Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

Sveikos, matau snekat apie juros kopustus, tai man idomu pasidare (nes turiu ju visa pokeli biggrin.gif ) blush2.gif
Kokia nauda is tu dziovintu dalelyciu? Einu internete dar pasiskaitysiu apie ju nauda smile.gif
Beje Mazhulinka, tavo kokteiliai nerealus thumbup.gif thumbup.gif jau kaip graziai atrodo........ bigsmile.gif bigsmile.gif

idedu ir cia suieskota info:

Džiovinti jūros kopūstai - vertingas natūralus produktas, ypač turtingas jodu, vitaminais A1, B1, B2, C; makro ir mikroelementais: chloru, kaliu, natriu, fosforu, geležimi. Jodo trūkumas provokuoja daugelį ligų. Jūros kopūstai padeda mūsų organizmui mažinti cholesterolio kiekį kraujyje, reguliuoti virškinimą, mažinti kraujo krešėjimą bei trombų susidarymą, greitina riebalų metabolizmą, veikia liuosuojančiai. Tinka koronarinės širdies ligos prevencijai, sergant dislipidemija, arterine hipertenzija, nutukimu, vidurių užkietėjimu, tireotoksikoze. Džiovintų jūros kopūstų dienos norma nedidelė: pakanka  vieno arbatinio šaukštelio (galima berti į bet kokį maistą). Tad vartokime jūros kopūstus visur kaip sveiką priedą salotoms, sriubai, kepsniui.

Apie gėrimą jūros kopūstų antpilo štai ką radau straipsnyje: "Tunkate, o apetitas nemažėja? Tuomet reiktų nusipirkti jūros kopūstų, užpilti juos vandeniu ir, palaikius parą, nukošti. Kai užsinorėsite valgyti, atsigerkite kelis gurkšnius antpilo - apetitas dings kaip dūmas ne todėl, kad neskanus gėrimas, o dėl to, kad organizmas greitai gaus jam reikalingų maisto medžiagų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 10 gegužės 2010 - 12:06
QUOTE(Aristeja @ 2010 05 10, 12:45)
Siandien susiplakiau skanu tirstuka :

Avokadas , 2 mazi agurkiukai, dziovinti juru kopustai pagal skoni , ir pasukos

Nu labai skanus ir sotus  4u.gif

Skamba labai paprastai-reiks isbandyti mirksiukas.gif Nors prisipazinsiu kol kas dar nesaldaus tirstuko neesu bandzius ax.gif
Atsakyti
"Riebalu priesas"

user posted image

3 mazoms stiklinems i blenderi keliauja:
~1/3 pomelo, geriausia isnagrineti, jei nesinori kartaus skonio
100g morku
1/2 prinokusio mango
1/2 avokado
1 obuolys
150g ananaso
Pora metu lapeliu
4 ledo kubeliai
Vanduo

Visa turini uzpilti vandeniu, man labiausiai patinka konsistencija uzpylus 1/3 gerybiu blenderyje. Viska plakti ant auksciausio pajegumo kol pasieksite norima konsistencija.

Kaip zinia, pomelo ir ananasai pasizymi riebalu tirpdymo savybemis, tuo tarpu obuoliukas, morkos ir avokadas netik parupins reikalingu medziagu doze, bet ir pades jaustis sotiems ilgesniam laikui. Isgerus sio tirstuko, daug lengviau sureguliuoti cukraus kieki kraujyje, o metu pagalba gauti truputi ramybes viduje.

