QUOTE(Bulvyte @ 2010 03 10, 19:26)
oi mano tikslas numest labai daug, kokiu 20kg, bet as neskubu, kadangi penki jau krito ir jie negryzo tikslas su mazeja iki 15, mat nescia budama labai daug priaugau, po gimdymo negalejau maitint, inkstu infekciaj buvo geriau vaistus ilgai, tada nukrito kokie 10, jau buvau tam kely, kad grysiu bent jau prie pradinio svorio, kuri turejau pastodama, neatsitiko taip, tada atejo tos laikas, baiginejau mokslus reikejo daug dirbti dar ir maziukas, diplominis rasyt, tada per tris men netekau 10, bet jauciausi labai blogai, neismiegotos naktys ir nepilnaverte mityba savo dave, sustreikavo skydliauke, depresija ir pan, mokslai baigesi nebebuvo veiklos, svoris gryzo staigiai, nes buvau depresuota ir valgiau galima sakyti kaip arklys,
, taigi taip ir uzkliuvau as i SM ir radau super tema kaip si, o dabar mano valgymas sultys, energija per krastus, jauciuosi gerai, atsirado noras viskam
, tai va trumpa mano istorija...

Bulvyte o per kiek laiko nukrito tie 5kg?o apart sulciu dar kazka valgai?

Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 10, 19:29)

tikra tiesa mazhulinka,ir gerai jautiesi, svoris neatauga o ir skanu ir sveika,nereikia alinti savo organizma jokiom dietom