Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(amri @ 2010 03 16, 12:16)
Kokį rinkoties ir kokiam plotui...matyt kažką pražiūrėjau aš... blush2.gif Dėjote "taupymo" talpą?
Papildyta:

Nespėsiu keisti balionų... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Dujos iki mūsų neatvestos...užtrūko ES "karvutė"...

Plotas 200kv2, o modelis DS 22 mirksiukas.gif
talpos nedejom, nes nereikia, peciaus galingumas atitinka apsildoma plota, tad nesigauna pertekliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 03 16, 11:22)
Tai kad yra Šiaulių gatvėje, berods g.gif . Čia kai tik užėjo kalba apie Šiaulių gatvės rekonstrukciją ir asfaltavimą, tai "Pajūrio naujienos" rašė - prasiveskite, dujas, vandentiekį ir kitas komunikacijas, nes išasfaltavus 10 ar tai 15 metų gatvėje jokių kasinėjimų daryti nebus galima. Ir pas mus dar iki ES tos dujos vestos - su kaimynais kalbėjausi, tai jau apie 15 metų jomis kūrenasi.

kažkas ten pas mus kitaip, žinok...va nežinau kas, bet ar planų nėr...ar kažkas, nes kanalizaciją jau prasivedę esam...
TAI NIEKAS MALKŲ NESATE PIRKĘ?
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 16, 11:39)
Plotas 200kv2, o modelis DS 22 mirksiukas.gif
talpos nedejom, nes nereikia, peciaus galingumas atitinka apsildoma plota, tad nesigauna pertekliaus mirksiukas.gif

Va mums santechnikas patarinėja imti daug didesnį, nors plotas apie 160 m...tai vyras ieškojo info, ir nusprendė neklausyti...Gal tu turi tų žmonių, kurie jums statė tel...norėtūsi sužinoti daugiau...
Beje, kaip Jūs šildote....mes mišriai p[lanuojame grindimis ir radiatoriais...
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 03 16, 12:48)
kažkas ten pas mus kitaip, žinok...va nežinau kas, bet ar planų nėr...ar kažkas, nes kanalizaciją jau prasivedę esam...
TAI NIEKAS MALKŲ NESATE PIRKĘ?
Papildyta:

Va mums santechnikas patarinėja imti daug didesnį, nors plotas apie 160 m...tai vyras ieškojo info, ir nusprendė neklausyti...Gal tu turi tų žmonių, kurie jums statė tel...norėtūsi sužinoti daugiau...
Beje, kaip Jūs šildote....mes mišriai p[lanuojame grindimis ir radiatoriais...

Didesnio tikrai neimkit, mes pries tai turejom didesni, tai dabar jau 2 metai teismuose su tais kas dejo bilinejames doh.gif
tai dabartini mums dejo Vilpra, mes viska darem per firma, kad turet popierius is energetikos inspekcijos, kad butu peciaus galingumo paskaiciavimo dokumentai statymo projektukas.
Pas mus grindinis virtuveje vonioje duse koridoriuje, kitur radiatoriai, kurenam malkom per salcius nakti angliu imetam siupeliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 16, 11:54)
Didesnio tikrai neimkit, mes pries tai turejom didesni, tai dabar jau 2 metai teismuose su tais kas dejo bilinejames doh.gif
tai dabartini mums dejo Vilpra, mes viska darem per firma, kad turet popierius is energetikos inspekcijos, kad butu peciaus galingumo paskaiciavimo dokumentai statymo projektukas.
Pas mus grindinis virtuveje vonioje duse koridoriuje, kitur radiatoriai, kurenam malkom per salcius nakti angliu imetam siupeliuka mirksiukas.gif

O kiek viena pakura maždaug dega...???
Ar įsileistum į svečius kada pažiūrėti ir papasakotum?
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 03 16, 13:06)
O kiek viena pakura maždaug dega...???
Ar įsileistum į svečius kada pažiūrėti ir papasakotum?

