Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

Sveikute,as ryte ir vakarienei tirstukus geriu,o pietus pavalgau :)Svorio pokyciu nezinau,nes nesisveriau,bet jauciuosi neblogai.kaip tau einasi?
Kur kitos mergaites prapuolusios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2011 03 24, 19:54)
Sveikute,as ryte ir vakarienei tirstukus geriu,o pietus pavalgau :)Svorio pokyciu nezinau,nes nesisveriau,bet jauciuosi neblogai.kaip tau einasi?
Kur kitos mergaites prapuolusios? g.gif

Na atrodo kad mes tik dviese tirstaujam biggrin.gif na man neblogai as pietum dar kopustauju kad greiciau svoris kristu 4u.gif na mano tikslas dar 3-4kg ir tikslas pasiektas paskui tik isilaikyti ir buciau patenkinta savimi thumbup.gif o kaip tu tirstukus pagal receptus darai ar pasigardini pagal save?
Atsakyti
Sveikute,kaip supratau tu dar kopustu kazkokios dietos laikaisi?Tirstukus improvizuoju is to ka turiu,kai norisi saldziau dedu daugiau vaisiu,kai sociau-avokado,banano.tik gaila,kad spirulinos negaunu ir spinatu neperku,nes 100gr. virs 3lt.,o to 100gr.labai nedaug.
Geros dieneles tau,smagu butu,kad didesnis musu burelis butu,receptukais pasidalintume blush2.gif
Atsakyti
[quote=dona17,2011 03 24, 19:26]
Na atrodo kad mes tik dviese tirstaujam biggrin.gif

Merginos tikrai ne vienos,mes cia su draugem taip pat uzsukam.Drauge uzrode jusu kampeli,jau antra savaite DZIAUGIUOSI tirstukais ir ju nauda.Darau is to ka turiu,tai vaisiu,tai darzoviu daznai isidedu i vaisiu kokteili selenu...Jauciuosi puikiai
Atsakyti
Sveika prisijungus aidakurs 4u.gif
Atsakyti
[quote=mukalyte,2011 03 26, 09:28]
Sveika prisijungus aidakurs 4u.gif
[/quote

Laba laba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Aš irgi tirštauju smile.gif Tik nelabai turiu laiko prisėsti parašyti Jums blush2.gif Sekasi neblogai, vakar tik nuklydau su pora taurių vyno doh.gif Kol kas nesisvėriau, tai nežinau, kiek kg nukrito, bet jaučiuos tikrai lengvesnė ir sijonai, žiūriu, jau laisvesni darosi,kas man laaaaabai patinka biggrin.gif
aidakurs, sveika prisijungus! Kiek kartų per dieną geri tirštukus?
Atsakyti
smagu kad musu gretos plateja thumbup.gif nu ir as jau pramokau skaniasnius kokteilius maisytis labai jau skanu susiplakiau sendien 4u.gif kuo toliau tuo labiau patinka man sveika gyvensena mirksiukas.gif
Atsakyti
aidakurs, sveika prisijungus! Kiek kartų per dieną geri tirštukus?
[/quote]
Laba,ryte butinai geriu ir jau kavos nebegeriu,net nesinori iki pat pietu.Buna,kad isgeriu kavytes puodeli tik vakare.Buna,kad tirstuka dar dienos metu su pasukom ir vaisiais pasidarau.Siaip pietums darzoves su mesyte,jauciuosi puikiai thumbup.gif . O kas liecia del svorio,tai merginos susiemiau po nauju metu ir per sausi -5kg.,per vasari dar -5kg.,o per kova islaikiau ta svori (kas buna sunkiausia..) ir dar numeciau -1kg.,tai is viso -11kg 4u.gif .savijauta puiki,o kai radau jusu puslapiuka,tai isvis su tais tirstukais jauciuosi puikiai.Sekmes visoms norincioms numest svorio ir but sveikoms.Mano tikslas dar -10kg. ax.gif
Atsakyti
Saunuole aidakurs 4u.gif dietu kokiu laikeisi,kad per menesi -5kg.?As ir vis tirstauju,pietums-mesyte,ar zuvis su darzovem ir pan.
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Oi merginos,jau senai esu dietu priesas,kai po dietos priaugai per menesi +15kg. reikia keisti gyvenimo buda.
Ryte budavo vandens stikline,po to 30min.-1val. dviracio mynimas,tada pilvo pilingas,kremas nuo celiulito,naudojau vibrotone po 25min./dienoje. Vasario menesi dar dariau tokia senai isbandyta 8min. manksta is yotobe (kam idomu parasykite savo skype atsiusiu..) labai efektyvi pilvo apimtys iskart ryskiai mazedavo (kas mums ir yra svarbiausia) ir zinoma mityba,jokiu dietu tik mazesnes porcijos,viskas be padazu,pries valgi vandens stikline,vakarais lengvas patiekalas is varskes,o svarbiausia ME (maziau est biggrin.gif ) .Turejau tiksla savo jubiliejui,paskui apsirgau apleidau sporta,sunku buvo isivaziuoti,bet susiemiau.Svarbiausia islaikiau svori,nepradejau esti,o dar radau jusu puslapiuka.Jauciuosi puikiai,kaip sakoma gyvenimas turi teikti dziaugsma,todel valgau restorano principu,leidziu sau paragauti ir pyrago ir kazko kito,bet mazom porcijom....sekmes visoms ir geros ateinancios savaites.
Atsakyti
Sveikutes
Noreciau prisijungti i jusu bureli nes niekaip svorio neatsikratau na man daug mesti ir nereikia bet koki 5-7 reiktu:)
Kazkaip gal galit pasidalinti savo patirtim kaip ir kokius geriate jeigu nesunku:)
As nroiu truputi i zaliavalgyste pereiti o dabar pavasaris kokteiliukus galima pagardinti pieniu lapais ar net dilgeliu:)
Atsakyti