Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikutį pradėjote maitinti košytėmis

Sveikos mamos 4u.gif

as dar mazosios nemaitinu jokiu kitu maistu tik mp, bet galvoju nuo kada galima ir nuo kada geriausia duot kosuciu 4 men ar 6 men. ?
Atsakyti
kadangi maitinu MP ir vaikas auga kaip ant mielių, tai šviežių bulvių košytę pradėjau duoti nuo 5men ir 3 sav.
kazkuri mayte pergyveno, kad dukra nevalgo ir mazai priauga svorio, nors pati maitina. Galiu paskyti - nepergyvenkit ir maitinkit MP toliau. Mano analogisška situacij abuvo su pirmagimiu, tai prieš eidami pas daktarę mašinoj dar pamaitindavau, kad daugiau svertu ir maldaudavau, kad nesisiotu Džiaugiuosi, kad labai gera daktarė ir kad nepatarė primaitinti mišinuku ar pan. Sunus per mėn. priaugdavo 2 cm ir po ~200g. Pagal augimo skalę, tai pagal svorį žemiausioj grafoj, o pagal ūgį aukščiausioj. Bet augo sveikas ir ramus. Jeigu ramus, tai reiškia maisto užtenka. Dabar jam 6m, tai yra aukštas ir kūdutis, valgo maistą nemaišydamas vien mėsą arba vien daržoves. O jo brolis (dabar 5,5 men). daug putlesnis kamuoliukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo energy666: 29 birželio 2012 - 01:52
Jei MP yra ir vaikas valgo noriai, svoris ir ugis auga normoj, vaikas gerai jauciasi, as uz tai, kad kosem pradeti primaitinti nuo 6men. Iki 6men MP.
Musu gyd rekomendavo nuo 5,5men duoti paragauti tarkuoto obuoliuko arba banano. Bet tik paragauti, ne primaitinti.
Atsakyti
pradėjau primaitint 4 mėn, nes valgumas neišpasakytas vaiko buvo. Suvalgydavo maximumą mišinio (230ml) ir stogą keldavo doh.gif Mišinio daugiau nebegalima kadangi (ir dažniau) teko pradėt primaitint. Bet tik įvedus mėsą sotumas didesnis wink.gif
Atsakyti
Pradejom ragauti nuo 5 men., bet normalus maitinimas karta per diena gal nuo 6 ar 6,5 atsirado.
Atsakyti
Mes pradejom nuo 6men., dabar beveik 7men, tai per pietus valgom darzoviene bulve+morka+brokolis arba kalafijoras, o vakarienei avizu kosyte thumbup.gif dar liko 3 maitinimai misinuku smile.gif
Atsakyti
Na ir man dilema iškilo, mano mažyliui 4 mėn., o močiutė jau verčia primaitinti blink.gif , bet kažkaip dar pavykta atsilaikyti lotuliukas.gif , sakau ankstoka dar. Valgo kol kas tik mišinuką, kol gydytoja nelieis, tol neprimaitinsiu tongue.gif , gal blush2.gif
Atsakyti
Mes pradejom nuo 4men darzovienes valgyt, nes svoris sustojo ties 3men ir 4 men buvo toks kaip triju, turiu problema ka nors sgirdyt, o tirsta maista suvalgo mielai..
Atsakyti
labukas mamytės, nebežinau ką ir daryti verysad.gif gal jūs ką patarsite? Mums tik 3mėn. ir savaitė smile.gif Apmažėjo stipriai pienuko krūtyse, nei arbatos, nei riešutai nebepadeda jo padidinti, o mišinuką atsisako gert mažoji, ji visai neima į burną soskės, buteliuko soskę pajunta burnoj tai stumia lauk ir dar juokiasi iš manęs, šaukšteliu bandau tai pora lašelių pakliūna burnytėn, o kitkas išspjaunama, nebežinau ką ir daryti. Nusipirkau HIPPO avižų košytės, kaip manot ar galėčiau bandyt duot jau kokį šaukštelį sumaišytos su mišinuku blink.gif Net susinervinau, pirmąjį maitinau iki 2metų ir 2mėn., nos to pieno nebuvo daug, bet jis dažnai reikalaudavo ilgai galėdavo trukt, o mažoji tingi ir išvis atsisako, o mišinuko nenori doh.gif doh.gif tai esu pasimetus ir nebežinau ką daryti verysad.gif patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy 24 @ 2012 09 21, 08:42)
labukas mamytės, nebežinau ką ir daryti verysad.gif  gal jūs ką patarsite? Mums tik 3mėn. ir savaitė  smile.gif Apmažėjo stipriai pienuko krūtyse, nei arbatos, nei riešutai nebepadeda jo padidinti, o mišinuką atsisako gert mažoji, ji visai neima į burną soskės, buteliuko soskę pajunta burnoj tai stumia lauk ir dar juokiasi iš manęs, šaukšteliu bandau tai pora lašelių pakliūna burnytėn, o kitkas išspjaunama, nebežinau ką ir daryti. Nusipirkau HIPPO avižų košytės, kaip manot ar galėčiau bandyt duot jau kokį šaukštelį sumaišytos su mišinuku  blink.gif  Net susinervinau, pirmąjį maitinau iki 2metų ir 2mėn., nos to pieno nebuvo daug, bet jis dažnai reikalaudavo ilgai galėdavo trukt, o mažoji tingi ir išvis atsisako, o mišinuko nenori doh.gif  doh.gif  tai esu pasimetus ir nebežinau ką daryti verysad.gif patarkit smile.gif

siūlikyte buteliuką ir siūlykite, manoji taip pat elgdavosi, aš beveik kiekviena vakarą nusitraugdavau savo pienuko ir bandydavau, na per nepilna mėnesį išmoko. Manu ir jums tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo 5 men
Atsakyti
pradėjom primaitinti nuo setyniu mėnesiu, žinoma su gyditojos žinia ax.gif
Atsakyti