Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

Labas rytas mergaites 4u.gif
Niu va, snd pusryciams dariausi tirstuka-toki simplistini-naturalus jogurtas, saldytos uogos, bananas, kriause, selenos. Nu liux gavosi- net MB gere/valge thumbup.gif Kita karta bandysiu ir koki avokada, lapiniu darzoviu idet ax.gif Dar sakiau vaistinej bandysiu issiaiskint ar spirulinos turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2010 05 06, 06:50)
Labas rytas mergaites 4u.gif
Niu va, snd pusryciams dariausi tirstuka-toki simplistini-naturalus jogurtas, saldytos uogos, bananas, kriause, selenos. Nu liux gavosi- net MB gere/valge thumbup.gif Kita karta bandysiu ir koki avokada, lapiniu darzoviu idet ax.gif Dar sakiau vaistinej bandysiu issiaiskint ar spirulinos turi bigsmile.gif

thumbup.gif labai sociai skamba biggrin.gif
lekiu i darba, vel termosa pamirsau nusipirkti doh.gif kaip nervuoja, isgeriu viena ryte, o paskui tenka laukti iki vakaro doh.gif

Bulvyte
, visada malonu tave pamatyti apsilankancia smile.gif sekmes su darbuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš su tirštuku, per pusę su dukriuku pasisotinom vakarienei thumbup.gif bananas, kivis, mango, avokadas, obuoliukas plius natūralus jogurtas, tik blenderis nelabai trynė, tai daugiau valgėm šaukšteliu nei šiaudeliu gėrėm, matyt neužtenka galingumo g.gif vakar nusipirkom naujas elektronines svarstykles, kur rodo ne tik gramų tikslumu svorį, bet ir riebalų, vandens kiekį kūne, bet mano toks antsvoris, kad riebalų santykį parodė kaip Error doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko, vis tiek judu link lieknesnės savęs thumbup.gif labai moliūgą knieti išbandyt, tik dar neturiu blush2.gif na, laikomės visos susiėmę drinks_cheers.gif
p.s. būtinai išbandysiu su žaliąja arbata, įdomu, koks bus skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze157: 06 gegužės 2010 - 16:00
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 06, 13:59)
Šiandien ir aš su tirštuku, per pusę su dukriuku pasisotinom vakarienei thumbup.gif bananas, kivis, mango, avokadas, obuoliukas plius natūralus jogurtas, tik blenderis nelabai trynė, tai daugiau valgėm šaukšteliu nei šiaudeliu gėrėm, matyt neužtenka galingumo  g.gif vakar nusipirkom naujas elektronines svarstykles, kur rodo ne tik gramų tikslumu svorį, bet ir riebalų, vandens kiekį kūne, bet mano toks antsvoris, kad riebalų santykį parodė kaip Error doh.gif  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  nieko, vis tiek judu link lieknesnės savęs  thumbup.gif labai moliūgą knieti išbandyt, tik dar neturiu  blush2.gif na, laikomės visos susiėmę drinks_cheers.gif
p.s. būtinai išbandysiu su žaliąja arbata, įdomu, koks bus skonis mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj boruzele, prajuokinai su ta error lotuliukas.gif koks tas svoris jei ne paslaptis? juk dazniausiai svarstykles 130kg riba turi, na negi daugiau? maniskes taip pat rodo error kai nelygiai pastatytos ir t.t.
manga labai skanu deti ant kuo zalesnio tirstuko wub.gif
as siandien isspaudziau sultis ir 1/2 meliono, obuolio, apelsinu, saliero stiebo ir uzpyliau ananasa, spinatus, obuoli, moliuga, 1/2 avokado ir spirulina su metu lapeliais. niam niam, bet tikiuosi neisbers nuo apelsinu doh.gif
kokia as siandien kiaule... darbe du pyragelius sulapnojau, aisku is neturejimo ka veikti doh.gif doh.gif

o zaliaja as turiu su zenseniu, jau kvaaapas wub.gif moliuginiam tirstukui masala arbatyte pabaltinta labai tinka wub.gif

