Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

Gal galite patarti kurios čia pirkote ir matavotės, į kurias vertas atkreipti dėmesį, o į kurias ne:
http://musuvaikams_l...nancioms-mamoms
Būčiau labai dėkinga, norisi kažko gražaus ir patogaus, bet jau pavargau ieškoti...
Atsakyti
QUOTE(Katulis1028 @ 2013 03 12, 15:39)
Esu įsigijusi Laumos parduotuvėj siūlomas liemenėles, bet man jos neitin patogios. Labiausiai patinka Lindex. Tik gaila, kad reikia parsisiųsti, nėturi jų čia pasimatavimui. Žodžiu jos man  thumbup.gif, o ir kaina nebloga + dar jei nuolaidų koduką kokį pritaikai, super.

O kaip gauti tą nuolaidų koduką smile.gif?
Atsakyti
As turiu 1 liemenele Triumph nusipirkusi ir man tikrai uzteks dar kelis menesius kol maitinsiu. Kai kur einu i miesta ir zinau kad nemaitinsiu tai uzsidedu siaip kokia tinkancia liemenele
Atsakyti
QUOTE(Katulis1028 @ 2013 03 12, 15:39)
Esu įsigijusi Laumos parduotuvėj siūlomas liemenėles, bet man jos neitin patogios. Labiausiai patinka Lindex. Tik gaila, kad reikia parsisiųsti, nėturi jų čia pasimatavimui. Žodžiu jos man  thumbup.gif, o ir kaina nebloga + dar jei nuolaidų koduką kokį pritaikai, super.

o kazin lindex yra siaip pas mus LT parduotuvese liemeneliu maitinancioms?
Atsakyti

! 
(Savi)reklama forume draudžiama!

Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai/parašas bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba turėti parašą. Taip pat gali būti visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
aš buvau nusipirkus spec liemenėlę maitinančoms iš mugių už 16lt atrodo ir labai gerai nešiojosi.
Atsakyti
turiu toki klausimeli...
Ar pagimdzius tikrai visoms (.)(.) padideja? ir mazdauk kiek/keliais dydziais? net nzn ka daryt... ir ar bus man tinkamu maitinanciai liemeneliu, jei iki nestumo mano krutine buvo svelniai tariant didele ir susirast tinkancia liemenele ir taip buvo nelengava... Dydid E, kartais net F perku, o apintis maza 70-75cm...
Tai pagimdzius man kokios reiketu??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 29 sausio 2014 - 10:27
Manau, kad galima orientuotis į tokio paties dydžio. Tuo labiau, kad maitinančioms liemenėlės būna elastinės, tamprios.
Atsakyti
po gimdymo pirmas dvi dienas buvo krūtinė kaip krūtinė . O trečiąją taip išdidėjo, kad net strijų atsirado doh.gif
ir dbr po 4,5 mėn. į senasias liemenėles (.) (.) netelpa schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(*Bonita* @ 2014 01 30, 19:33)
Manau, kad galima orientuotis į tokio paties dydžio. Tuo labiau, kad maitinančioms liemenėlės būna elastinės, tamprios.

negimdžiusioms geriau nieko nemanyt. Tos visai be nieko liemenėlės baisios ir krūtinę lb negražiai suformuoją schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 30, 20:53)
po gimdymo pirmas dvi dienas buvo krūtinė kaip krūtinė . O trečiąją taip išdidėjo, kad net strijų atsirado  doh.gif
ir dbr po 4,5 mėn. į senasias liemenėles (.) (.) netelpa schmoll.gif
Papildyta:

negimdžiusioms geriau nieko nemanyt. Tos visai be nieko liemenėlės baisios ir krūtinę lb negražiai suformuoją schmoll.gif

vienu zodziu "kapec" lotuliukas.gif ka daryt? ar ju buna kazkur pirkt tokiu dideliu? Tarkim F ar G dydzio?
Gal kas jau susidure su tokia beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 01 29, 10:26)
turiu toki klausimeli...
Ar pagimdzius tikrai visoms (.)(.) padideja?

Ne visoms, man padidėjusi buvo tik dieną-dvi, kol gaminosi pienas vietoje priešpienio, paskui atleido ir viskas, galėjau nešioti savo senąsias liemenėles.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 01 31, 10:32)
Ne visoms, man padidėjusi buvo tik dieną-dvi, kol gaminosi pienas vietoje priešpienio, paskui atleido ir viskas, galėjau nešioti savo senąsias liemenėles.

gerai butu jei ir man taip, bet apsidraust noretusi, nes jei pati nenusipirksiu tai jau nieks man neparinks tinkancios....
Atsakyti