Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

Labas!As matyt kazka praleidau, bet mazhulinka tu nespaudi sulciu tirstukams?o dedi vandeni? ax.gif blink.gif
Atsakyti
Šiandien atkeliavo GUAM anticeliulitinė dumblių kaukė ir iškart atsidūrė ant mano šlaunų bei užkepalio lotuliukas.gif prisijuokiau iš savęs veidrodyje, su ta maistine plėvele atrodžiau kaip dešrelė apvalkale:oh lotuliukas.gif ir tikrai po procedūros jau -1cm thumbup.gif veikia mirksiukas.gif bandykit, kas dar nebandė ax.gif ryt vėl kartoju, tik tuoj indelio to ir nebeliks tokiais tempais, rašojog pirmas tris dienas kasdien reikia, vėliau kas trečia. Šnd meniu-burokėlių salotos ir duoniukai su šiek tiek lašišos ax.gif ryt skystesnis laukia maistas-tirštukai thumbup.gif laukiu laukiu, kol imsiu plakt, turiu daug vaisių namie mirksiukas.gif šnd gana, tokia pilna jaučiuos nuo lašišos, net sakyčiau sustojo skrandyje ji, jaučiu, kad rieboka, bet labai norėjau blush2.gif savaitgalį laukia daug darbų, būsiu aukle giminaičiams,išleisiu i balių, tai nusilakstysiu su vos pradėjusiu vaikščioti leliuku thumbup.gif ir dviratis jau šaukia iš rūsio, reikia lėkti pasukt apylinkes mirksiukas.gif visoms sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvyte @ 2010 05 13, 12:12)
Labas!As matyt kazka praleidau, bet mazhulinka tu nespaudi sulciu tirstukams?o dedi vandeni? ax.gif  blink.gif

spaudziu ir sultis, Bulvyte, bet kai nebelieka laiko plauti sulciaspaudei ir i namus aukle turi ateiti veliau arba siaip uzimta diena tiesiog pilu vandeni arba zaliaja arbata, kad viskas greiciau butu. gaunu savo vitaminu doze, kaloriju gal ir daugiau naudojant vaisius ir darzoves kaip pagrinda, bet nelabai i jas bekreipiu demesio...
dar... daug maziau vaisiu ir darzoviu susinaudoja ax.gif nereikia atsargu pildyti lakstyti kas antra diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 13, 23:23)
spaudziu ir sultis, Bulvyte, bet kai nebelieka laiko plauti sulciaspaudei ir i namus aukle turi ateiti veliau arba siaip uzimta diena tiesiog pilu vandeni arba zaliaja arbata, kad viskas greiciau butu. gaunu savo vitaminu doze, kaloriju gal ir daugiau naudojant vaisius ir darzoves kaip pagrinda, bet nelabai i jas bekreipiu demesio...
dar... daug maziau vaisiu ir darzoviu susinaudoja ax.gif nereikia atsargu pildyti lakstyti kas antra diena blush2.gif

nes kaip tik ir pagalvojau, kad sulciaspaude uzkniso plauti tikriausiai, man tai kartais uzknisa, bet kazkaip jau pripratau...o sakyk jei vandeni naudoji?nepaleidzia pilvo?as tai nebandziau dar, bet kazkaip ir nedrystu, kazkaip man arbata ir vanduo, nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvyte @ 2010 05 14, 08:22)
nes kaip tik ir pagalvojau, kad sulciaspaude uzkniso plauti tikriausiai, man tai kartais uzknisa, bet kazkaip jau pripratau...o sakyk jei vandeni naudoji?nepaleidzia pilvo?as tai nebandziau dar, bet kazkaip ir nedrystu, kazkaip man arbata ir vanduo, nelabai  blush2.gif

labai noreciau, kad paleistu lotuliukas.gif na, betn su viduriais reikalai susitvarke, kasdien reguliariai pradejau eiti pas nykstukus rimtesniam be jokiu tableciu pagalbos, tikras palengvejimas po daugiau nei 3ju metu.
na pabandyk... man labiausiai patinka pilti zaliaja arbata su zenseniu, visuose supermarketuose yra, tokia tamsiai zalia dezute, neatsimenu tikslaus firmos pavadinimo, bet ne is Twiningso.
as tiesiog nenoriu palikti betvarkes. zinau, kad uztrusks tik pora minuciu, bet paskui reikia kriaukle graziai issveisti, o as tokia truputi su OCD, tai net nepradedu... ax.gif

nepatikesi... sianakt sapnavau, kad rasei, jog darba kazkur su kazkokia traukinuku vadyba gavai lotuliukas.gif net perejau per paskutinius post'us negaledama patiketi, kokie vejai mano galvoj nakti vyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 14 gegužės 2010 - 10:32
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 14, 09:30)

nepatikesi... sianakt sapnavau, kad rasei, jog darba kazkur su kazkokia traukinuku vadyba gavai lotuliukas.gif net perejau per paskutinius post'us negaledama patiketi, kokie vejai mano galvoj nakti vyksta lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , i vadyba panasu, bet ne traukiniu srity, io negaliu, kaip juokinga.... lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvyte @ 2010 05 14, 10:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , i vadyba panasu, bet ne traukiniu srity, io negaliu, kaip juokinga.... lotuliukas.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

cia turbut mazojo lakstymas su savo Thomas traukinuku paveike lotuliukas.gif nes kazkokius panasius, senovinius ir sapnavau lotuliukas.gif visa galva isuzia su tuo savo zaislu, paskui prasideda haliucinacijos nakti biggrin.gif