Ivairiai, priklauso nuo medienos stambumo ir sausumo, bijau net sumeluot apie 4val. kazkur , nes visad kazkaip skirtingai buna.As tai sistemele isivedus esu, nes su tokiu pecium reik gudraut biski biggrin.gif per salcius 2-3 klebiai malku sueina, dabar tik 21val. pakuriu ir viskas.
Tai galit uzlekt sveciuosna, kita savaite butu geriau, nes vyras savaitgali grysta, issamiau papasakotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 16, 12:28)
Ivairiai, priklauso nuo medienos stambumo ir sausumo, bijau net sumeluot apie 4val. kazkur , nes visad kazkaip skirtingai buna.As tai sistemele isivedus esu, nes su tokiu pecium reik gudraut biski  biggrin.gif per salcius 2-3 klebiai malku sueina, dabar tik 21val. pakuriu ir viskas.
Tai galit uzlekt sveciuosna, kita savaite butu geriau, nes vyras savaitgali grysta, issamiau papasakotu mirksiukas.gif

Va liuks...ir mano šeimyna bus sveika, galės dičkis mažikę pažiūrėt namie...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mus po truputi darbeliai juda, santechnikai ir elektrikas intensyviai darbuojasi 4u.gif Dabar iskyla klausimas del grindu, isvedus grindini sildyma reikeis apsiltinti ir uzbetanuoti, kiek Jums tai kainavo, gal kas kokiu meistru parekomenduos blush2.gif Vieni paskaiciavo beveik po 50lt uz kv.m su apsildinimo medziagom visom ar normali kaina g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 16, 12:43)
o kiek kvadratu pas jus namukas, kiek sildomo ploto?

Pas mus kotedziukas 170kv, o sildomo ploto bus apie 100kv, pirmame aukste visos sildomos grindys, o antrame radiatoriai. Malku nereikes pirkti nes uosvis miska turi wink.gif tad dujas mums neapsimoka vestis. Mano kuminas turi Vigasa tai labai patenkintas yra, ten kaip suprantu dalis automatikos yra, isvaziuojant galima uzstatyti mazesne temp ir jis automatiskai degins maziau. Cia vyro reiketu man klausti jis detaliau paaiskins, na dabar ziuresim kai pajungs kaip kas veiks wink.gif Mes irgi tarp Atmoso ir Vigaso vis svarstem svarstem, bet gavom geresni Vigas pasiulyma tai kazkaip ir susigundem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 03 16, 13:40)
Va liuks...ir mano šeimyna bus sveika, galės dičkis mažikę pažiūrėt namie...

Nu tai su vaikais atlekit mirksiukas.gif
QUOTE(Taikute @ 2010 03 16, 14:39)
Pas mus kotedziukas 170kv, o sildomo ploto bus apie 100kv, pirmame aukste visos sildomos grindys, o antrame radiatoriai. Malku nereikes pirkti nes uosvis miska turi wink.gif tad dujas mums neapsimoka vestis. Mano kuminas turi Vigasa tai labai patenkintas yra, ten kaip suprantu dalis automatikos yra, isvaziuojant galima uzstatyti mazesne temp ir jis automatiskai degins maziau. Cia vyro reiketu man klausti jis detaliau paaiskins, na dabar ziuresim kai pajungs kaip kas veiks wink.gif  Mes irgi tarp Atmoso ir Vigaso vis svarstem svarstem, bet gavom geresni Vigas pasiulyma tai kazkaip ir susigundem  4u.gif

na jei kas turi is pazystamu tai gerai thumbup.gif , o jei dar ir kaina gera tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 16, 13:53)
Nu tai su vaikais atlekit mirksiukas.gif

na jei kas turi is pazystamu tai gerai thumbup.gif , o jei dar ir kaina gera tai  thumbup.gif

Raja, jei ne paslaptis, kiek gavosi Jums visa sistema su pečium?
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 03 16, 14:54)
Raja, jei ne paslaptis, kiek gavosi Jums visa sistema su pečium?

Kai darem nuo pradziu:grindinis, radiatoriai, kanalizacija, pecius, tai 19t sumokejom, bet cia 2006m. ir be projekto(na dar butu plius 2-3t), bet dabar jei darytumem gal butu apie 25-30t.
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 16, 14:05)
Kai darem nuo pradziu:grindinis, radiatoriai, kanalizacija, pecius, tai 19t sumokejom, bet cia 2006m. ir be projekto(na dar butu  plius 2-3t), bet dabar jei darytumem gal butu apie 25-30t.

Dėkui, bus į ką orientuotis...
Tai dar paklausiu, NA PO KIEK MALKAS PERKAT?
Atsakyti