Angel, man pirmom dienom svoris drastiskai krenta, paskui pora dienu 0 pokyciu, tad apytiksliai apie 700g kasdien visumoj iseina. bet tokie rezultatai kai absoliuciai nieko nevalgau, tik tirstuka geriu, valandom svoris mazeja... net ir vienas suvalgytas obuolys visa procesa labai pristabdo...
Siandien kazkoks nezmoniskas noras kazko suraus uzvalgyti uzejo, sukramciau bandele su suriu, pardavineja pas mus tokias tarkuotu apibarstytas ir kaip gailiuosi

ne del to, kad grauztu kaltes jausmas, bet troskinti nezmoniskai pradejo, jauciu, kad pirstuose kaupiasi vanduo, juos sunkiau judinti.
Bet pasakysiu tik tiek.... esu zmogus, su daug psichologiniu problemu, kas liecia maista ir savikritika. Turiu problemu su viskuo, kas virsyja 300kcal 100g, organizmas/ smegenys atmetineja toki maista, ir zinoma, tai buna koks nors pirktinis slamstas... bet si mityba ir gyvenimo budas man po truputi padeda kapstytis is gilios duobes. jau trecia savaite palaikau ta pati svori, kas mano atveju yra kazkas neitiketino... atradau savo kelia. jis duobetas del tu paciu psichologiniu problemu, bet taip dziaugiuosi, kad atradau Jason Vale, kad perskaiciau jo knygas, kurios man tokios artimos... Taip pat labai dziaugiuosi, kad Jus atradote mane... Prisijungete ir pamilote visus principus...
Mes esam zmones, mus supa zmones, kurie i sveika mityba ziuri kaip i kvailiu ismisla. Visada bus tokiu, kurie pasieps, kis pyrago gabala, kuris mus vilios, kol nesuprasim ir neuzprogramuosim smegenu, kad mums tiesiog jo nesinori, nes tai tik gabalas kazko, kas nuodija musu kunus. Bet, kaip pats Jason'as savo knygoje raso, turi jis tetule, kuri gamina savo firmini pyraga, kuriuo vaisina savo ypatingus svecius ir jo atsisakius, ji liktu labai iskaudinta, tad kitu pamaloninimui net tas pyrago gabalelis nenuzudys ir nesugadins figuros. Visada galimapaprasyti mazesnio gabalelio...
Nekankinkit saves mergaites dietomis, nekankinkit uzsibreztais nerealiais tikslais kaip as seniau darydavau. Atsipalaiduokim ir megaukimes visomis gerybemis, kurias mums siulo gamta. Dziaukimes vaisiu, darzoviu, riesutu ir kito sveiko maisto ivairove vietoj grauzimosi, kiek skanestu paliekam uz nugaros vardan grazios figuros.
Viskas ka mes galim valgyti yra autentiska, naturalu, tryksta nuostabiais skoniais. Kas yra musu buve skanestai? ar tai ne tas pats dalykas su begale skirtingu ingredientu? Kam miltiniai patiekalai: miltai+ kiausiniai/ cukrus/ riebalai/ druska, kam saldumynai: cukrus+ kakava/ riebalai, kam suriai...- tas pats pienas tik su begale druskos pagamintas kitokiu budu. kai pagalvoji, valgant gaminta maista, i burna keliauja tas pats per ta pati. maitinantis naturaliais produktais viskas atvirksiciai...
Pamastymai mano siandien.... tikiuosi neatsibosiu
Papildyta:
QUOTE(Dorotti @ 2010 03 25, 17:37)
Labukas, mergytes,
smagu, kad visos metat kg ir dziaugiates pavasariu

Mazhulka, linkiu, kad greičiau sunelis pasveiktų, nes vėjaraupiai tokia nemaloni liga, ypač vaikams, kai visur baisiai niežti
Aš tai šiandien ryte nepasigaminau sultyčių, už tai grįžus iš darbo prisispaudžiau ir laaabai skaniai išgėriau

bet vis man kažkas užeina, vis suvalgau ką nors, kas man nepriklauso

bet guodžiuos bent jau tuo, kad nepasiryju po to ir kad krenta kg
Aciukas

vaiksto aplinkui susiraukes ir kartoja "itchy itchy, scratch scratch"

uzdejau pirstines miegeliui, tikiuosi labai nenusidraskys, labiausiai veiduko gaila... as sakau, kad gal geriau, kai dar visai maziukai praserga... zinau, labai baisu, kai negalints kalbeti tik klykia, bet bent negali draskyti iki kraujo
Po truputi, Dorotti... mazais zingsneliais mes visos pasieksim savo svajoniu figurytes ir iki tol ismoksim sveikai maitintis, jokie lasiniai mums nebebus baisus