kur visos lakstot? ax.gif maciau LT geras oras, skrudinat uzpakaliukus? tongue.gif

mano apetitas iskeliavo atostogu, netraukia niekas, bet siandien tirstuka plakiau vien is sveiko proto, nes zinau jog ilgai netemsiu jei gyva busiu ant vandens, dietines kolos ir arbatu. nualintas organizmas tikrai nevilioja.
nugara tragiskai skauda jau turbut 4ta savaite doh.gif nebezinau ka daryti. atsikeliu, jau atrodo viskas gerai, pavaikstau daugiau ir turiu stoveti rankas i sonus iremus, nes skausmas net pasilenkti neleidzia verysad.gif
vakar vandens pusle prisipildziau nakciai, siryt lyg geriau, bet eisim i parka, monstras ozius parodys, teks nesti ir vel kaip senute vaiksciosiu verysad.gif

idesiu veliau tirstuka, labai skanus isejo, bet reikia judinti uzpakaliuka ir lekti i lauka kol lietus nepradejo pliaupti smile.gif
Atsakyti
Sveika mazhulinka. Aš dar vis nepradėjau sulčiauti blush2.gif . Laukiu šviežių vaisių, daržovių (reikia gi kažkaip pasiteisint smile.gif)
Vakar sužinojau, kad avokadas turi apie 600 kcal. unsure.gif , tai jei jie dedami į tirštukus, tuomet aišku, kodėl būna taip sotu. Ech kada gi aš susiimsiu g.gif . Sėkmės visoms 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2010 05 19, 13:24)
Sveika mazhulinka. Aš dar vis nepradėjau sulčiauti  blush2.gif . Laukiu šviežių vaisių, daržovių (reikia gi kažkaip pasiteisint smile.gif)
Vakar sužinojau, kad avokadas turi apie 600 kcal.  unsure.gif , tai jei jie dedami į tirštukus, tuomet aišku, kodėl būna taip sotu. Ech kada gi aš susiimsiu  g.gif . Sėkmės visoms  4u.gif .

Sveikute 4u.gif
blink.gif is kur cia tokia informacija? blink.gif puse vidutinio dydzio avokado ~140kcal, o sotumo jausmas jauciamas del riebalu, tikrai ne 600kcal..
as tirstukauju jau 9ta diena, tiesa, valgau su SB vakarienes jei nelabai velu, nes jis [askui mane grauzia, kad vel save badu marinu doh.gif
Atsakyti
na prapuolenes, kalbuosi daznai su savim pastaruoju metu, bet vistiek papasakosiu kas pas mane vyksta...
Labai dingo apetitas, tad nusprendziau vel rutina pasidaryti ir gerti tirstukus kas 4val. bet kadangi MB labai skeptiskai i tai ziuri, daznai vakariene valgom kartu. isidedu nedaug ir nustoju valgyti ne tada, kai lekste tuscia, bet kai pajuntu sotumo jausma. sportuoju daug lengviau nei seniau, po 30min ant elipsinio, su kamuoliu pratimu padarau isryskinti kojyciu raumenis. vaikstom su maziuku nemazai, bet toooks karstis, kad tai darosi kancia, ne malonumas.
nekyla jokiu noru prisiryti, bet va vakar pms'inis angliu noras uzejo, tai prancuzisko batono ir pora sausainiu sudorojau. kaaaaip slyksciai paskui fiziskai jauciausi!
kojytes po kaukiu daug lieknesnes bigsmile.gif nuo storiausios slaunies dalies nutirpo 4,5cm, nuo apatines 2cm, ir 1cm nuo blauzdos thumbup.gif
pradejau ir pilvuko kauke detis. liemens apimtis visiskai nepakito po dvieju naktu pleveleje, bet apatine -4cm biggrin.gif
aisku, dar ir svorio numeciau, bet dumbliai tikrai gerai veikia. bet svarbiausia, kad stangreja mano nukarusi pilvo oda! seniau toooks maisas nukardovo pasilenkus, dabar tik maziukas lasinukas likes, kuri tikiuosi greitu metu pasalinti biggrin.gif tai va, tokios tokeles ax.gif
geros dieneles visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 05 21, 14:35)
bet svarbiausia, kad stangreja mano nukarusi pilvo oda! seniau toooks maisas nukardovo pasilenkus, dabar tik maziukas lasinukas likes, kuri tikiuosi greitu metu pasalinti biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
KAip smagu, kad apie pilvo ir liemens kaukę papasakojot 4u.gif 4u.gif 4u.gif kadangi dumbliai puikiai veikė apimtis šlaunų, tikiu dabar kad išbadžius pilvukui, taip pat viskas pasitvirtins, na kiek draugėms pasakoju apei GUAM stebuklus, nei viena manimi netiki doh.gif lotuliukas.gif bet dumbliai tikrai veikia thumbup.gif pirmadienį bus mėnuo, kaip metu svorį, jau dbr žinau kad rezultatas- 10 kg thumbup.gif ax.gif kad ir toliau tokiais tempais ax.gif čia tik ketvirtadalis mano norimo numesti svorio blush2.gif dar labai labai daug liko antsvorio ax.gif bet nepasiduosiu lotuliukas.gif vakar tik šventė buvo, tortuko turėjom, šašlykų, šnd viskas stovi skrandyje, tai tik skysčiai meniu, nes sunkumas nesvietiškas skrandyje biggrin.gif ir vėl laukiu to jausmo, kai niekas nespaudžia pilvely, niekaip mėsytė neišeina dar lauk blush2.gif neiškepkim tik tokiais karščiais lotuliukas.gif
Atsakyti