QUOTE(Bulvyte @ 2010 03 16, 02:26)
O , faina, kad buvai islekus, kur jei ne paslaptis?
, pas mus savaitgali ramu buvo, o vat darbo savaite ir jau keli psl prirasyti...
na manau , bet kas neatsilaikytu pries bandeles ir dar sviezias...
man zinok irgi pats skaniausias yra turbo, o siaip tai ivairiai gerineju as, kai kada is ryto morku su obuoliais issipaudziu, ir siaip isbandineju ir pagal Jasono receptus, dariausi is detokso plano viena tirstuka su burokeliai, kazkaip keista, bet man patiko, tikriausiai, kad avokado buvo, nes siaip burokeliai man nelabai...
pirma karta girdziu apie tokia krosnele, o kuo ji ypatinga?labai idomu, nagi papasakok

na manau , bet kas neatsilaikytu pries bandeles ir dar sviezias...

man zinok irgi pats skaniausias yra turbo, o siaip tai ivairiai gerineju as, kai kada is ryto morku su obuoliais issipaudziu, ir siaip isbandineju ir pagal Jasono receptus, dariausi is detokso plano viena tirstuka su burokeliai, kazkaip keista, bet man patiko, tikriausiai, kad avokado buvo, nes siaip burokeliai man nelabai...

pirma karta girdziu apie tokia krosnele, o kuo ji ypatinga?labai idomu, nagi papasakok

Buvom isleke i Minska

O konvekcine krosnele tai va aprasymas apie ja

* puikius pietus paruošite vos per 30 min
* gaminsite be jokių riebalų
* iškepsite net šaldytus produktus
* konvekcinis malūnėlis, infraraudonieji spinduliai ir halogeninis kaitinimo elementas vienodai paskirsto šilumą krosnelės viduje
Neprireiks nei keptuvių ir puodų, nei viryklės!
Flavorwave Turbo gali pakeisti vos ne visus virtuvės prietaisus ir indus, nes šioje nuostabioje konvekcinėje krosnelėje galėsite ruošti pietus, vakarienę ir greitus užkandžius sau ir svečiams:
* skrudinti viščiuką su daržovėmis;
* ruošti sveiką sriubą su traškiomis, vitaminų neprarandančiomis, daržovėmis;
* kepti mėsą ar daržoves kaip grilyje;
* garuose virti daržoves ir išsaugoti jų puikias spalvas;
* kepti gardžias bulvytes;
* ruošti puikias picas;
* džiovinti obuolius ar kepti morenginius sausainius;
* kepti kvapnius keksiukus;
* tiesiog šildyti maistą.
Daugiau nebereikės atšildyti produktų
Skrudinkite produktus tiesiog iš šaldiklio
* Jums nereikės valandų valandas laukti, kol atšils sušaldyti produktai ir galėsite juos kepti.
* Galima kepti patiekalus išimtus tiesiog iš šaldiklio.
* Maistą paruošite tris kartus greičiau negu paprastoje orkaitėje.
* Oro cirkuliacija leidžia maistui iškepa tolygiai
* Apskrunda visas viščiukas, ne tik paviršius.
* Patiekalai išlieka sultingi.
* Galima gaminti visiškai be riebalų.
* Vienu metu galima kepti du patiekalus.
* Sunaudojama 80% mažiau elektros energijos negu naudojant įprastus virtuvės prietaisus.
* Krosnelę galėsite plauti indaplovėje.
* Patrauklaus dizaino krosnelė puikiai atrodys Jūsų virtuvėje.
* Permatomas dangtis leidžia stebėti maisto gamybos procesą.
* Krosnelė ypač saugi ją galės naudoti visa šeima.
Sveikas ir figūrą puoselėjantis maistas be riebalų!
Nuo šiol norėdami paruošti sveiką ir skanų patiekalą galėsite nenaudoti aliejaus. Nebent norėtumėte pagardinti patiekalą vienu šaukšteliu aliejaus. Oro galia, kurios pagalba veikia Flavorwave Turbo krosnelė, kaip viesulas išstumia 75 procentus riebalų, bet išsaugo patiekalų sultis. Tai puikus būdas mėgautis mėgstamais patiekalais ir maitintis dietiškai.