Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms

! 
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=684216
Atsakyti
As turejau nusipirkusi Triumph matinanciai mamytei,pirkau Megoje,labai pasiteisino,patogu,tikrai verta isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 14, 17:08)
As turejau nusipirkusi Triumph matinanciai mamytei,pirkau Megoje,labai pasiteisino,patogu,tikrai verta isigyti thumbup.gif

O ar ju dydis konkretus ar universalus? As ieskau universalios liemeneles, kad nestumo metu didejant krutinei ji tiktu, bet gerai prilaikancios niekaip nerandu, visos kazkokie skudureliai medziaginiai doh.gif
Atsakyti
Man labiausiai pasiteisinusi liemenėlė maitinimui yra ŠTAI ŠI. jau daugiau nei metai ją naudoju. Ir miegui pradžioj buvo nepamainoma.Niekur nespaudžia,neveržia.Ir įklotėlius galima įsidėt kol reikia. Pirkau emama.lt nes per vėlai apie ją,kaip tokią sužinojau.Mačiau UK su akcijom galima gerokai pigiau parsisiūsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 11 17, 16:37)
Man labiausiai pasiteisinusi liemenėlė maitinimui yra ŠTAI ŠI. jau daugiau nei metai ją naudoju. Ir miegui pradžioj buvo nepamainoma.Niekur nespaudžia,neveržia.Ir įklotėlius galima įsidėt kol reikia. Pirkau emama.lt nes per vėlai apie ją,kaip tokią sužinojau.Mačiau UK su akcijom galima gerokai pigiau parsisiūsti 4u.gif

Kazko panasaus ir iesaku smile.gif
O sakykit ar ji pakankamai prilaiko krutine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 11 19, 09:18)
Kazko panasaus ir iesaku smile.gif
O sakykit ar ji pakankamai prilaiko krutine?  4u.gif

Man labai gerai apspaudžia.Bet aš mažakrūtė blush2.gif biggrin.gif tai kiek kitaip viskas.Bet krūtinės forma iš po kokios maikutės man žymiai geriau atrodo su šia liemenėle,nei su paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 11 21, 14:16)
Man labai gerai apspaudžia.Bet aš mažakrūtė blush2.gif  biggrin.gif tai kiek kitaip viskas.Bet krūtinės forma iš po kokios maikutės man žymiai geriau atrodo su šia liemenėle,nei su paprasta ax.gif

Supratau, man tada gal ir netiks, jau dabar krutine D dydzio, o nestumo eigoje dar juk dides. Megstu gerai prilaikancias ir pakeliancias liemeneles (iprastai dazniausiai ''push up'' nesioju), tai teks turbut kazko kito dairytis g.gif
Atsakyti
O pro šią liemenėlę nepersišviečia įklotėliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 11 12, 12:06)
O ar ju dydis konkretus ar universalus? As ieskau universalios liemeneles, kad nestumo metu didejant krutinei ji tiktu, bet gerai prilaikancios niekaip nerandu, visos kazkokie skudureliai medziaginiai  doh.gif

gal tokia tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2012 11 23, 09:36)
gal tokia tiktų  g.gif

Na turbut reikia matuotis. Siu dydis konkretus, neaisku kiek dar dides krutine nestumo metu, nebent pirkt 2-3 skirtingu dydziu doh.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau šią liemenėlę gyvai, nepatiko...O ir nuotraukoje speneliai persišviečia. Tai kaip atrodys su aptemptesne maikute g.gif

Aišku čia skonio reikalas, bet aš matyt nepirksiu visiškai plonyčių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildWildWest: 23 lapkričio 2012 - 23:40
As pirkau ir Triumph liemenele maitinanciai ir is turgaus. Abi atlaike puikiai. Zinoma, triumph daug grazesne ir kokybiskesne. Krutine nebuvo labai isdidejusi, taciau su antru matau, kad dideja stipriai krutine.
Atsakyti