del tirstumo... siulyciau slakeli vandens ipilti ir palkti ant didziausio greicio... maniskis 800watt'u, jei per tirsta mase, netik kad neplaka, bet ir apacia atsisuka, pradeda viskas tryksti per krastus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 06 gegužės 2010 - 20:29
Svoris tai pradžioje, čia prieš dvi savaites, buvo 95kg, dbr 90/91kg, žiūrint kaip atsistosi lotuliukas.gif bet va per apimtis nuridenau -36cm, aš čia labai daug vietų matuoju, ir rankas, ir kojas, viską, kas įmanoma lotuliukas.gif kad tik pokytis vėliau matytųsi lotuliukas.gif kaip dviem savaitėms visai neblogai sakyčiau mirksiukas.gif vakar kažkoks nutrūkimas buvo doh.gif vakare prikirtau duoniukų su lašiša, nu taip norėjau blush2.gif lotuliukas.gif šiandien vėl kita diena thumbup.gif o svarstyklės matyt tikrai mane baudžia su tuo Errror lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man visada i savaites pabaiga buna kazkoks atsipalaidavimas su maistu-va pvz sia savaite idealiai maitinausi, o snd ryte issikepiau du kiausus su svogunais ir dar pasidariau labai saldzios kakavos doh.gif doh.gif doh.gif Nu kur ta mano valia dingsta-keturias dienas atsilaikau, o va nuo penktadienio prasideda blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 07, 07:58)
Svoris tai pradžioje, čia prieš dvi savaites, buvo 95kg, dbr 90/91kg,

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi buna uzeina... bet esam moterys, hormonai mus stipriai veikia, tad nera kos stebetis.... aisku, tai nepasiteisinimas, bandau nora valgyti angliavandenius zudyti rinkdamasi kazka sveiko- morkas, ananasa.. bet ne visada tos valios uztenka...
uzlipau ant svarstykliu vakar, supykau, siandien net neziuresiu, nes nenoriu nuotaikos gadinti, kazkokia issiputus jauciuosi, issitepsiu visokiais purvais sianakt ir tikiuosi atsikelti daug lieknesne biggrin.gif

boruze157, po gimdymo grizau namo, pasisveriau po poros dienu ir pakraupau, svarstykles 86.5kg rode, tad kazkada buvau ir as toj bedugnej. pasiekiau 68kg ir paskui svoris nebekrito nors tu ka. pasikeite gyvenimo budas: -7kg, daug daug streso: dar -7kg. bet is tos laimes, kad ka bevalgyciau ir svoris neaugo pamirsau savo senus iprocius, pradejau valgyti daugiau slamsto, todel ir pamilau savo tirstukus, ju pagalba nustojau valgyti vien sokolada ar duona. is sveikuoles tapau kazkokia nevaldoma karve, ka mazius valgo to ir man reikia.. o is tikruju nereikia, nes nuo to tik dar piktesne tampu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 07 gegužės 2010 - 10:23
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 07, 11:18)
ka mazius valgo to ir man reikia.. o is tikruju nereikia, nes nuo to tik dar piktesne tampu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tai va va ir man taip-MB ka nors skanaus valgo ir as butinai uzsimanau- po to pykstu ant saves kokia bevale blush2.gif
Va ka tik is pardos grizau-parsitempiau visokiu vaisiu-manga, bananu, kiviu, meliona, kriausiu-eisiu tirstuka susiplakt tongue.gif O po to kalakutiena ant garu troskinsiu su darzovem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2010 05 07, 11:29)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Tai va va ir man taip-MB ka nors skanaus valgo ir as butinai uzsimanau- po to pykstu ant saves kokia bevale blush2.gif
Va ka tik is pardos grizau-parsitempiau visokiu vaisiu-manga, bananu, kiviu, meliona, kriausiu-eisiu tirstuka susiplakt tongue.gif O po to kalakutiena ant garu troskinsiu su darzovem ax.gif