Skanaus!

sveikatele
- aciuks.gif stengiuosi flirt.gif
Atsakyti
Super naujieji tirštukai, reikės išbandyti thumbup.gif tik kad man tikrai reikia apsirūpinti rimtesne technika, nes trina gerai tik bananą ir kivį smile.gif aš šnd iš arbūzo, meliono, banano ir kivio dariau, su pasukom, tai saldukas nesvietiškas, bet skanu, netraukia tada prie jokių kitų saldumynų mirksiukas.gif Šiaip sakiau "paskysčiausiu" porą trejetą dienelių, kad pajudinčiau savo riebaliukus vėl kristi mirksiukas.gif O dar ėmiausi sporto, dviratį ištraukiau iš rūsio, mankštelę čia supermamoj sporto temoj radau neblogą, norisi veiklos, kad nesinorėtų ryti. Vakar vyras alum su riešutais sugundė ech kad jį kur doh.gif lotuliukas.gif na, rytoj vėl kita dienelė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 10, 20:53)
Vakar vyras alum su riešutais sugundė ech kad jį kur doh.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Mane MB irgi vis kokiais nesveikais dalykais sugundo doh.gif blush2.gif
Mazhulinka, labai skaniai tie tavo tirstukai skamba thumbup.gif Snd pirma karta ragavau garzgrastes tongue.gif Dejau i salotas-sakiau ir i tirstukus tuoj ji keliaus smile.gif
Atsakyti
Kaip šnd skaniai pavalgiau tongue.gif žolės, kaip aš vadinu- rukolos, aisbergo salotos, avokadas, svogūnų laiškai, agurkiukas, alyvuogių aliejukas ir citrinytė thumbup.gif visas mano maistukas, nieko nesinorėjo, šeimynai tai sočiai gaminau-bulvikės, mėsytė orkaitėj kepta, ir dar priverčiau mano salotas valgyti thumbup.gif vis sveikiau pasimaitino, nei su kokiu kečupu lotuliukas.gif svoris atrodo pajudėjo, nesisveriu, kad nesinervinčiau, bet jau džinsai ima po truputį kabėti thumbup.gif jau ir rūbą nebe 18/20 dydžio nusiperku, o 14/16 thumbup.gif tikrai viskas puikiai einasi mirksiukas.gif pasidarbavau šiltnamyje, gyvenam nuosavam name, tai veiklos kieme manau fizinės prisigalvosiu ax.gif labai labai noriu įlisti į vieną tokį siauroką sijoną, specialiai papigiai nusipirkau, šiek tiek mažokas, kad būtų stimulas lotuliukas.gif kai jau įlysiu, žinosiu, kad išėjau iš XXL lygio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze157: 11 gegužės 2010 - 17:09
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 11, 14:51)
Kaip šnd skaniai pavalgiau tongue.gif žolės, kaip aš vadinu- rukolos, aisbergo salotos, avokadas, svogūnų laiškai, agurkiukas, alyvuogių aliejukas ir citrinytė  thumbup.gif visas mano maistukas, nieko nesinorėjo, šeimynai tai sočiai gaminau-bulvikės, mėsytė orkaitėj kepta, ir dar priverčiau mano salotas valgyti thumbup.gif vis sveikiau pasimaitino, nei su kokiu kečupu lotuliukas.gif svoris atrodo pajudėjo, nesisveriu, kad nesinervinčiau, bet jau džinsai ima po truputį kabėti thumbup.gif jau ir rūbą nebe 18/20 dydžio nusiperku, o 14/16 thumbup.gif tikrai viskas puikiai einasi mirksiukas.gif pasidarbavau šiltnamyje, gyvenam nuosavam name, tai veiklos kieme manau fizinės prisigalvosiu ax.gif labai labai noriu įlisti į vieną tokį siauroką sijoną, specialiai papigiai nusipirkau, šiek tiek mažokas, kad būtų stimulas lotuliukas.gif kai jau įlysiu, žinosiu, kad išėjau iš XXL lygio  lotuliukas.gif 

saunuole! 4u.gif
tik neprarask stimulo ir tikrai netik tilpsi i ta sijona, bet ir kabes greitai thumbup.gif man taip buvo po nestumo, tokia kiaule tapus buvau, kad ojojoi. na aisku, pilvas istasytas, gal 2m apimtis buvo pries pat gimdyma, nezinau ko tiek tu skysciu prisikaupe buvo, vaikas nei didelis, nei mazas gime, 3,86kg... vienu zodziu, uzsidedu 16to dydzio kelnes paaukstintu liemeniu, o mano lasiakai uzkrito uzsegta liemeni verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif va tada ir pabudau... ne dziusna buvau pries pastodama, spintoje kabejo 12dydzio drabuziai, kai kurie 10to. net nelieciau, kol nepajutau, kad laikas pabandyti.. bridzai, i kuriuos net sikniuko nesugebejau isprausti nukrito... 3men grieztos kontroles ir nutirpo visi lasiakai...

