Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

QUOTE(sher @ 2010 04 30, 05:47)
oi mazhulinka, as tai problema turiu su svarstyklem, sveriuosi du kartus per diena ir ryte ir vakare, ir negaliu kitaip, nors svoris normalus, bet taip seku viska kiekviena grama... o jos is tikruju nuotaika gadina jei pamatai kad daugiau sveri viskas nuotaika sugadinta visai dienai, ir vaikstau pikta paskui savimi nepatenkinta.. neisivaizduoju kaip to iprocio atsikratyti

sverdavausi ne karta, ne du ir net ne tris per diena. nezinau kaip atsikraciau to iprocio... gal po to, kai beprotiskai susinervinau pamacius 2kg pliuso, o kita diena jau minusas buvo supykau ant svarstykliu iki kunkuliavimo, nes visa diena sugadino..
dar padejo, kad nuo tirstuku +- pora simtu gramu svoris stabilus stovi. seniau per visas dietu temas laksciau ir laipiodavau ant svarstykliu, to pasekmes: jojo kiekviena savaite, ne po kilograma ir ne po du.

QUOTE(boruze157 @ 2010 05 01, 05:32)
Sveikos, mergaitės  4u.gif 

sveika prisijungus! biggrin.gif
jei yra noro, kilogramai tirps be vargo thumbup.gif o kodel 2/3kg per savaite negerai? unsure.gif
Atsakyti
sveika prisijungus! 
jei yra noro, kilogramai tirps be vargo  o kodel 2/3kg per savaite negerai? 

Dėkui, jog priimat 4u.gif norėtųsi nepaslysti ir karts nuo karto "prisiduot" čia, raportuojant kaip sekasi laikytis neapsiryjant ir siekian tsavo tikslo blush2.gif viskas gerai su tais kilogramais, tik man regisi, kad pirmiausiai imasi matytis pokyčiai ne svarstyklėse, o apimtyse ir centimetruose, nes kuomet prieš aštuonis metus buvau numetusi dvidešimt kg, krintantis soris ne visada matydavosi užlipus ant svarstyklių, bet jau centimetras ir rūbai parodydavo pokyčius iškart, todėl ir šįkart manau labiau pasikliausiu veidrodžiu, rūbais ir centimetru rolleyes.gif tikiuosi, kad bus kuo džiaugtis lotuliukas.gif tiesa, dar turėjau seniau įprotį matuoti apimtis per įvairias kūno vietas- krūtinę, liemenį, pilvą, klubus ir visur kitur, tai rašydama pokyčius greičiau džiaugdavaus savo pasiekimais nei sverdamasi. Vienu žodžiu svarstyklės man ne draugės :loituliukas: O šiandien ir pyragą mamai kepiau, ir vyrui pietus į darbą ruošiau, ir tik visko paragavau thumbup.gif kad taip ir toliau...
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 01, 16:29)
Dėkui, jog priimat  4u.gif norėtųsi nepaslysti ir karts nuo karto "prisiduot" čia, raportuojant kaip sekasi laikytis neapsiryjant ir siekian tsavo tikslo  blush2.gif viskas gerai su tais kilogramais, tik man regisi, kad pirmiausiai imasi matytis pokyčiai ne svarstyklėse, o apimtyse ir centimetruose, nes kuomet prieš aštuonis metus buvau numetusi dvidešimt kg, krintantis soris ne visada matydavosi užlipus ant svarstyklių, bet jau centimetras ir rūbai parodydavo pokyčius iškart, todėl ir šįkart manau labiau pasikliausiu veidrodžiu, rūbais ir centimetru rolleyes.gif tikiuosi, kad bus kuo džiaugtis lotuliukas.gif tiesa, dar turėjau seniau įprotį matuoti apimtis per įvairias kūno vietas- krūtinę, liemenį, pilvą, klubus ir visur kitur, tai rašydama pokyčius greičiau džiaugdavaus savo pasiekimais nei sverdamasi. Vienu žodžiu svarstyklės man ne draugės :loituliukas: O šiandien ir pyragą mamai kepiau, ir vyrui pietus į darbą ruošiau, ir tik visko paragavau thumbup.gif kad taip ir toliau...

