Sveikutes
QUOTE(mukalyte @ 2010 03 28, 15:35)
Mazhulinka,o tu planuoji tik sultis gert(be tirstuku)?o sultis bet kokias ar pagal planą?Man irgi pms artėja,tai visa sudirgus,nelaiminga vaikštau
Papildyta:
Tiesa,mazhulinka jūs čia apie spirulina diskutavot,į tirštukus dedat,tai taip ir nesupratau ar galima jos Lietuvoje nusipirkt?o ji miltelių pavidalu būna?
Radau toki tinklapi, kur apie sulciu "bada" rasoma. Kita, kur yra daug darzoviu ir vaisiu sulciu receptu. as nekenciu detokso, nes jie dazniausiai turi sudaryta meniu, mane tai psichologiskai labai varzo, megstu pasirinkimo laisve. tai nereiskia, kad pradesiu iplakineti sokoladus i tirstukus, turiu sveika prota, tad manau, kad galiu tai padaryti be jokiu specialiu planu.
Radau tokia idomia info... nakti organizmas virskina, atsistatineja ir t.t. 4val po atsibudimo yra labai svarbus laikas, tad reiketu isgerti didziaja dali vandens butent per sias valandas. o vandens kieki reikalinga individualiam kunui apskaiciavo kuno mase poundais padaline per puse (1poundas- 0.45kg) ir padaugine is unciju, jei neklystu taip verciasi.. viena uncija yra 0.02957l. sako, kad sitaip darant kasdien visas organizmas pradeda rodyti labai gerus zenklus, plaukai pasidaro svelnesni, dingsta odos problemos ir t.t.... gal taip ir geriau

isgeri dienos norma per pora valandu ir tikrai nebus taip, kad nesugebejai gauti pakankamai skysciu per diena...
Griztant prie sulciu, ju rekomenduojama isgerti apie 3l per diena. kuo daugiau desi grynu vaisiu ar darzoviu, tuo letesnis bus atsistatymo procesas. as galvoju gerti sultis visa diena ir vakare, jei norisi kazko stipresnio- tirstuka...
Pasiilgau tos euforijos, aplankancios kai issivalai organizma... mintys sviesesnes, energija tryksta per krastus, norisi tik sypsotis, o drabuziai darosi laisvi, kas dar daugiau dziaugsmo suteikia... kas nuostabiausia apie tokius issivalymus, nekankina alkis, nes gali gerti kiek nori sulciu. kai pasamonej zinai, kad gali kiek nori, nebe taip ir norisi! atvirkstine psichologija... na nezinau, as nieko geresnio uz sulciavima niekada nebuvau atradus, ir kilogramai negrizta per pora dienu. oda nepapilkeja ir nesuglemba... nors svoris krenta greitai..
Spirulina... Pagooglinau ir maciau nemazai parduodamu LT kapsuliu pavidalu. tad ju turetu buti vaistinese ir papildu parduotuvese. Mano mama naudojo medu su spirulina. ji gaudavo per drauge, kuri dirbo platintoja. reikia to meducio sunaudoti 2a.s. per diena. dar sake su zenseniu budavo, bet ji nebande...
QUOTE(Kristaline @ 2010 03 29, 05:52)
Kaip dar ryžtiesi tokiom injekcijom jei po jų net mm dingsta?
Man tai atrodo kaip organizmo prievartavimas
sudetis lygiai tokia pati kaip KT. tad nematau didelio skirtumo... isgerus KT man pradedavo mausti pilvo apacia kaskart, kai suleido injekcija nieko nejauciau. nuo implanto taip pat gali mm dingti.
QUOTE(mukalyte @ 2010 03 29, 08:24)
Labukas

Mazhulinka.kas per injekcijos?
Pas sesele nueini, bakst i uzpakaliuka ir 12sav. 99.9% apsauga nuo nestumo garantuota. KT panasaus efektyvumo
jei jas geri teisingai, as kadangi su atminties, vemimo ir laisvinamuju vartojimo problemom, kazkaip pabijodavau, kad galiu tuos apsaugos procentus labai mazinti.
seniai galvojau apie tai. paskui kaip tik gavau laiska is GP apie skirtingus ilgalaikes kontracepsijos budus, kaip tik reikejo eiti svertis pas sesele, sutapo, kad kaip tik mm buvo prasideje, paprasiau ir suleido.
Galimi salutiniai poveikiai kaip ir KT, galvos skausmas, svorio padidejimas (kitaip pasakius padideja apetitas, jei leisi sau esti, augs ir kilogramai), menesiniu dingimas arba ju labai ryskus sumazejimas, kas daugumai moteru labiau skambakaip privalumas, ne pasalinis poveikis