ir labai gerai darai, kad nesisveri thumbup.gif geriausia jei sugebetum karteli per savaite paziureti progresa ir viskas, ir tai hormonai gali paveikti svori. jei jauti, kad liekneji, isvis nekvarsink galvos su tais skaiciais, nes jie dazniau sugadina nuotaika ir numusa upa nei pradziugina.

MB vakar picos uzsimane doh.gif buvau visa diena beveik nevalgius, galvojau laikas baigti ryti slamsta, va tau... bet kaip ne keista, siandien pilvas vistiek plokscias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 12, 09:55)
[size=1][/size]
saunuole! 4u.gif 
tik neprarask stimulo ir tikrai netik tilpsi i ta sijona, bet ir kabes greitai thumbup.gif man taip buvo po nestumo, tokia kiaule tapus buvau, kad ojojoi. na aisku, pilvas istasytas, gal 2m apimtis buvo pries pat gimdyma, nezinau ko tiek tu skysciu prisikaupe buvo, vaikas nei didelis, nei mazas gime, 3,86kg... vienu zodziu, uzsidedu 16to dydzio kelnes paaukstintu liemeniu, o mano lasiakai uzkrito uzsegta liemeni verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif va tada ir pabudau... ne dziusna buvau pries pastodama, spintoje kabejo 12dydzio drabuziai, kai kurie 10to. net nelieciau, kol nepajutau, kad laikas pabandyti.. bridzai, i kuriuos net sikniuko nesugebejau isprausti nukrito... 3men grieztos kontroles ir nutirpo visi lasiakai...

Labai idomu kokia ta kontrole buvo ? . Ir kaip susitrauke pilvukas ? nes pas mane grynai pilvas ir kabo po vaikiuku istampymo.Nes jau mano leliukai tai tokie nemaziukai buvo .Sunus gime 4950 Kg. , o dukryte mazesne bet irgi tik biggrin.gif 4600 Kg. Tai apimtys per pilva tikrai kokiu 2metrai buvo. Pati esu labai zemo ugio 155 cm. Tai isivaizduok kaip atrodziau... doh.gif
O dabar baisi problema klubai tik 96cm, o per pilva tai baisu virs metro.
Labai idomu suzinot ka darei .
Na del sporto, nelabai ta desra ant pilvo nusportuosiu, nes daryti cezariai raumenys supjaustyti, ale gi norisi kad nors desryte liktu, o ne desra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 12 gegužės 2010 - 11:52
QUOTE(Aristeja @ 2010 05 12, 09:52)
Labai idomu kokia ta kontrole buvo ? . Ir kaip susitrauke pilvukas ? nes pas mane grynai pilvas ir kabo po vaikiuku istampymo.Nes jau mano leliukai tai tokie nemaziukai buvo .Sunus gime 4950 Kg. , o dukryte mazesne bet irgi tik  biggrin.gif  4600 Kg. Tai apimtys per pilva tikrai kokiu 2metrai buvo. Pati esu labai zemo ugio 155 cm. Tai isivaizduok kaip atrodziau... doh.gif
O dabar baisi problema klubai tik 96cm, o per pilva tai baisu virs metro.
Labai idomu suzinot ka darei .
Na del sporto, nelabai ta desra ant pilvo nusportuosiu, nes daryti cezariai raumenys supjaustyti, ale gi norisi kad nors desryte liktu, o ne desra  ax.gif

su svoriu krito ir desra. atsistojus pilvas plokscias, bet va atsisedus ar pasilenkus ta istampyta oda vistiek kabo, lyg atsiskyrus nuo viso kuno butu, lyg niekas nelaiko.