drinks_cheers.gif labai pritariu del matavimo.
tada ipranti ir nesinervuoti kasdien, nes zinai, kad po centimetra nenutirps kasdien. as matuodavausi kas savaite seniau ir to pilnai uztekdavo zinoti, kad kuno formos keiciasi.
didziausiomis priesemis svarstykles tampa jei pradedi sportuoti doh.gif
na, o jei visko tik paragavai, manau tikrai esi psichologiskai pasirengus ir zinai, kad sukimstas pyragas nei dziaugsmo, nei norimu rezultatu neduos... saunuole!
Atsakyti
Na ką, jau savaitė, kaip laikausi įtempus vadeles, bet iš esmės nesijaučiu labai save tramdanti thumbup.gif rytais pusryčiauju kavyte su pienu, priešpiečiai darbe -salotų lėkštelė, pietums-maža porcija to, ką gaminu šeimynai, vakarienei- nieko lotuliukas.gif manyčiau, kad pokyčiai jaučiasi, mano KMI rodo II laipsnio nutukimą, tai viena savaitė sveikesnių maitinimosi įpročių, kaip drambliui bombonkė lotuliukas.gif reikia mėnesio, kad pasistebėtų akivaizdūs pokyčiai. O dbr džiaugiuosi mažėjančiomis apimtimis, kelių kilogramų minusu svarstyklėse ir laisvesniais rūbais ax.gif Smagu toms, kurių noras tik kelis kg numesti, nuo savo kupros numesti trisdešimt kg, va čia tai iššūkis doh.gif sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
boruze157 nepyk, bet tavo racione nieko sveiko nematau... taip maitindamasi gali sau tik pakenkti, pas tave nesuderinta visiskai mityba.. per ilgai gaunasi kad nevalgai visai, aisku as sprendziu tik is to ka cia surasei, jei cia is tikruju viskas ir jokiu uzkandziu nebuna nieko
Atsakyti
Ko čia pykti, viskas gerai 4u.gif pati suvokiu, kad šiuo metu per daug stabdį užspaudžiau, bet man visada reikia kažkokio stimulo, postūmio, arba staigaus kirčio, kad susiimčiau ax.gif susitrauks skrandis ir bandysiu valgyt ne dietiškai, o sveikai, tiek visokios info prisiskaičiau čia forumuose, kad manau pavyks tinkamai maitintis, tik labai didelis noras dabar yra nors šiek tiek pasijusti lengvesnei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze157: 05 gegužės 2010 - 11:35
boruze, o tirstuku negeri?

reikia gaivnti tema, visos issilakste. seniau geriau sekesi, dabar mazius uzsoziuoja parduotuvej, lekia prie saldytuvu, ima ledus. neimanoma to isvengti. dezes bent po 4rias porcijas, spekit ar ir as needu??? priaugau kilograma mad.gif
vakar dar MB isalkes buvo, dariau zuvies pyraga ir sugadinau su krevetem ir dar saldziom bulvem ant virsaus, nes paprastu neturejau. teko pica uzsakineti. sustojo skrandis, siandien dievagojausi, kad gersiu tik tirstukus... reikejo moliugo, isejom i parduotuve- VEL LEDAI ph34r.gif o as is tu, kurioms jei nera- nereikia, bet jei yra, taip ir sukasi mintys...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 05, 13:52)
boruze, o tirstuku negeri?

reikia gaivnti tema, visos issilakste. seniau geriau sekesi, dabar mazius uzsoziuoja parduotuvej, lekia prie saldytuvu, ima ledus. neimanoma to isvengti. dezes bent po 4rias porcijas, spekit ar ir as needu??? priaugau kilograma mad.gif
vakar dar MB isalkes buvo, dariau zuvies pyraga ir sugadinau su krevetem ir dar saldziom bulvem ant virsaus, nes paprastu neturejau. teko pica uzsakineti. sustojo skrandis, siandien dievagojausi, kad gersiu tik tirstukus... reikejo moliugo, isejom i parduotuve- VEL LEDAI ph34r.gif o as is tu, kurioms jei nera- nereikia, bet jei yra, taip ir sukasi mintys...

