Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas po persileidimo

Apklausa: Po kiek laiko pavyko pastoti po persileidimo? (151 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 12, 17:57)
Folines rugsties perteklius, kaip ir C vitamino perteklius pasislaina per slapima. siaip yra vitaminai vitakur, kur yra ir folines rugsties ir nakvisu su B grupes vitaminais, gerai atsatto organizma ir nepavojingi, jei  nestuke.gif nes neturi vitamino A.

o geras, geriau seniau siuos vitaminus...kazkaip apie juos net nepagalvojau, o jie turi ir folio rugsties? ax.gif
Atsakyti
As dabar geriu wellwoman, ten yra is folines ir nakvisu
Atsakyti
o nakvišų aliejus tai tas pats? ar vadinasi tik nakvišos ar pan? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2008 08 20, 08:34)
o nakvišų aliejus tai tas pats? ar vadinasi tik nakvišos ar pan?  g.gif  doh.gif

smile.gif tikrai tas pats 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 19, 20:00)
As dabar geriu wellwoman, ten yra is folines ir nakvisu

o man wellwoman netiko schmoll.gif nuo ju bloga darydavosi kazkodel ax.gif
Atsakyti
VALIO!!! šiand susirgau mmm smile.gif nors dar tik mėnesis praėjo nuo priverstinio gimdymo.tik kažko temperatūra pkilo,tai bijau,kad kas rimčiau dar čia nebūtų.eisiu rytoj pas gin.
Atsakyti
Sirsiuke, ziurek, kad uzdegimo nebutu, nes cia gali buti ne mm, o kraujavimas rimciau..butinai pas gydytoja. o kiek temperaturos?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 20, 20:57)
Sirsiuke, ziurek, kad uzdegimo nebutu, nes cia gali buti ne mm, o kraujavimas rimciau..butinai pas gydytoja. o kiek temperaturos?

buvai teisi verysad.gif .buvau pas gin.tai taip ir itaria kad uzdegimas,bet kartu su mmm.israse antibiotiku.nu ziuresim ar pageres.temper jau maziau 37 - 37,2.
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 08 21, 14:01)
buvai teisi  verysad.gif .buvau pas gin.tai taip ir itaria kad uzdegimas,bet kartu su mmm.israse antibiotiku.nu ziuresim ar pageres.temper jau maziau 37 - 37,2.

blink.gif o as kvailiuke tempetraturos nematuoju isvis unsure.gif , jauciuosi visai gerai, bet matyt reiktu kasdien pasiziureti, nes glai but kad tokios palyginti zemos temperaturos galiu ir nejausti? unsure.gif
Atsakyti
pupa, pajustum, tokia temperatura su uzdegimu duoda nuovargi, sunkuma...siaip as po abrazijos tai savaite geriau antibiotikus, dar tiesa man ir hormonus leido, kad gimda susitrauktu..kai mazesnis nestumas neskiria, bet temperatura reiktu stebeti.
Sirsiuke, saugokis..vis tiek tai stresas organizmui, antibiotikai turetu padeti, bet pasisaugok 4u.gif siaip mm ir turetu ateiti po menesio po operacijos ar gimdymo.
beje, siandien pasiziurejau vaistineje Vitakur sudeti, tai ten yra folines rugsties ir nakvisu aliejaus B grupes vitaminu, vit.C ir kofermento Q. kiek zinau sitie vitaminai subalansuoti, akd nepakenktu, jei ir taptum nestuke.gif nes nera A vitamino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 21 rugpjūčio 2008 - 19:31
man mėnesis jau ir buvo praėjęs nuo gimdymo.jau apsidžiaugiau kad mm.nesuprantu kaip tas uždegimas galėjo prikibti doh.gif .taip saugojausi.
Papildyta:
QUOTE(pupa@ @ 2008 08 21, 17:24)
blink.gif o as kvailiuke tempetraturos nematuoju isvis unsure.gif , jauciuosi visai gerai, bet matyt reiktu kasdien pasiziureti, nes glai but kad tokios palyginti zemos temperaturos galiu ir nejausti? unsure.gif

žinai,o aš kaip tik labai pajaučiu tokią žemą temperatūrą.pora dalelių pakyla ir aš jau mirštu blush2.gif .nepatingėk vis pasimatuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Širšiukė @ 2008 08 22, 09:52)
man mėnesis jau ir buvo praėjęs nuo gimdymo.jau apsidžiaugiau kad mm.nesuprantu kaip tas uždegimas galėjo prikibti  doh.gif .taip saugojausi.
Papildyta:
žinai,o aš kaip tik labai pajaučiu tokią žemą temperatūrą.pora dalelių pakyla ir aš jau mirštu  blush2.gif .nepatingėk vis pasimatuot  4u.gif

na vakar ne juokais issigandau, tai tik vakare pasimatavau pries einant gulti, bet temperaturos nebuvo. unsure.gif reiks rytais ir vakarais matuotis 4u.gif as siaip irgi jauciu zema temperatura, bet ne visada...
o idomu,kokie dar uzdegimo pozymiai be temperaturos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 08 22, 11:11)
na vakar ne juokais issigandau, tai tik vakare pasimatavau pries einant gulti, bet temperaturos nebuvo.  unsure.gif reiks rytais ir vakarais matuotis  4u.gif as siaip irgi jauciu zema temperatura, bet ne visada...
o idomu,kokie dar uzdegimo pozymiai be temperaturos?  g.gif

na man be temperaturos dar pasireiske kraujavimas gausesnis nei iprastai.dar gali skaudeti pilvuka ar sona.man labai skaudejo viduje,kai gin apziurinejo,paspaudinejo.tai va,tokie tie simptomai smile.gif
Atsakyti