aciu Dievui MB saldumynu ne megejas, bet man miltiniai didesnis baubas uz juos. dar gerai, kad nemegsta makaronu kaip mazasis, jam gaminu, ir pati isimetu i burna doh.gif
tikiuosi siandien anksciau baigti darba, taip pat begsiu iki parduotuves ivairesniu vaisiu, reikia selenu nusipirkti, MB uzsiprase zuvytes vakarienei, pakepsiu griliuj su brokoliais, niam niam wub.gif
Atsakyti
O aš šiandien morkų darbe salotų prigraužiau thumbup.gif man skanu ir sotu mirksiukas.gif namučiuose jogurtukas laukia su vaisiais, šeimynai šnd nereikia gaminti, tai man kaip ir gana bus, arbatyčių pagersiu, tirštuką kokį. Rytdienai reikės irgi žuvytės pasigamint, noriu garų puodo, įdomu, kaip šeimynai patiktų nebe keptas, o garuose ruoštas maistas g.gif aš šiaip labai kepti mėgstu visokius pyragus, tortu, visi pas mane žino, kad gaus skanaus, o dbr senokai jau kepiau, tik mamos dienai. Duoniukų pritrūkau, man labai patiko finn crisps, neprėski tokie, sotus, ir mergičkai mano-super thumbup.gif mes visi šeimoj meškinai, vyras aukštas ir stambus, bet kai ūgis virš 190cm, tai jo viršsvoris ne toks į akį krentantis, be to dirba daug ir sunkiai, vasarą visada išlieknėja lotuliukas.gif aš mažo ūgio labai, tik 157cm, tai mano antsvoris jau nutukimu vadinamas. Visada tokia nebuvau, bet sverdavau žymiai per daug, bet nesiekdavau 80kg, o dabartinis startas-95kg-totali viršūnė doh.gif verysad.gif blush-anim-cl.gif2 šiaip viskas proporcinga, bet jau labai kalnu jaučiuosi lotuliukas.gif arba pagranduku lotuliukas.gif per nėštumą priaugau labai normaliai- nuo 75kg iki 85kg, nukrito iškart po gimdymo, o priaugo tiek tik po keletos metų ir laikosi doh.gif dbr gal įvyks koks nors lūžis ir nors šiek tiek bus lengviau. Šiaip ir panelė mano stamboka, aukšta pagal savo amžių labai, bet pagal ūgį antsvorio neturi,visa į tėtį, gal mano pavyzdžiu užsikrės, nes labai saiko neturi, nors šiek tiek įpiršiu vaisių, daržovių prie mėsytės, nes dbr tik mėsa ir mėsa, kitokio valgymo nėra, na dar blynai. Tai va tokios tokelės lotuliukas.gif savaitgalis kad tik neapsiryjant praeitų lotuliukas.gif nes jau šašlykų sezonas prasidėjęs, bet protingai juk visko galima thumbup.gif
Atsakyti
man turbut labai pasiseke, nes mazajam labai patinka vaisiai, o MB patieklas be salotu ar darzoviu ne patiekalas, tad kad ir valgoma mesyte namuose, bet isidejus 4ris kartus mazesne porcija nei SB tai neko baisaus, jokios kaltes. kai kalbedavau apie zuvies gaminima, MB tik suraukdavo veida, kad zuvies nevalgo. pagaminau kuria diena, vel uzsiprase... tie vyrai doh.gif
bandysiu siandien buti gera, nes jau atsibodo tas slamsto valgymas doh.gif
tiesa, siandien nusveiciau kojas su druskom, isivyniojau i plevele su dumbliais: -2cm nuo slaunies virsaus per 1val thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 07, 15:38)
man turbut labai pasiseke, nes mazajam labai patinka vaisiai, o MB patieklas be salotu ar darzoviu ne patiekalas, tad kad ir valgoma mesyte namuose, bet isidejus 4ris kartus mazesne porcija nei SB tai neko baisaus, jokios kaltes. kai kalbedavau apie zuvies gaminima, MB tik suraukdavo veida, kad zuvies nevalgo. pagaminau kuria diena, vel uzsiprase... tie vyrai doh.gif 
bandysiu siandien buti gera, nes jau atsibodo tas slamsto valgymas doh.gif
tiesa, siandien nusveiciau kojas su druskom, isivyniojau i plevele su dumbliais: -2cm nuo slaunies virsaus per 1val thumbup.gif

Maniškis irgi valgo daržovytes, jam skanu kalnas "žolės", tik dukrai niekaip neįsiūlau doh.gif Čia apie dumblius prašom plačiau, visom bus naudinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif rezultatas superinis kaip matyti mirksiukas.gif
Atsakyti