Pas mus tai taip šalta, kad apie ledus nesinori net galvot, bet užtai apie visokius šiltus patiekalus ar "greit" virškinamus angliavandenius, tai ir mano mintys nuolat sukasi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 05 05, 12:19)
Pas mus tai taip šalta, kad apie ledus nesinori net galvot, bet užtai apie visokius šiltus patiekalus ar "greit" virškinamus angliavandenius, tai ir mano mintys nuolat sukasi... biggrin.gif

mano mazajam nesvarbu koks oras. lyja ar sninga, vistiek rekia: leeeedai! 1dieni pas mus krusha tokia dejo tik isejus laukan... vistiek pasiekus parduotuve pirmas zodis is jo lupu buvo ledai doh.gif aisku, galeciau nusivesti i kita parduotuve pakeliui, nupirkti viena porcija, bet kai viena porcija kainuoja tiek, kiek 10 paprastesniu supermarkete, gobsumas nugali biggrin.gif
Atsakyti
Tirštukai nuo ryt eis į trasą thumbup.gif šnd apsirūpinau vaisiais, bet mažoj maximytėj buvom, labai norėjau moliūgo, o ten nebuvo verysad.gif tai rytdienai turim bananų, kivių, avokadų, mango, obuolių, kažkas skanaus gausis thumbup.gif šiandien vyras į kiniečius nusivedė, tai reikėjo valgyt, taip kad šnd trūkis mano dietoj lotuliukas.gif neapsirijau,bet vis tiek valgiau-skrandelių salotos, karšta aštri jautiena, tikra puota po dešimties dienų dietinimosi drinks_cheers.gif gaila namie sulčiaspaudė nebeveikia, nauja, tik ta iš pigių, tai kartais užsistato, kartais nekontaktuoja kažkas, reiks vežti taisyti, nes labai noriu sulčių, maišyčiau su tirštukais ax.gif ryt matuosiu apimtis,įdomu kaip ten padėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 05, 16:55)
Tirštukai nuo ryt eis į trasą  thumbup.gif šnd apsirūpinau vaisiais, bet mažoj maximytėj buvom, labai norėjau moliūgo, o ten nebuvo  verysad.gif tai rytdienai turim bananų, kivių, avokadų, mango, obuolių, kažkas skanaus gausis thumbup.gif šiandien vyras į kiniečius nusivedė, tai reikėjo valgyt, taip kad šnd trūkis mano dietoj  lotuliukas.gif neapsirijau,bet vis tiek valgiau-skrandelių salotos, karšta aštri jautiena, tikra puota po dešimties dienų dietinimosi drinks_cheers.gif gaila namie sulčiaspaudė nebeveikia, nauja, tik ta iš pigių, tai kartais užsistato, kartais nekontaktuoja kažkas, reiks vežti taisyti, nes labai noriu sulčių, maišyčiau su tirštukais  ax.gif ryt matuosiu apimtis,įdomu kaip ten padėtis  lotuliukas.gif

gali maisyti zaliaja arbata vietoj sulciu, deti daugiau vaisu ir darzoviu. jei zinau, kad neturesiu laiko indaploves plauti ryte i blenderi lekia 1/2 avokado, moliugo, sauja spinatu, spirulinos saukstelis ir paskui jau viskas ka turiu: melionai, ananasas, apelsinai, morkos ir t.t.
as yogalates nusipirkau dvd, pradesiu daryti rytais, ziuresiu koks poveikis, nes labai isgirta, o elipsinis gerai paprakaituoti, bet kartais gerklej stovi, geriau su kamuoliu pasportuoju, elastines virves patampau.
Atsakyti
Sveikos merguzeles!!! 4u.gif Vis apsilankau, paskaitau ir vel isbegu... smile.gif Mano gyvenimas bega siuo metu 300km/h... ax.gif Darbo paieskos, vaikutis ir kiti dalykai...Tik noriu vis ta pacia naujiena/seniena pasakyt...mano svoris ne krust, ir tempas pas mane didelis, visur begom, rytais visada turbo tirstukas, kartais pietu sirgi tik tirstukas, o vakare kazka lengvo, nu jau man nervai nelaiko...reikia daryti vel ta 7 dienu valymasi, gal pajudes??? thumbup.gif
O tema ziuriu vos kad gyvuoja...nauju mergaiciu nemazai, labas visoms 4u.gif
Na ka, gal gi pagaliau pradesiu dirbti, ten kur labai noriu ir tada kai viskas i vezias susidelios uzsuksiu dazniau...nes dabar ritmo kaip nera mano gyvenime... ax.gif
Ikis mergytes! mirksiukas.gif
Atsakyti