O aš šiandien morkų darbe salotų prigraužiau

man skanu ir sotu

namučiuose jogurtukas laukia su vaisiais, šeimynai šnd nereikia gaminti, tai man kaip ir gana bus, arbatyčių pagersiu, tirštuką kokį. Rytdienai reikės irgi žuvytės pasigamint, noriu garų puodo, įdomu, kaip šeimynai patiktų nebe keptas, o garuose ruoštas maistas

aš šiaip labai kepti mėgstu visokius pyragus, tortu, visi pas mane žino, kad gaus skanaus, o dbr senokai jau kepiau, tik mamos dienai. Duoniukų pritrūkau, man labai patiko finn crisps, neprėski tokie, sotus, ir mergičkai mano-super

mes visi šeimoj meškinai, vyras aukštas ir stambus, bet kai ūgis virš 190cm, tai jo viršsvoris ne toks į akį krentantis, be to dirba daug ir sunkiai, vasarą visada išlieknėja

aš mažo ūgio labai, tik 157cm, tai mano antsvoris jau nutukimu vadinamas. Visada tokia nebuvau, bet sverdavau žymiai per daug, bet nesiekdavau 80kg, o dabartinis startas-95kg-totali viršūnė

2 šiaip viskas proporcinga, bet jau labai kalnu jaučiuosi

arba pagranduku

per nėštumą priaugau labai normaliai- nuo 75kg iki 85kg, nukrito iškart po gimdymo, o priaugo tiek tik po keletos metų ir laikosi

dbr gal įvyks koks nors lūžis ir nors šiek tiek bus lengviau. Šiaip ir panelė mano stamboka, aukšta pagal savo amžių labai, bet pagal ūgį antsvorio neturi,visa į tėtį, gal mano pavyzdžiu užsikrės, nes labai saiko neturi, nors šiek tiek įpiršiu vaisių, daržovių prie mėsytės, nes dbr tik mėsa ir mėsa, kitokio valgymo nėra, na dar blynai. Tai va tokios tokelės

savaitgalis kad tik neapsiryjant praeitų

nes jau šašlykų sezonas prasidėjęs, bet protingai juk visko galima