mano vienintelis sportas buvo vaiksciojimas su maziuku. i vezimeli ir sukdavau ratus parke. lengvas judejimas, bet vistiek geriau nei sedeti namuose+ maziau galimybiu uzkandziauti.

atsisakiau duonos visiskai tuos 3men, saldumynus valgiau tik uzejus nenumaldomam norui ir su saiku. visa diena valgydavau kiek noriu vaisiu, o vakariene valgydavau su visais. bet valgydavau is nedidelio dubenelio. ir tai budavo apie 7pm. po to nebent koki obuoli sugriauzdavau.
panasiai kaip gerti tirstukus ir valgyti normalia vakariene, tik i tirstukus darzoviu imaisyti galima, as seniau su jom visiskai nedraugavau blush2.gif

numeciau tikrai nemazai svorio, bet nezinau kiek, nes svarstykliu neturejau. drabuziai buvo rodiklis, turejau ismesti priesnestuminiu drabuziu puse, nes krito...

pradejau nauja darba, dar -5kg. taip ir byrejo, kol nepasiekiau labai zemo, issigandau ir pradejau slamsta valgyti, kad kazkiek priaugciau. bet tas slamsto ryjimas taip ir nepasibaige doh.gif
Atsakyti
Man regis jei turi tą poreikį "ryti", tai jis lieka visą gyvenimą, anksčiau ar vėliau vis tiek išlenda tarpais, normalu čia turbūt, mes su vyru valgydavom taip sočiai, kad atrodo nepavalgai, kol skrandžio tempt nepradeda, iš čia ir visas svoris, maistas kaip narkotikas, paragavai, jei skanu ir negali sustot. Kitą kartą net bet ko prišlamšti, kad pripildyt skrandį, tokie nutrūkimai man dažni būdavo, ir yra aišku, dbr tik fazė lieknėjimo labai užkabino, matyt mes jau tokie esam, mums SKANU valgyti ir kažkaip save užpildom. Dbr MB sakė su manim prekybcentriuose nebeįdomu, pyragėlio neperkam, mišrainių, mėsyčių, apskritai pusgaminių, jam sakė pusę malonumo gyvenime atėmiau lotuliukas.gif juokauja jis taip aišku, šiaip pats irgi pritaria man, irgi į kompaniją valgyt sėdasi sveikesnio maisto, mažesnėmis porcijomis, dukrą bandom paveikt ax.gif bet sunkoka, mokykla, draugai, savi kišenpinigiai pietum kitą kartą tikiu ne tuo tikslu nukeliauja g.gif Na, o aš kitą savaitę lekiu naujų džinsų pirkti- mažesnių thumbup.gif nes senieji visi ima kabėt ir smukti thumbup.gif YES thumbup.gif lotuliukas.gif dėkui mazhulinkai už tirštukus, po teisybei užsikabint ant lieknėjimo starto man būtent jie padėjo, pamačiau-patiko-užkabino-veikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2010 05 12, 13:37)
dėkui mazhulinkai už tirštukus, po teisybei užsikabint ant lieknėjimo starto man būtent jie padėjo, pamačiau-patiko-užkabino-veikia 4u.gif  4u.gif  4u.gif

oro_buckis.gif
man taip pat veikia, palaikyti svori, padeda bristi is valgymo sutrikimo liuno, todel labai dziaugiuosi, kad yra daugiau tokiu, kurioms tokia mityba neatrodo kaip fanatizmas wub.gif
saunuole 4u.gif nepirk labai brangiu, esu tikra, kad greitai bus ir tie laisvi biggrin.gif
Atsakyti
"Super tirstukas"

user posted image

3 stiklinems i blenderi keliauja:

300g morku
1/4 ananso
1/2 avokado
Didele sauja spinatu
Sauja saldytu melyniu
A.S. spirulinos
Vandens arba apelsinu sulciu, ~500ml

Viska plakam iki norimos konsistencijos ir megaujames antioksidantu pliupsniu! Labai nekaloringas ir paprastas tirstukas!
Atsakyti