QUOTE(Bulvyte @ 2010 03 10, 17:38)
Mazhulinka, sakitant tavo mintis nepasakytum, kad tu galvoji kazkaip ne taip kaip turetum, bet kadangi skaitau, kad turi beda bulimija(isivaizduoju, psichologine kova su savim, labai baisu), neesu savo pazistamu rate turejusi zmoniu su tokia beda, todel linkiu tau stiprybes ir tikrai manau, kad eini teisingu keliu
O kas leicia visada buti perfect be nukripymu, irgi labai sunku...Stiprybes

va taip.. sitiek ziniu, visada drauges klausia apie viska, nuo A iki Z, nes zino, jog turesiu atsakyma, jei ne- rasiu bet kokiu budu.
tai ir kalbejau su SB siandien, kas vyksta, kokia zala darau ir zinau, bet tai psichologinis dalykas ir negaliu sustoti, pasake, kad atrodau idealiai, bet pas mane vistiek tas isauges noras buti be priekaistu

QUOTE(*Angel* @ 2010 03 10, 17:50)
Cia tikra tiesa,kad vienas paslydimas ir taip sunku griztii vel i savo vezias
,na va o as taip uzsimaniau sokolado,tai sukrimtau 2 saldainius,niu kas man darosi 
Papildyta:
Visada taip ir yra,kad norisi kad kuo greiciau tas svoris nukristu bet jis dar greiciau ir atauga kaip pradedi kazka valgyti,tai geriau jau po mau bet kad negriztu o dar ir su kaupu
Papildyta:
Vistiek negalesiu atsisakyti nuo kai kuriu produktu
pvz kaip nuo pieno,dribsniu,kavos 2in1,surio,ir ledu,o viso kito man gali ir nebuti,bet vistiek turbut nesveika,is vienos puses geriu naturalias sultys o is kitos tersiu visokiom nesamonem 

Papildyta:
Visada taip ir yra,kad norisi kad kuo greiciau tas svoris nukristu bet jis dar greiciau ir atauga kaip pradedi kazka valgyti,tai geriau jau po mau bet kad negriztu o dar ir su kaupu

Papildyta:
Vistiek negalesiu atsisakyti nuo kai kuriu produktu

del to ir tikiu Jason'o teiginiu, kad perdirbtas maistas kaip narkotikai, suvalgius cukraus jo norisi daugiau ir daugiau, o tada nesupranti is kur tie norai atsiranda... kodel pas mane tokiu troskimu ryti sokolada ar pyragelius nebuvo kai geriau tik sultis ir tirstukus, nieko daugiau? issivale cukraus perteklius, susibalansavo viskas... palaikiau vienoda gliukozes lygi ir nebeliko tu demonu. kuo dazniau pradejau valgyti kazka ne namuose, tuo dazniau netikras alkis uzpuldavo..
Pienas... sojos reikia pirkti, jis tikrai nedaug kuo skiriasi. pacioj pradzioj gal ir nelabai patiks, bet po to jis man net skaniau, nes lengvesnis jausmas viduj suvalgius kazko su soja.
Pirkau ryziu piena su lazdyno riesutais, jis man nepatiko... perskystas... soja geriau...
avizine kose pasidaryk kaip as darau, Angel, isidek svieziu kokosu, tikrai patiks! dek vaisiu ir uogu kiek sirdis geidzia, tik jokio pieno... tikrai skanu. o as seniau negaledavau atsispirti visiems Nestles sausiems pusryciams, dabar supratau del ko

As katik su mazium grizau, einu kepti riesutu ir seklu kotletu