke. Ji kainuoja apie 20 lt.
Atsakyti
Siandienos mano pusryciu kokteiliukas labai paprastas ir greitas....

user posted image
100g saldytu vysniu
1/2 banano
1/2 mango
100ml pieno/ naturalaus jogurto

Viska plakame apie 1minute ir megaujames wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif Aš čia dar vis su jumis,tik laiko stoka vis pribėgt ir parašyt jums,tikiuosi atleisit ir iš savo šaunaus būrelio neišmesit blush2.gif Kažkaip aprimęs mūsų diskusijų būrelis.Pavasaris į gamtą lėkt norisi,o ne prie kompų sėdėt doh.gif
Geros,šiltos dienelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2010 03 25, 10:57)
Labukas visoms 4u.gif Aš čia dar vis su jumis,tik laiko stoka vis pribėgt ir parašyt jums,tikiuosi atleisit ir iš savo šaunaus būrelio neišmesit blush2.gif Kažkaip aprimęs mūsų diskusijų būrelis.Pavasaris į gamtą lėkt norisi,o ne prie kompų sėdėt doh.gif

tikra tiesa... nesinori visai prie kompiuterio sedeti. mazius su vejaraupiais mano, galva isuzta iki skausmo, dar pas dantiste nuejau, be skrupulu dvi ampules nejautros suleido, vel visa puse veido nevaldoma...negaliu patiketi, kad dar taip anksti, sianakt visiskai nemiegojus, greiciau naktis ateitu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 24, 15:17)
man kasdien 3dienas po 1,7kg krenta kai uzsiimu tvarkingai, be jokiu nukrypimu, paskui po puse kilogramo. tad tikrai jis nestorina....
Mango visada bijodavau, nes jis vienas is kaloringiausiu vaisiu, bet jis taip pat super, tad visada turiu savo vaisiu krepselyje.

Liabuka visoms mirksiukas.gif
Niu ir as siandien siulciauju su mango,toks jau tirstas gavosi wub.gif ,bet kai paskaiciau kad pats kaloringiausias vaisius tai baisu pasidare doh.gif ,mazhulinka tau taip svoris krito vos ne po 2kg. rolleyes.gif ,man tai daugiausiai po 700g ir tai koks dziaugsmas buvo,o cia tai isvis nerealu butu thumbup.gif ,keleta dieneliu ir pasiektas rezultatas
Papildyta:
QUOTE(mukalyte @ 2010 03 25, 13:57)

Liaba liaba mukalyte mirksiukas.gif
Baik tu irnesakyk.gif tu jau esi musu kaip ir seimos nare mirksiukas.gif ,kaip tau sekasi sulciauti?ar jau nera tokio alkio pas tave?kaip jautiesi sulciaujama?vakare nesinori valgyti?gal per daug klausimu iskarto blush2.gif ,bet idomu kaip tau sekasi aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 25, 11:32)
Siandienos mano pusryciu kokteiliukas labai paprastas ir greitas....

user posted image
100g saldytu vysniu
1/2 banano
1/2 mango
100ml pieno/ naturalaus jogurto

Labai skaniai skamba,bet nelabai megstu visniu tai reikes su braskem pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės 4u.gif Pas mus šiandien oras labai neblogas buvo,saulutė tokia jau šildanti,smagumėlis,gal pavasaris pagaliau ateis thumbup.gif
Angel,aš vis su sultimis,tirštukais gyvenu.Apetitas niekur nedingo,turbūt turi priklausomybę nuo maisto ax.gif ,bat stengiuos įveikt aš ją,Parlėkiau vat po sporto tai sumaniau trintos sriubytės išsivirt.
Atsakyti
Tai svoris krenta ar ne?
Atsakyti