Primaitinti pradejau 5men patare gyditoja nes priauginejom mazai svorio, bet ir pradejus primaitinti svoris labai nepadidejo turbut genai
7 mėn. žinoma, su gyditojos žinia
Daktarė pasiūlė nuo 4 mėn po truputį duoti cukinijos virtos, paskui po truputį moliūgo. Vaikas lengvai valgė, susitvarkė užkietėję žali viduriai - susinormalizavo tuštinimasis, nes prieš tai buvo siaubas.Ir nuo 4 mėn virto obuolio tyrelės pradėjau duoti.
Pradejau darzoviu koselemis primaitinti nuo 6 men, bet labai nenoriai valgo,buteliuko isvis neima.
Man jau noretusi baigti maitinima MP, bet atrodo, kad cia bus nelengva, kai vaikas nepripazysta naujoviu:)
Man jau noretusi baigti maitinima MP, bet atrodo, kad cia bus nelengva, kai vaikas nepripazysta naujoviu:)
QUOTE(kroshke @ 2013 01 02, 20:29)
Pradejau darzoviu koselemis primaitinti nuo 6 men, bet labai nenoriai valgo,buteliuko isvis neima.
Pas mane tas pat
Pradejom beveik nuo 6men. valge puikiai, labai dziaugiausi, kol nepradejo dygti dantukai
du islindo, tai dabar jau vel po truputi isivaziuojam su valgymu.
mes valgome nuo 4 men, nes nors ir maitinu MP bet vaikas akivaizdziai buvo alkanas. situacija radikaliai pasikeite kai pradejom valgyt koses, dar tebemaitinu savo pienu tiek kiek vaikas nori, tai dabar vaikis jau megaujasi valgydamas MP, o anksciau tampydavo tampydavo ir vargsas niekaip nepasisotindavo ir mumis jau valgancius savo zvilgsniais saudydavo
Mamytės, o siuo metų laiku, kai nėra gerų švisžių daržovių, kaip pradedate primaitinti vaikučius - senų daržovių naminėmis košytėmis, pirktinėmis daržovių ar kruopyčių?
Tų daržovių, kurių neturime naminių, perku iš Maximos, ir tikrai nebijau, kad jos bus blogos
pati verdu košytes ir pradėjom valgyti nuo keturių mėn. nes svoris neaugo.
Nuo 6 menesiu po biskuti, 7 menesiu jau normaliai valgeme.